2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اخی عزیزم.سعی کن انجیر بخوری.اگه میتونی اب زیاد بخور روغن زیتون رو غذاهات بریز وای من از هرچیزی که ...

وای دقیقا منم هرچی تو انتقال میخوردم الان ازشون متنفرم، منم موندم چی بخورم واقعا، خدایا خودت مواظب عشقامون باش، من حاضرم همه اینا تحمل کنم نی نیم طوریش نشه

🎇🎇🎇🎇🎇🎇 آنا جون، بچه ها، هر کی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه، من الان تو 16 هفته ام، جدیدا تن ...

عزیزم من بهت توصیه میکنم نخوری..... 

چون باعث بیش‌فعالی میشه..... 

تحمل کن و کجدارمریز بگذرون..... 

تا 4 ماه فکر کنم بهتر بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دید و بازدید های عید، مهمون از شهرستان و ... واقعا آدم رو از پا درمیاره. البته من جایی نمیرم ول ...

عزیزم انشالله خدا خودش حافظتون بوده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هماتوم پری ساک چیه؟ آیا خطرناک هست؟ من هماتوم ۷ سی سی پری ساک دارم و چون لک بینی دارم این شدیدا نگ ...

عزیزم خیلیا هماتوم داشتن تنها کار همون استراحت و پروژسترونها هستن..... 

نگران نباش میگذره..... 

اخی عزیزم.ان شاالله نی نیامون سالم باشن ادم حاضره همه چیو تحمل کنه بخاطرشون عزیزم شما گفتی سونوی قل ...

آره عزیزم چون شنیده بودم از چندتا دکتر که واسه تشکیل قلب آب باید زیاد بخورم و به پهلو چپ هم بیشتر بخوابم....

که خداروشکر منم رعایت کردم البته سخته ولی ارزششو داره😊ان شالله به سلامتی به دنیا بیان و تا آخر مشکلی نداشته باشیم...🙏🙏🙏

همه مامانای باردار ان شالله بچه هاشونو صحیح وسالم بغلشون بگیرن به امید خدای مهربون🙏🙏🙏🙏🙏🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
ممنون عزیزم من کمی که بیشتر راه میرم یا بیشتر میشینم، زیر دلم میسوزه و تیر میکشه، به شدت نگران میشم ...

عزیزم هفته چندمی؟

منم اوایل اینطور بودم حتی دست اندازای ماشین اذیتم میکرد با اینکه همسرم طفلی آروم روشون میکرد ...ولی الان بیشتر پهلوهام درد می کنه ونفس تنگی دارم.....😫😫😫

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

دیروز تست زدم و مثبت شدم رفتم آزمایش مثبت شدم و تیتر دادم و تازه جوابش گرفتم و ۳۵۶ بودش . تیترم خوبه ؟ دکتر گفتش ک تکرار کن . روز سی ام سیکلم آزمایش دادم . خیلی خوشحالم .الان دارم مینویسم و گریم میگیره بخدا برا تک تکتون دعا کردم . تیترم خوبه ؟؟ طبیعی باردار شدم . میترسم بخاطریکه دوتا سقط داشتم 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
زین جان چی شد تست زدی؟؟؟؟؟؟؟؟،

آره مثبت شدم و تیترم ۳۵۶ بود برا روز سی ام سیکلم . خوبه تیترم دکتر گفتش ک تکرار کنم . راستی امروز صب متوجه شدم ک واژنم تنگ شده و برامده شده و احساس میکنم گوشت اضافیه نمیدونم چطوره

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها احساس تنگ بودن واژن و برآمده شده و گوشت اضافی ی جوری یعنی بخاطر چیه ؟؟؟؟

دیروز تست زدم و مثبت شدم رفتم آزمایش مثبت شدم و تیتر دادم و تازه جوابش گرفتم و ۳۵۶ بودش . تیترم خوبه ...

عزیزم خدارووووشکر..مبارکت..وای چقد خوشحال شدم.برات..خیلی برات دعا کرده بودم.عزیزم دیدی هر چیزی حکمتی داره اینکه اینهمه میرفتی دکتر اندومترت بالا نمیرفت..خدا میخاست بی دردسر هدیشو بهت بده..حسابی مواظب خودت باش.خداحفظش کنه برات

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم هفته چندمی؟  منم اوایل اینطور بودم حتی دست اندازای ماشین اذیتم میکرد با اینکه همسرم طفلی ...

اینوش جان من درد پهلو میگیرم ی بار شب قبل ازمایشم بود سمت چپ ک از درد امونم بریده بود..ی بارم دیشب سمت راست ک.دبگه نفسم میگرفت ازدردش..نمدونم براچیه اخه خیلی بالا هست درد پهلو ک ب وسطای کمرم میکشه کلا.میگم اصلا ب رحم مربوط نیس.هنوزم درد داره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
😂😂😂من گیرندگیم ضعیفه 😂  

نه بابا خیلی هم باهوشی ننه..عزیزم خوبی ؟در چ حالی 

@ملودی6771‍ ‍ 

‍ 

عزیزم.چی شد ازمایش دادی از خودت خبر ندادی بهمون؟

عزیزم خدارووووشکر..مبارکت..وای چقد خوشحال شدم.برات..خیلی برات دعا کرده بودم.عزیزم دیدی هر چیزی حکمتی ...

گلم ممنونتم . اینجا همه مث خواهریم و همه ب هم دعا کردیم . میگم من احساس میکنم واژنم تنگ شده و برآمده بخاطر بارداریه ؟