2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
خدا کنه . مرسی از دلگرمیتون. بخدا اگه همه چی خوب باشه و نرمال باشه هزار تا نذر کردم ادا کنم. خدا خود ...

نگران نباش عزيزم ان شالله كه گل پسرت رو صحيح و سالم آغوش ميگيري 🙏🏻🌹

خداااااااايا شكرت🙏🏻
@sisoli   رفتی سونو خانمی؟یه خبری بهمون بده. انشالله که خوش خبری

سلام عزیزم مرسی که به یادم بودی خانمی

سونو رفتم گفتن همه چی نرمال حتی فعالیت قلبی هم داشت ولی اونجا هم گفت تیترت بالاست  رفتم دکتر خودم دارو داد تا بعد عید توکل به خدا انشالله که خیره دعا کنید لطفا برام

فقط یه جمله یادمه نوشته بود جنین یا آمبریو فعلا دالر دانلر یه همچین چیزایی هست یعنی چی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@ترانه_70   ‍ 

ت‍رانه جون. .جوجه هاتو آوردی خونه😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@77reyhane_khanom    

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

@zhooan    

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اخیی بگردمممممم اخه.من انقد دوس داشتم عکس بچه هامو بدن.ندادن نامردا😑 خوبی الهام جونم؟

سلاممم عزیزم تو خوبی 😍🌹 ازشون بخواه  حتما داخل پرونده ات هست !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ببین خب بتا روزب روز بالاترم.میره. تاالان باید بالای 100000رفته باشه حتما گلم..ولی از ی لحاظ قبل عید ...

عزیزممم بهت تبریک میگممم پیشاپیش مادر شدنت رو🙏🏻❤️🌹

وای راست میگی؟😍😍😍😍خودشون میدن یا باید بگیم بهشون؟آبان بودین شماام؟من خیلیییی دلم میخواد داشته با ...

عزیزم من ایران نیستم خودشون همون لحظه انتقال عکس رو میدن ! ازشون بخواه شاید بدن به ادم یه انرژی خاصی میده😍

بچه ها قبل عید هیچکس انتقال نداره؟فقط من تنهام؟وای آخه کی دم عید انتقال میده؟😂😂😂😂نمیدونم چه فکری ...

عزیزمم دعاگوهستیم بخیرخوشی با جوجه هات بیایی خونه🙏🏻🌹

دم عید خیلی سخته منم فردا نوبت سونو دارم احتمالا هفته دیگه  انتقال دارم🤕

عزیزمم دعاگوهستیم بخیرخوشی با جوجه هات بیایی خونه🙏🏻🌹 دم عید خیلی سخته منم فردا نوبت سونو دا ...

سلام الهامی خوبی؟ ای کاش ین انتقال اصلا استراحت نمیخواست و مثل اقدام معمولی واس بارداری بود اونوقت اصلا فراموش میکردم انتقال دادم و خوش و خرم میرفتم دنبال زندگی و دو هفته بعد مثل آدم آز میدادیم،، ولی نمیشه من یکی که میگم اونوقت بعدا ب خودم میگم لابد استراحت نکردم ال شد بل شد

...
عزیزممم بهت تبریک میگممم پیشاپیش مادر شدنت رو🙏🏻❤️🌹

ممنون عزیزدلم..انشاءلله که ایندفعه باهم مامان.میشیم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزمم دعاگوهستیم بخیرخوشی با جوجه هات بیایی خونه🙏🏻🌹 دم عید خیلی سخته منم فردا نوبت سونو دا ...

به سلامتی عزیزم منم الان با سه تا جوجه اومدم خونه،عکسشونم نداد اصلا با سونو انتقال ندادن که ببینمشون!