2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
بله عزیزم خیلی از دوستان داشتن.....  یا پلیکیستیک بودن....  یا قند بالا داشتن یا.....&nb ...

آنا جان شما میدونید این قرص چه تاثیری میزاره؟؟؟؟

آخه نگران شدم

من هرماه فولیکول غالب دارم.اصلا علایم تنبلی ندارم

تنها مشکلم فقط ذخیره بالاست.یکسالو نیم پیش ذخیره ۱۳ داشتم.دیگه تکرار نکردم

دکترم گفت قبل شروع سیکل ۳۰ عدد مصرف کنم

من سابقه کیست ندارم.میترسم با خوردن این قرص کیست بزنم

دوستان کسی هست این تجربه رو داشته باشه؟؟؟

عزیزم.بیمه داشتم ک برا داروها ی خرده ارزونتر برام.افتاد..ولی خود بیمارستان چون دولتی هست هرگونه دفتر ...

مرسی از پاسخگوییت..مبارکت باشه عزیییزم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان شما میدونید این قرص چه تاثیری میزاره؟؟؟؟ آخه نگران شدم من هرماه فولیکول غالب دارم.اصلا علا ...

اگرمنظورت قرص متفورمین هست،که اکثرا داشتن،کیفیت تخمک ر میبره بالا،اگه دکترگفته بخورحتمابخر.عالیهههه.لاغرهم میکنه البته بعضیها ر😂من باهاش سردرد و حالت تهوع  داشتم والا حتماحتماخوردنش ر ادامه می دادم.....هروقت هم امتحان میکنم ببینم این حالتها ر برام ایجادنمیکنه یانه تا باز خوردنش ر ادامه بدم بازتهوع میگیرم....و الا آرزومه کاش قرصش بهم میساخت ومن هم میخوردم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام بچه ها....

من امروز سرگیجه دارم.از اول بارداری نداشتم اما امروز دچار شدم😢 بنظرتون از چیه؟؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
آنا جان شما میدونید این قرص چه تاثیری میزاره؟؟؟؟ آخه نگران شدم من هرماه فولیکول غالب دارم.اصلا علا ...

عزیزم.منم این قرص رو ازیکماه قبل پانکچر خوردم تا بعد از انتقال حدود 6ماهی خوردم..میگن رو کیفیت تخمک تاثیر داره البت من پلی کیستیک بودم.نگران نباش این قرص ربطی ب  کیست اوردن نداره.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چه عوضى😤😤 حرصمو در آورد

حرص منم خیلی درومد😡

خیلی بهم برخورد گوشی رو ازم گرفتن. دیگه اونقدر شعور داشتم که وقتی اجازه نداد منم فیلم نگیرم

ولی به خود مادر خیلی حال میده😄. صدای قلبشو میذاره. وقت سونو هی میگه ببین پاشو تکون میده ... ببین دستشو گذاشته کنار صورتش😍.... با حوصله و دقت سونو میکنه. ولی نوبت گرفتن ازش مکافات داره

اگرمنظورت قرص متفورمین هست،که اکثرا داشتن،کیفیت تخمک ر میبره بالا،اگه دکترگفته بخورحتمابخر.عالیهههه. ...

واقعا ؟؟؟

پس میخورم

همینجوریش پوست و اسخونم اینو هم بخورم اسکلت میشم

ممنون عزیزم❤🌺🌷

بچه ها یکی از دوستامون بود. کاربریش نازنین بود چندوقت پیش گفت دوقلوهاش زود ب دنیا اومدن..من همش تو فکرشم دیگه خبری از خودش نداد..انشاءالله ک حالشون خوبه و سر گرم نی نی کوچولوهاش هست و وقت نداره بهمون سربزنه

@nazaniiiiin    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها یکی از دوستامون بود. کاربریش نازنین بود چندوقت پیش گفت دوقلوهاش زود ب دنیا اومدن..من همش تو ف ...

منم تو فکرشم.🌻

ان شاءالله که سرگرم خوشیه ☘🍀😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
منم تو فکرشم.🌻 ان شاءالله که سرگرم خوشیه ☘🍀😍

مرجان جون...من دو روزه لکه بینی بیشتر دارم دکتر برام امروز انوکسا رو قطع کرد. اسپرینم ک همون اول لکه بینی قطع کردم..الان بنظرت مشکلی براخونرسانی ب جنین پیش نمیاد؟شما چندوقت قطع کردی؟

سلام بچه ها منو میشناسین اومدم آرامش هستم.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

امروز رفتم دکتر هم مشکل ایمنی داشتم هم انعقادی😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

میدونم خمده نداره گریه داره اما اما خدارو صدهزار مرتبه شکر که مشکل پیدا شد بعد ۳بار منفی

بهم ب۶ و ب۱۲ و امپول ب کمپلکس و اسپیرین داد 

و گفت قبل انتقال سرم ای وی جی میزنه برای ایمنیم

حتما پیشنهاد میکنم برین ازمایش بدین انشاللله و با توکل به خدا اینبار برای همه مثبت شه و تا۹ماه به سلامتی برای هممون به سلامتی به دنیا بیان ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام سلام

من پنجشنبه میرم برای انتقال. امروز رفتم سونو گفت فولی ازاد شده و شرایط رحمت هم خوبه فردا صبح باید برم جنینمو از اون مرکز قبلی انتقال بدم اینور و پنجشنبه برم برای انتقال😍😍مامانای حال و مامانای اینده برام دعا کنید لطفا😘😘😘

سلام بچه ها منو میشناسین اومدم آرامش هستم.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 امروز رفتم دکتر هم مشکل ایمنی داشتم ...

عزیزم.بایدم.بخندی چون مشکلت رو شده😁انشاءالله ابندفعه مامانی گلم