2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
آره مثبت شدم و تیترم ۳۵۶ بود برا روز سی ام سیکلم . خوبه تیترم دکتر گفتش ک تکرار کنم . راستی امروز صب ...

عزیزم طبیعیه تو بارداری اینجوری میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره فک.کنم طبیعیه چون منم جدیدا شیاف ک میذارم بسختی میره داخل خیلی تنگ شده

کاملا طبیعیه من سر دخترم ترسیده بودم فکر میکردم چرا اینجوری شده اما بعدش دیگه کارآزموده شدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا شاهده از خوشحالی زبونم بند اومد نمیدونم چی بگم....  گوارای وجودتتتتتتت.....  ب ...

خیلی ممنونتم گلم . تیترمو تکرار کردم و عصر جوابشو میگیرم دعام کن ک زیاد شده باشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام مامانای پر انرژی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 ترانه جون عزیزم ازمایشای ایمنی و انعقادی رو داد ...

والامن یه سری آزمایشارو دادم که میدونم انعقادی هارو داشت ایمنیشم چندتا سی دی مارکرو داره حالا امروز پیداش کردم عکسشو  میذارم که ببینید کامله یا نه،مرسی از یادآوریت مهربون😘  

نمیدونم هفته چندمم؟ هنوز سونو نرفتم اما ۱۶ اسفند انتقال داشتم. خیلی نگرانم. شبها کابوس می بینم و ...

عزیزم خوب 24 روز از انتقالت میگذره..... 

با فرض انتقال جنین 3 روزه میشه.... 

٣ هفته و ٣ روز + 2 هفته و ٣ روز میشه ۵ هفته و 6 روز

انا جون من الان انوکسا زدم یکم خون برگشت داخل سرنگ اولین بار بود اینحوری میشد،مشکلی نیست؟ @تورک_آن ...

نه عزیزم موردی نداره.... 

🔊🔊🔊🔊🔊 من دیشب یک عدد فقط یک عدد😣ال دی خوردن گلاب بروتون از ساعت یک تا 6 صبح استفراغ و بیش از ...

گلم ببین اسم ال دیت چیه ی ال دی با ی اسم دیگه بخور. منم ی دوبار ال دی خوردم اونم لویتود و خیلی خوب بودش و تهوع و چیزیم نداشتم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها من.صبح ازمایش ادرار دادم الان جوابش گرفتم.عفونت شدید دارم😕واس جنینم ضررنداشته باشه ی وقت😟خو ...

ن گلم ان شالله ک مشکلی نباشه قبلا هم عفونت داشتی ؟ میگن تو بارداری عفونت میگیرن . ب دکتر عمومی گفتی ک حامله ای ؟ گفتش ک مصرف بکن ؟ حالا شنبه آینده دیگه دکترا باز هستن میتونی با دکترت هم در میون بذاری

ن گلم ان شالله ک مشکلی نباشه قبلا هم عفونت داشتی ؟ میگن تو بارداری عفونت میگیرن . ب دکتر عمومی گفتی ...

نه قبلا نداشتم...فک کنم بخاطر همون لوله ادرار ک بعد انتقال وصل کردن هست..اره گفتم باردارم..گفت استفاده کن ضررعفونت بیشتر از دارو هست..توکل بخدا. انشاءالله خودش مواظب جنیینام باشه..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه قبلا نداشتم...فک کنم بخاطر همون لوله ادرار ک بعد انتقال وصل کردن هست..اره گفتم باردارم..گفت استفا ...

ان شالله . امکان هم داره بخاطر همون لوله باشه . وقتی لوله بهت وصل شد سفکسیم نگرفتی ؟

من اصلا نه قبل پانکچر هام نه قبل انتقال هام ال دی نداشتم.چون با ال دی به لکه بینی با خونریزی یاکمردر ...

یعنی چیز دیگه جایگزین ندادن؟ یا کیست نداشتی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلامم بچه ها سوال ارژانسی دارم من امروز صبح لک قهوه ای دیدم در حین شیاف گذاشتن و شکمم هم درد داره 😢 ...

گلم ان شالله ک لانه گزینی هستش . چون همزمان با شیاف بوده . لک قهوه ای چ جور بودش ؟

ان شالله . امکان هم داره بخاطر همون لوله باشه . وقتی لوله بهت وصل شد سفکسیم نگرفتی ؟

چرا تا 5روز آزیترومایسین میخوردم..ولی روز 6همراه ادرارم خون بود.ک فک.کنم مجرای ادرارم اسیب دیده بود..دیگه بعدش مشکلی نداشتم جدی نگرفتم ک ازمایش بدم..تا اینکه چندروز درد پهلوشدید گرفتم ک امروز ازمایش دادم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها من.صبح ازمایش ادرار دادم الان جوابش گرفتم.عفونت شدید دارم😕واس جنینم ضررنداشته باشه ی وقت😟خو ...

با دکترت در تماسی..ازش بپرس...به عمومی اکتفا نکن.....

من دیشب یادم اومدم سال اول ازدواجم یکبار ال دی خوردم به این روز افتادم دیگه نخوردم.....شما با داشتن حالت تهوع بازم میخوردی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
گلم ببین اسم ال دیت چیه ی ال دی با ی اسم دیگه بخور. منم ی دوبار ال دی خوردم اونم لویتود و خیلی خوب ب ...

اوسپت_ال دی اسم دارو هست