2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
برامن.از روز 16 انتقال شروع شد..اما وقتی شروع شد فردا ازمایش دومم دادم بتام رفته بود بالا...ولی لکه ...

روز چندم آزمایش بارداری دادین و بتا چند بودش ؟ روز چندم لکه بینی داشتین ؟ بعد روز چندم بعد از آزمایش اول بازم تیتر دادین و تیترتون چن شد ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
انوکسا میزنم و پروژسترونم دارم و شیاف واژیفوم هم بخاطر زیاد شدن ضخامت رحمم دارم دیشب ک واژیفوم گذاشت ...

نگران نباش این لکه ها طبیعیه ولی حتما با دکترت تماس بگیر و بگو شاید لازم باشه ی چند روز انوکسانو قطع کنی یا اگه آ اس آ میخوری اونو برات قطع کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش این لکه ها طبیعیه ولی حتما با دکترت تماس بگیر و بگو شاید لازم باشه ی چند روز انوکسانو قطع ...

میفمم بعضیا دارن ولی من بخاطریکه سقط دارم و سقط اولم هم با لکه بینی بوده میترسم . برام دعا کنین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
روز چندم آزمایش بارداری دادین و بتا چند بودش ؟ روز چندم لکه بینی داشتین ؟ بعد روز چندم بعد از آزمایش ...

سلام عزیزم. باورت نمیشه چقد خوشحال شدم دیدم مامانی شدی عزیزم😍😗

مبارکت باشه این عیدی❤🐣🐣

عزیزم من دقیقا یه ماه و نیم لکه بینی قهو ه ای و دفع لخته داشتم... هم موقع دستشویی هم روی دستمال...

اصلا نگران نکن خودتو.. 

به سونو و شنیدن صدای قلب جوجه  فک کن☘🌻🍀 روزهای خوب توراهه❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
روز چندم آزمایش بارداری دادین و بتا چند بودش ؟ روز چندم لکه بینی داشتین ؟ بعد روز چندم بعد از آزمایش ...

روز14دادم1043بودبعدعصر روز 16ترشحات قهوه ای شروع شد.روشن هم بود..صبح روز17هم دستمال کشیدم کاملا خون روشن بود ک فوری رفتم بتا دادم5000بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نگران نباش این لکه ها طبیعیه ولی حتما با دکترت تماس بگیر و بگو شاید لازم باشه ی چند روز انوکسانو قطع ...

چطوری مهربون ❤😍😗

پرنسس خانوم چطوره؟؟؟🐣🐣

بهار جون من ۱۷ام دکتر برام سونو غربال دوم رو نوشته.آنومالی ... حالا شهرستانم میخام جاده خلوت شه ک برگردیم.بنظرت به جای شنبه، یکشنبه دوشنبه برم سونو عیب نداره؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزیزم. باورت نمیشه چقد خوشحال شدم دیدم مامانی شدی عزیزم😍😗 مبارکت باشه این عیدی❤🐣🐣 عزیزم م ...

برام دعا کن چون دوتا سقط داشتم و سقط اولم هم مث این ی لکه خیلی کم داشتم

روز14دادم1043بودبعدعصر روز 16ترشحات قهوه ای شروع شد.روشن هم بود..صبح روز17هم دستمال کشیدم کاملا خون ...

برا شما خوب بوده نگران نباش برا منم دعا کن

روز14دادم1043بودبعدعصر روز 16ترشحات قهوه ای شروع شد.روشن هم بود..صبح روز17هم دستمال کشیدم کاملا خون ...

نفسی جون چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🌻🍀☘فندق در چه حاله؟

رفتی واسه قلب؟؟

بابا این لکه ها رو بیخیال .. هممون داریم😁 پشت قبالمونه انگار😁

من یروز خون روشن داشتم بعدش تا یماهو نیم لک بینی قهو ه ای....

سلام عزیزم. باورت نمیشه چقد خوشحال شدم دیدم مامانی شدی عزیزم😍😗 مبارکت باشه این عیدی❤🐣🐣 عزیزم م ...

عزیم.پس تو هم داشتی؟..منم 8روزه دارم..ی خرده نگرانم..خودت و فندق تو دلیت برامن دعا کنید..تا برم قلب کوچولوش برام بتپه..اخه هنوز نرفتم سونو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نفسی جون چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🌻🍀☘فندق در چه حاله؟ رفتی واسه قلب؟؟ بابا این لکه ها رو بیخیال .. هممون ...

فدات عزیزم..خوبم خداروشکر فقط لکه بینی رومخمه..هر چندمیدونم تو میکرو کاملا طبیعی هست..شنبه یا بکشنبه میرم براقلب ب امید خدا

فدات عزیزم..خوبم خداروشکر فقط لکه بینی رومخمه..هر چندمیدونم تو میکرو کاملا طبیعی هست..شنبه یا بکشنبه ...

ب امید خدا

فدات عزیزم..خوبم خداروشکر فقط لکه بینی رومخمه..هر چندمیدونم تو میکرو کاملا طبیعی هست..شنبه یا بکشنبه ...

عزیزم برو انشالله قلب کوچولوش برات ۱۲۰ سال بزنه برای منم دعا کن زندگیم کلا رو هواست دعا کن خدا بهمون اول آرامش بعدم چند تا بچه سالم بده من خواننده خاموش بودم وقتی فهمیدم مثبت شدین کلی گریهه کردم و براتون خوشحال شدم