2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
عزیزم دقیقا قرار نیست فاصله روزا ثابت باشه که..... 

گلم حالا پنجشنبه ک هشت هزار بودش شنبه بخوام تکرار کنم باید ۱۶۰۰۰ ب بالا بشه ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم دقیقا قرار نیست فاصله روزا ثابت باشه که..... 

منظورت چیه ک فاصله روزا ثابت باشه ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر که اینجا حس خوبی داری.....  انشالله همین خونه شاهد جشن شادیات باشه.....

مرسی مرسی واقعا خدا خیرتون بده انشااله تو خونت همیشه صدایی شادی بچها باشه ،انشاالله بعد از تعطیلات باید یه نسخه برم پیش دکترم بگم آزمایشا رو بنویسه برم ،آخه یه بار رفتم پیشش گفتم بهش خیلی توجه ای نکرد حالا اینبار اصرار میکنم که میخوااااام انجام بدم 

خدارو شکر که اینجا حس خوبی داری.....  انشالله همین خونه شاهد جشن شادیات باشه.....

عزیزم من بار دوم که انتقال دادم بتا ۷ شد ولی دکتر گفت داروهاتو قطع کن الان همش فکر میکنم میگم کاش دو روز بعد دوباره آزمایش داده بود به نظرتون اگه ادامه میدادم بالا میرفت داستی وقتی که پریود شدم روز دوم همراه با درد زیاد یه حالت ببخسید اینجوری میگم مثه جیگر اندازه بند انگشت ازم دفع شد الان همش تو فکرم میگم کاش ادامه میدادم 

عزیزم من بار دوم که انتقال دادم بتا ۷ شد ولی دکتر گفت داروهاتو قطع کن الان همش فکر میکنم میگم کاش دو ...

عزیزم.منم انتقال اولم ک منفی شد بتا 2بود..و بعد پریود ی تیکه بزرگ اندازه نصف کف دست دفع کردم .فک مییکنم اینا ضایعات رحم باشه..البت این فکر منه...دقیق نمدونم چی بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا چی بگم؟؟؟؟  عزیزم وقتی با هر نوشته ای انقدر به هم می‌ریزی من هر چیم بگم میری یه چیزی میبی ...

چرا اناجون اتفاقا محبت هاي شما دوستان خيلي برام ارامش بخشه شايد باورتون نشه ولي خيلي رو حالم تاثير مثبت داره، از همه تون ممنونم و براتون دعا ميكنم، اصلا يه وعضي من آرامشم رو از دست داده بودم كه الان خودم يادم ميوفته تنم ميلرزه😔، حالا بعد از كلي ريلكس كردن و راهنمايي هاي دوستان و كمك گرفتن از خدا و ارامش پيدا كردن تازه باز شروع كرده بودم برم توي اون احوالات كه مرسي گوشمو پيچوندين😁 به خودم اومدم😅

...
نمیدونم چیه شاید شانسه!ببین اسپرم همسر من افتضاح بود با دارو به زووور شد ۳ میلیون تازه مورفو صفر تا ...

دقیقا مثل من فکر میکنی الان ادم اینجور موقع میمونه مشکل اصلی کدومه 😞

اگر اسپرم همسرت خوب نبود که به بلاست نمیرسید ،،چرا ازشون نپرسیدی اون یکی جنین رو چیکار کردن !؟برام عجیبه چرا  جنین هارو دوتایی یا سه تایی بسته نمیکنن اگر اینطوری انجام بدن مثلا کسایی که مثل من منفی داشته باشن باید از سر شروع کنن چون هیچ جنینی نمیمومه از دست دکترای بی انصاف😠

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیز دلم ببین یه چیزی رو بدون خدا بخواد بدون این چیزام میشه.....  من نمیگم درمانو رها کن ولی م ...

انا جان حرفات درسته من بهش فکر کردم هرکاری رو بخوام پیش ببرم به یه مشکلی میخوره حتما حمکتی هست باید با صبر جلو برم و اگر دکترام اجازه دادن میخوام چندوقتی استراحت بدم به خودم شاید رحمت خدا شامل حال منم شد!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
به به سلام رويا خانم ، چطوري عزيزم ؟ نبودي يه مدت خانمي ؟ ان شا الله كه هميشه خوب و خوش باشي .

سلام مامان سبحان جون

شما خوبی؟

آره سعی میکنم بیشتر با کتاب و بافتنی و فیلم سرگرم باشم. گوشی رو هم گاهی باهاش بازی میکنم البته با وای فای خاموش. احساس میکنم روزا اینطوری زودتر و آرومتر میگذره

شما روبراهی؟