2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
از ۲۱ اسفند تا امروز ک میشه ۲۴ روز جنین پنج روزه میشه پنج روز اینجا شاید اشتباه بکنم زیاد مطمعن نی ...

اره اینجوری درسته گلم از اول اسفند تا وقت انتقال دیگه کلا همون دوهفته حساب میشه..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آنا جون منو یادت میاد اسفند انتقال دادم بعد هفت سال خدا بهم نی نی داده الان نه هفته ام از پنج هفتگی ...

عزیزم.پس شما هم.لکه بینی داری؟منم دارم از دوروز بعد مثبت شدن تا الان 8روزه دارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم دکتر عادی برخورد میکنه نمیدونم چی کار کنم

من هنوزسونو قلب نرفتم..عزیزم خداروشکر قلبشو دیدی اگه دکتر گفته مشکلی نیست ک دیگه ب خودت ونی نی استرس نده

روز پنشنبه ۳۵۶ بودش و روز یکشنبه ۱۲۰۰ بودش الان باید چن باشه ؟؟

دقیق نمیشه گفت ولی فکر کنم حدودای 6000 باید باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم معمولا 3 الی 7 نهایتا ده روزه تشریف میاره.....  عزیزم دقیق نمیدونم اما خوب بستگی داره بد ...

اناجون مكانيزم عملشو ميدوني؟ يعني مثل همون "استراديول و پروژسترون كه تو سيكل انتقال ميزنيم و وقتي قطعشون ميكنيم يهو سطح استروژن پروژسترون ميره پايين و پريود ميشيم"، عمل ميكنه؟

...
شما بار چندم مثبت شدین؟

هر دو بار... اما بار اول افت بتا داشتم ، بار دوم مامان لوبیا😍☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزیزممممم خوبیم😘🤪 تو خوبی نینی جان چطوره😍 عزیزم اشکالی نداره حتما ک نباید ۱۷ بری ولی تا آخ ...

ماهم خوبیم عزیزم☘🌻

اوکی میرم تا آخر هفته❤☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
مگه دیفرلین باعث کیست میشه😢😢

نه نگران نباش برا همه يه جور نيس تازه اگرم كيست بياره كيست ساده س اصلا نترس بابا

بهاري بهتري؟ من كه شدم ابر بهار😅ميبارم فقط😁

...
اخه میدونی عزیزم اینجا که من هستم دکتراش حتی زیاد سر از ای وی اف درنمیارن بعد دکتری که یزد باهاش ای ...

ان شاءالله تا آخر همه چیت خوب پیش میره☘🌻🍀

من و نی نی هم خوبیم☘🌻😗😍

لوبیای خوبیه مامانشو اذیت نمیکنه❤🐣

مرجان جون شما چن روز بعد اخرين ال دي پري شدي؟

عزیزم فک میکنم یبار کامل توضیح دادم برات.

ولی کلا ۴ یا شش روز بعدش.

عزیزم فک میکنم یبار کامل توضیح دادم برات. ولی کلا ۴ یا شش روز بعدش.

بله يادمه جمله ب جمله شو، غير از تعداد روزاي بعد از قطع😁

راستش نميدونم چ قد نرماله  برا همون ميپرسم

مرجان اين ديفريلين زده روح و روانمو پوكونده😅 سرزنشم نكن، شما يك سومش رو ميزدي فقط قبل سيكل درسته؟ كل امپول يه حال و هواي ديگه اي داره لامصصصب😆

...