2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
سلام مامان سبحان جون شما خوبی؟ آره سعی میکنم بیشتر با کتاب و بافتنی و فیلم سرگرم باشم. گوشی رو هم ...

رویا جون سلام خوبی وروجک چطوره؟؟؟

امیدوارم تعطیلات در کنار همسر خوب گذشته بهتون😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جان حرفات درسته من بهش فکر کردم هرکاری رو بخوام پیش ببرم به یه مشکلی میخوره حتما حمکتی هست باید ...

عزیزم نه ....

انشاله رحمت خدا شامل حالت میشه بیشتر ....

اما من منتظرم زود خاله مجازی بچت بشم😆

در کل مطیع فرمان دکترتم 🤗در کنار لطف خدا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بابا تو اين ني ني سايت يه كلمه ميزني ديفريلين ملّت ميان مينويسن دوتا زديم سه ماهه پري نشده و فل ...

والا منکه میزدم و درست درمونم پریود میشدم.

تو حساس نباش... کار درست پیش میره.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام گلم خوبی؟ مامان اینده اسم کاربری رو عوض کردی درسته؟ نی نی ات دختره یا پسر؟! 

سلام.. فدات شم🌻

خود خودمم😍

عزیزم این هفته برم معلوم میشه.... غربال اول معلوم نشد..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم نه .... انشاله رحمت خدا شامل حالت میشه بیشتر .... اما من منتظرم زود خاله مجازی بچت بشم😆 ...

عزیزمممم قربون خاله مجازی درواقع واقعی بشم🌹😍❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه نگران نباش برا همه يه جور نيس تازه اگرم كيست بياره كيست ساده س اصلا نترس بابا بهاري بهتري؟ من كه ...

آره تو که گفتی رفتم از دستیار دکترم پرسیدم گفت باعث کیست نمیشه 😓چرا ابر بهار ؟

من خداروشکر تیروئیدم نرمال بود جوابش ولی بازم گیج میزنم فهمیدم از معدمه الان هرشب قرص معده میخورم یکم بهترم خداروشکر تو چیکار کردی من قراربود اینماه برم تکلیفم معلوم بشه ولی یه مسافرتی برامون پیش اومده باید بریم  فعلا باید برم به دکترم بگم دست نگه داره فکر کنم دوباره بهم دیفرلین بده همش میترسم نکنه با بخاطر این آمپول یه وقت یائسه بشم خدای نکرده 😢😢

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلام کسیکه مشکل انعقادی خون داره بهش چی میدن بخوره؟

۲.کسیکه مشکل ایمنی داره چی میخوره و سرم اسمش چیه میزنن و کی میزنن؟💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام دوستان عزیزم

نمیدونم منو به یاد دارید یا نه

روز شنبه نی نی جونم به دنیا اومد البته دو سهدهفته زود اومد

وقتی نی نی رو برای اولین بار دیدم همش یاد اون روزی می افتادم که دکتر می گفت فقط سه تا تخمک داری دوباره دارو بهت بدیم برا سیکل بعد.ولی همسرم قبول نکرد که بعدش دوتاش جنین شد و بعد یکی انتقال دادن و مثبت شد

اومدم بهتون بگم فقط باید خدا بخواد.توکل به خدا کنید و با آرامش پیش برید.امیدوارم همه ی شما دوستان گلم به همه ی آرزوهاتون برسید

از انای عزیزم متشکرم.آناجون مطمئنم تو یه فرشته هستی که خداجونم سر راهم قرار داد تا تحمل این راه دشوار برام راحت تر باشه.ازت ممنونم

رویا جون سلام خوبی وروجک چطوره؟؟؟ امیدوارم تعطیلات در کنار همسر خوب گذشته بهتون😉

سلام عزیزم. ما خوبیم خدا رو شکر

تعطیلات عید کلی انتظار مکشی وقتی از راه میرسه مثل برق و باد میگذره

طفلی همسرم هم به خاطر من همش تو خونه بود ولی همینکه بود آرامش خوبی داشتم هر چند سه چهار روز بیشتر نبود. باز رفت تا یکی دو ماه دیگه