2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست

سلامم بچه ها سوال ارژانسی دارم من امروز صبح لک قهوه ای دیدم در حین شیاف گذاشتن و شکمم هم درد داره 😢 دارم پریود میشم 😢 دکترم پاسخ نداد که شیافو اضافه کنم بنظرتون اضافه کنم ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامم بچه ها سوال ارژانسی دارم من امروز صبح لک قهوه ای دیدم در حین شیاف گذاشتن و شکمم هم درد داره 😢 ...

عزیزم نگران نباش انشاءالله ک خیره. و واسه لانه گزینی هس😃..واس ی لک فک.نکنم بخاد شیاف اضافه کنی..استرس نگیر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@زین    

ازمایش دادی گلم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بله گلم . جوابش ساعت پنج عصر میدن

بسلامتی انشاءالله ک همه چی خوبه

سلام ،،خانما من میخام الان که سقط کردم از دارو گیاهی استفاده کنم،،،،چند روز بعداز سقط میشه شروع کرد با وجود خونریزی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
منم خیلی دلم گرفته امشب همسرم میگفت برای ادامه درمان ایران بریم اونم این اوضاع رو میبینه کلا نا ...

الهام خواهر عزیزم انشاله بهترین ها براتون رقم بخوره در کشور غریب....چون خدا همون خدای بالا سر من همون خدای بالاسرته انشاله همیشه سایه و لطفش شامل حالتون بشه.....

و امیدوارم مثبت بشی اینبار.......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

🔊🔊🔊🔊🔊

من دیشب یک عدد فقط یک عدد😣ال دی خوردن گلاب بروتون از ساعت یک تا 6 صبح استفراغ و بیش از اون آزاردهنده حالت تهوعش بود.......

به نظرتون چکار کنم؟؟؟؟؟

ایا شما هم اینجور بودید با خوردنش؟

خیلی خورده تو ذوقم.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه ها من.صبح ازمایش ادرار دادم الان جوابش گرفتم.عفونت شدید دارم😕واس جنینم ضررنداشته باشه ی وقت😟خودم.میفهمیدم.اینهمه درد پهلو ک دارم ی دلیلی داره

پزشک عمومی بهم سفکسیم داده.

🔊🔊🔊🔊🔊 من دیشب یک عدد فقط یک عدد😣ال دی خوردن گلاب بروتون از ساعت یک تا 6 صبح استفراغ و بیش از ...

اره طبیعیه چون اولین باره میخوری..همراهش ویتامین.ب 6بخورتا تهوعت کم کنه..البته تابدنت عادت کنه طول میکشه

اها مرسی عزیزم.یه سوال دارم لواشک از خونگیا میخورین یا همینا که سوپرمارکتا دارن؟! من ۸ هفته کامل هس ...

من هم از این لواشک شکلاتیا هم لواشکی که خودمون خونه درست کردیم

منم امروز وارد هفته 9 شدم

ویتامین پرینانتال و فولی 5 میخورم

الهام خواهر عزیزم انشاله بهترین ها براتون رقم بخوره در کشور غریب....چون خدا همون خدای بالا سر من همو ...

من اصلا نه قبل پانکچر هام نه قبل انتقال هام ال دی نداشتم.چون با ال دی به لکه بینی با خونریزی یاکمردرد غیرقابل تحمل میفتم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دیروز تست زدم و مثبت شدم رفتم آزمایش مثبت شدم و تیتر دادم و تازه جوابش گرفتم و ۳۵۶ بودش . تیترم خوبه ...

عزیزم خدا شاهده از خوشحالی زبونم بند اومد نمیدونم چی بگم.... 

گوارای وجودتتتتتتت..... 

به سلامتی بغلش کنی...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com