2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
حالتون خوبه 😍خوشحالم دوباره میبینمت😘

خوبیم عزیزم☘🌻🍀🐣

منم همینطور😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جونم.فدای لوبیای خاله اخه😍 نی نی منم اصلا اذیت نمیکنه فداش بشم.فقط یه شب خواست بهم تهوع بارداری ...

ان شاءالله عزیزم...❤

بهترین ها در انتظارته❤☘🌻🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزیزم خوبی؟ نی نی جون چطوره؟ شکمت جلو اومده؟ من اینطور که انتظار داشتم شکم ندارم😂😂😂الان 17 ه ...

سلام عزیزم🌻

اتفاقا به یادت بودم،من و نی نی خوبیم... شکم😁😁 نه بابا... یذره کوچولو که اونم فقط خودم میبینم.. هر کی تو عید منو دید گفت خبری نیست از شکمت چرا😂😂😂😂 اصلا به چهارماهه ها نمیام.. منم تو همین هفته برای آنومالی میرم.. ۲۸ اسفندم آزمایشnipt دادم.که جنسیتم نشون میده.

آره تو که گفتی رفتم از دستیار دکترم پرسیدم گفت باعث کیست نمیشه 😓چرا ابر بهار ؟ من خداروشکر تیروئید ...

بهار نترس من از دکتر پرسیدم گفت هیچ وقت دوتا دیفریلین یائسه نمیکنه، خیلی سرچ کردم کسایی که دوتا زده بودن یائسه نشده بودن، چن نفری تاخیر داشتن که رفته بودن رو مخ من که یکی دوتاشونو پیدا کردم پرسیدم گفتن در نهایت با یه پروژسترون پریودشونو شدن، درکت میکنم خود امپول حالات روحی خاصی ایجاد میکنه ادم کمی ب هم میریزه ولی نترس همش تقصیر امپوله س و موقتیه،، ببین اگه مطمئنی ماه بعد میبرتت تو سیکل بگو از همین حالا سونو کنه بیینه امادگی داری یا نه و فوقش ۲۸ روز امپول دومت که تموم شد اونوقت به جا امپول سوم اگرررر اگر لازم داری ال دی بده اگر که ال دی لازم نداری که هرکاری صلاحه از حالا انجام بده، البته اگه مطمینی که ماه بعد دیگه میخوای بری تو سیکل

...
قربونت بشم. دل به دل راه داره تو خودت خوبی؟  چه خبر از ماهی کوچولوهات؟

قربونت برم مهربونم.ماهم خوبیم.خبر سلامتی.فردا اگه دکترا برگشته باشن حتما میرم سونو که قلب کوچولوشونو ببینم.البته نمیدونم چندتان😁

اما سالم باشه نه جنسیت برام مهمه نه چندقلوییش

فقط و فقط فردا قلب کوچولوشو ببینم دلم اروم میگیره.برامون دعا کن مامان خانومی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
قربونت برم مهربونم.ماهم خوبیم.خبر سلامتی.فردا اگه دکترا برگشته باشن حتما میرم سونو که قلب کوچولوشونو ...

لحظه هیجان انگیزیه. نمیدونی خوابی یا بیدار. تا چه حد اجازه ذوق کردن داری که دیگران مسخره ات نکنن.... واقعا بی نظیره اون لحظه.... الهی که بی چون و چرا نصیبت بشه

سلام مامان سبحان جون شما خوبی؟ آره سعی میکنم بیشتر با کتاب و بافتنی و فیلم سرگرم باشم. گوشی رو هم ...

خدا رو شكر عزيزم من هم خوبم ، من هم ديگه فقط شبها يه سر ميام سر گوشي ، تا وقتي دخترم بيدار باشه تا گوشي دستم ببينه ميخواد بياد بگيره من هم دوست ندارم عادتش بدم به گوشي بيشتر باهاش بازي ميكنم ، به نظر من بعد از ٥ ماه انگار يه كمي زودتر ميگذره ، ان شا الله به سلامت بارمون رو به زمين بگذاريم و اين روزها قسمت همه دوستان گلم بشه .

سلام دوستان عزیزم نمیدونم منو به یاد دارید یا نه روز شنبه نی نی جونم به دنیا اومد البته دو سهدهفته ...

سلام عزيزم ، به سلامتي مبارك باشه خانمي ، ان شا الله كه عاقبت به خير باشه و هميشه شاد و سلامت باشه خانمي ، ان شا الله اين روزها قسمت همه دوستان عزيزم بشه .

عزیزم.برامنم. بعد منفی شدنم همینجور بود..منکه اوندفعه استرادیول هم نداشتم.ولی دوتا تیکه دفع کردم.کلا ...

😂😂😂😂😂تو دستشویی با خودم میگفتم اگه جنین باشن عجب سرنوشتی داشتن رفتن تو چاه توالت😂😂😂😂😂😃

اره عزیزم برای منم امروز همینطور بود هر دوتامون پریود شدیم   درحال خوردن چای دارچینی هستم تا ...

عهههه تو چقدر زودتر پریود شدی،فکر کنم دکتر به من خیلی پروژسترون داده بود خدایی من هنوز با سنم سر مونده کبووود😕😬دو تا روزی پروژسترون میزدم اونم صبح چشممو باز میکردم روزم با پروژسترون آغاز میشد😆اه اه کاش میشد پروژسترون نداشته باشه

ببین بچه های بی عرضمون خودشونو نچسبوندن سرنوشتشون به چاه توالت ختم شد باید درس عبرت شه برای بقیشون😂😂😂😃

بهار نترس من از دکتر پرسیدم گفت هیچ وقت دوتا دیفریلین یائسه نمیکنه، خیلی سرچ کردم کسایی که دوتا زده ...

ماه بعد میخوام برم توسیکل ولی فقط تخمک کشی چون باید عمل کنم لولمو که هیدرو شده تکلیفشو معلوم کنم

ال دیم که نمیخوام بخورم چون سینه هام فیبرو کیستیکه😳😳نمی دونم چه تصمیمی می گیره یعنی برایسومین بار باید دیفرلین بزنم گیجم نمی دونم چی کنم ولی خب انشأالله که هر چی هست خیره برام دعا کن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عهههه تو چقدر زودتر پریود شدی،فکر کنم دکتر به من خیلی پروژسترون داده بود خدایی من هنوز با سنم سر مون ...

میخواستم بپرسم چرا دیر پریود شدی😂😂😂چون من همیشه بعد قطع کردنش دو سه روز بیشتر طول نمیکشه ! من روزی سه تا پروژسترون داشتم ! 

افرین بهت امپول واقعا بده😣 ایندفعه شیاف بگیر البته هرطور خودت راحتی گلم !

ای خداا از دستت😂😂😂😂😂😂😂😂 برای من چش سفید بودن درس عبرت نگرفته بودن ایندغعه با چسب میچسبونم 😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸