2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم ان شاءالله شما هم به زودی زود خبر مامان شدنتو میدی بهمون

ترانه جان ،ان شاالله معجزه خداشامل حالت بشه وغافلگیربشی،ویه نی نی ناز بیاد توبغلت وبشه ترانه شاد زندگیت

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز زنگ زدم به شماره ای که دکترم داده بود گفت داروهاتو ادامه بده تا آز بعدی بعد زنگ بزن😬😬دارم میمیرم از دلدرد پریودی خسته شدم بعد قطع داروها چقدر طول میکشه پریود شروع شه؟

البته اینم بگم از دیروز که منفی شدم فعالیتم خیلی زیاد شده خونه تمیز کردم جارو برقی کشیدم امروزم جاتون خالی رفتم باغ پرندگان خیلی پیاده روی داشت فکر کنم واسه همین دلدردم بدتر شده 😑

دعای من فراتراز تشکیل قلبه.ان شاالله هشت ماه دیگه به سلامتی بغلش کنین،قلبش براتن ۱۲۰سال بزنه ان شاال ...

ان شالله گلم . فقط دعا . مرسی گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم مبااارکه😍😍😍آره بابا تیتر به قشنگی دیگه چی میخوای عیب نذار روش😉

ممنونتم گلم برام دعا کن محتاج دعاتونم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آناجون بهتر میتونه حساب کنه چند هفته هستی. یه چیز بگم بچه ها اینو یه دکتر طب سنتی بهم گفت... وقتی ...

ممنون عزیزم

چشم

تلاشم رو میکنم

این که ۲۴ ساعته توی خونه ام، داره حالمو بد میکنه.

یه ذره میشینم دردهای شدیدی میاد سراغم.

همه اش توی خونه، آدم افسردگی میگیره

ممنون عزیزم چشم تلاشم رو میکنم این که ۲۴ ساعته توی خونه ام، داره حالمو بد میکنه. یه ذره میشینم د ...

منم تنهام .....😔😔😔از صبح تا عصری که همسرم میاد اما سرم به تلویزیون و خوندن بند می کنم.

به دکترت واسه دردات بگو اگر زیادن. منم انقباضات رحمی داشتم آمپول پروژسترون بهم داد و شیاف هر ۸ ساعت استفاده کردم خوب شدم.

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
خیلی ممنونتم گلم . برام دعا کنین خیلی میترسم . دعا کن ک ب قلب برسه و یکشنبه تیترم بالا بره . همچنین ...

حتما عزیزم انشالله که همه چی بخوبی پیش بره بحق فاطمه زهرا،،،نگران نباش انشالله قلبشم تشکیل میشه وتیترتم   بالا میره گلم،،،خداروشکر که لطفش شامل حالت شد انشالله همه منتظرا دلشون شاد بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
حتما عزیزم انشالله که همه چی بخوبی پیش بره بحق فاطمه زهرا،،،نگران نباش انشالله قلبشم تشکیل میشه وتیت ...

ان شالله همه و خود شما

حتما عزیزم انشالله که همه چی بخوبی پیش بره بحق فاطمه زهرا،،،نگران نباش انشالله قلبشم تشکیل میشه وتیت ...

دوتا سقط قبلیم فراموش شده بودش و ب قلب نمیرسید .الان آمپول انوکسا دارم و سرم آی وس ای جی دیشب سرم رو تزریق کردم

خانما،،،بیمارستان صارم تهران کسی نتیجه گرفته با یکبار ای وی اف؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوتا سقط قبلیم فراموش شده بودش و ب قلب نمیرسید .الان آمپول انوکسا دارم و سرم آی وس ای جی دیشب سرم رو ...

انشالله که این می مونه واست عزیزم وبسلامتی بغلش میکنی توکل بخدا کن

دیروز تست زدم و مثبت شدم رفتم آزمایش مثبت شدم و تیتر دادم و تازه جوابش گرفتم و ۳۵۶ بودش . تیترم خوبه ...

عزيزم مباركت باشه خانمي ، خدا رو شكر كه لطف خدا شامل حالت شده و طبيعي باردار شدي ، ان شا الله بارداري خوب و موفقي داشته باشي عزيزم .

عزيزم مباركت باشه خانمي ، خدا رو شكر كه لطف خدا شامل حالت شده و طبيعي باردار شدي ، ان شا الله باردار ...

ممنونتم برام دعا کن ک تیترم بره بالا و ب قلب برسم وقتی ب قلب رسیدم دیگه خیالم راحت میشه