2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ترانه جون من دیروز انتقال دادم..روزامون رو باهم سپری میکنیم انشاءلله😍😁

به به خدارو شکررررر..... 

انشالله جشن بتای تپل مپلت رو عید بگیریم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم طبیعی انتقال دادم😂😂😂منم حساب کنید عاقااااااا😂😂

ماشالله هزار ماشالله عید که همش بزن و بکوبه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جاااانم به سلامتی،منم فردا برم ببینم چندتاشو میذارن برام😂دیروز به شوهرم میگم آخه چه کاریه ۶ صبح ...

میخوان از همین الان سحر خیزی رو یادشون بدن دیگه..... 

سلام خانوما و تورک عزیزم من قبلا زیاد پست گذاشتم یه مدت نبودم . منم انتقال دادم منفی شد و بعد به لطف ...

عزیز دلم والا من دقیقا اطلاعاتی که گفتی سر در نمیارم ولی سعی که + فکر کنی..... 

الان جز توکل کاری ازت بر نمیاد..... 

ببین یادمه برا روشانیلو جونم به چیزی گفته بودن و به اونم میگفتن غکر کنم دو هفته ای عقبه و یه سری چیزا در مورد غکر کنم کوچیک بودن سرش و..... 

حتی به‌گفته بودن باید سقط کنه.... 

اون تو هفته های 20 به بالا بود که اینو بهشگفتن..... 

طفلک حتی تا دم دمای سقطم رفت ولی خدارو شکر انجام نداد و هزار هزار مرتبه شکر دخترش صحیح و سالم به دنیا اومد و یه دهنی برا دکتراییکه گفته بودن سقطش کنه کج کرد..... 

انشالله شمام صحیح و سالم بغلش میکنی عزیزم..... 

به خودت بگو خودش داده خودشم حفظ‌ میکنه انشالله..... 

خدا کنه . مرسی از دلگرمیتون. بخدا اگه همه چی خوب باشه و نرمال باشه هزار تا نذر کردم ادا کنم. خدا خود ...

عزیزم مطمئنم همه چی عالیه...... 

بی‌خبرمون نذار.... 

سلام عزیزم مرسی که به یادم بودی خانمی سونو رفتم گفتن همه چی نرمال حتی فعالیت قلبی هم داشت ولی او ...

عزیزم انشالله همه چی خوب پیش میره..... 

جملش اینه مقدار مایع ساک طبیعی است و جفت آن فعلا آنولر می باشد

عزیزم جفت حلقوی اونطور که من دستم اومد چیز آنورمالی نیست..... 

سلام عزیییزم آره همین الان به سه تا جنین پرسلولی اومدم خونه😊😍

به به مامان سه قلوها..... 

خوش اومدین..... 

بچه من الان با سه تا جنین پرسلولی اومدم خونه،پنج روزن،فقط من میترسم افتاده باشن بیرون چون خندم گرفته ...

نگران نباش..... 

اتفاقا بهشون خوش گذشته با مامان شادشون..... 

خدا نکنه عزیزم  دارمممم دق میکنم اصلا اشکم بند نمیاد،،،،گفت تو ۸هفته رشدش متوقف شده

عزیزم خدا ب دلت صبربده..حالا ی جا دبگه هم برو سونو مطمئمن شی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم.ان شاالله قسمت همه ی منتظرا عزیزم من فکرکنم شهریور اینا بود رفتم دکتر.چون شوهرم خیلی خی ...

ان شالله نی نی نازت  رو صحیح و سالم بغل بگیری
خاکستری جان شوهرت چه داروهایی مصرف کرد؟

مورفو تعداد و حرکت چند بود؟؟؟

وای بخدا الان فقط نگران همسرمم ، اخه تو اینترنت خوندم علت اصلیش بخاطر غده هیپوفیز که خوش خیم ،دیگه د ...

عزیزم منم پرولاکتینم بالا بود، دکتر گفت شاید از هیپوفیزت باشه، فرستاد ام آر آی که فهمیدم از اون نیست، بعدم دکتر گفت نهایتش اگه از اون غده باشه، اصصصصلا خطرناک نیست و با دارو حل میشه، علایمش سردرد و تاری خفیف چشم هست، اگه این علائم نباشه پس از هیپوفیزش نیست