2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان عزیزم نمیدونم منو به یاد دارید یا نه روز شنبه نی نی جونم به دنیا اومد البته دو سهدهفته ...

عزیزمممممم تبریک میگم قدم نو رسیده رو خدا براتون حفظش کنه 🙏🏻🌹😍😘🌸🌺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم نمیدونم منو به یاد دارید یا نه روز شنبه نی نی جونم به دنیا اومد البته دو سهدهفته ...

عزیزم قدم نورسیده مبااارک😍انشاءالله زیر سایه پدر ومادر بزرگ بشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
@خاکستری     عزیزم ان شاالله فردا میری سونو؟ وقت گرفتی؟

سلام عزیزدلم.بله اگه تشریف اورده باشن فردا حتما میرم.دیروز که هرچی زنگ زدم مطب و سونو هیشکی جواب نداد.امیدوارم فردا برگردن دیگه

وقت چجوری بگیرم وقتی جواب تلفن نمیدن عزیزم؟اصلا برنگشتن هنوز

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام عزیزم خوبی؟؟؟؟تبریک میگم بهت عزیزم.چه عید قشنگی😍 خدا براتون حفظش کنه.امیدوارم قدمش پر از خیر و برکت باشه.ان شاالله این حس قشنگ قسمت تک تک منتظرا بشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دقیقا مثل من فکر میکنی الان ادم اینجور موقع میمونه مشکل اصلی کدومه 😞 اگر اسپرم همسرت خوب نبود که ب ...

آخه من هم بسته های سه تایی داشتم هم چهارتایی وقتی گفت سه تا جنین منتقل کردم نمیدونستم واسه بسته ی چهارتاییه بعدا تو کارت فریزم دیدم نوشته ۱۰ تا مونده فهمیدم،حالا دکترمو دیدم میپرسم ولی حتما میگه کیفیتش خوب نبوده دیگه.

والا منم موندم چه کاریه بسته ی چهارتایی آخه!دو تا بسته ی چهارتایی دارم خب همونو میتونستن تقسیم کنن بیشتر  انتقال بدم😕   

سلام عزیزم. ما خوبیم خدا رو شکر تعطیلات عید کلی انتظار مکشی وقتی از راه میرسه مثل برق و باد میگذره ...

سلام عزیزم.خداروشکر که خوبی.خیلی تو فکرت بودم و البته دلتنگت😘

نگران نکن خودتو.....  انشالله بهترینا برات اتفاق میفته.....

ممنونم انای مهربونم.توکل کردم به خود خدا.ان شاالله همه چی خوب پیش میره برای هممون❤

ان شاءالله تا آخر همه چیت خوب پیش میره☘🌻🍀 من و نی نی هم خوبیم☘🌻😗😍 لوبیای خوبیه مامانشو اذیت ن ...

ای جونم.فدای لوبیای خاله اخه😍 نی نی منم اصلا اذیت نمیکنه فداش بشم.فقط یه شب خواست بهم تهوع بارداری رو بفهمونه.نزدیک بود خفه شم تا صبح😂برام دعا کن فردا سونوی قلب برم همه چی خوب باشه😘مواظب لوبیات بااااش

بچه من امروز پریود شدم وحشتنااااااااکه همش میگم این چه غلطی بود کردم😂😬

صبح که درد داشتم به طرز افتضاحی بعدشم ببخشید تو دستشویی یه تیکه هایی ازم خارج شد مثل پوست بودن با لخته خون😑😒شماهام اینجوری شدین بعد منفی شدن؟  دیواره رحمم بود یا جنین بود؟؟؟؟

عزیزم من بار دوم که انتقال دادم بتا ۷ شد ولی دکتر گفت داروهاتو قطع کن الان همش فکر میکنم میگم کاش دو ...

ببین دقیقا منم امروز روز اول پری اینجوری شدم،بتامم آخریش یک دهم بود پس نگران نباش،احتمالا دیواره ی رحمو با استرادیول زیادی ضخیم کردن واسه جنینا هموناست داره میریزه بیرون😥البته فکر میکنم اینجوری باشه 

بچه من امروز پریود شدم وحشتنااااااااکه همش میگم این چه غلطی بود کردم😂😬 صبح که درد داشتم به طرز ...

عزیزم.برامنم. بعد منفی شدنم همینجور بود..منکه اوندفعه استرادیول هم نداشتم.ولی دوتا تیکه دفع کردم.کلا.منم میگفتم.جنین بود😅

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آخه من هم بسته های سه تایی داشتم هم چهارتایی وقتی گفت سه تا جنین منتقل کردم نمیدونستم واسه بسته ی چه ...

خدایی خیلی دکترایی بی وجدانی هستن با هزاربدبختی امپول میزنیم تا تخمک داشته باشیم اخرش هم اینا همونطور که دلشون بخواد  انجام میدن و حق چیزی رو نداریم بگیم ،،فقط خوده خدا معجزه نشون بده از شر این دکترا خلاص بشیم 🙏🏻

بچه من امروز پریود شدم وحشتنااااااااکه همش میگم این چه غلطی بود کردم😂😬 صبح که درد داشتم به طرز ...

اره عزیزم برای منم امروز همینطور بود هر دوتامون پریود شدیم   درحال خوردن چای دارچینی هستم تا این شکم بیچاره رو گرم نگهدارم   

چطوری مهربون ❤😍😗 پرنسس خانوم چطوره؟؟؟🐣🐣 بهار جون من ۱۷ام دکتر برام سونو غربال دوم رو نوشته.آنو ...

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی جون چطوره؟ شکمت جلو اومده؟ من اینطور که انتظار داشتم شکم ندارم😂😂😂الان 17 هفته ام، دوشنبه وقت گرفتم واسه آنومالی، میشم 18 هفته