2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مرسی عزیزم خیلی خوب توضیح دادی  میشه بگی ضخامت مناسب چنده ؟؟ چون به خاطر فیبروکیستیک بودن سینه ...

از7ونیم دیگه دکترا قبول دارن.معمولا..تو.اخرین سونو قبل انتقال 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به هر حال هورمون استروژن و پروژسترون وارد بدنت میشه....  ضمنا خدا نکرده مگه قراره بعد منفی بدو ...

این که مثبتی رو که شکی ندارم فقط خواستم اطلاعاتمو زیاد کنم😊

آخه من هر چی آزمایش لازم بوده دادم حتی آزمایش های تخصصی سقط دیگه چیزی نمونده فکر کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من آینه تمام نمای یه کرجی هستم.😂😂😂😂😂 ببین تو رویش،بهترین دکترشون دکتر زهراحیدر هست. توبیمارست ...

سهیلا جون خوبی چندروز پیدا نبودی خانمی.یکم بگی بخندیم😜 حالت بهترشد؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تو چه روزی ؟  من اوندفعه روز ۱۶ یا ۱۷ ، ضخامت طبیعی ۸ بود خوبه؟

مثلا برامن روز14پریودی..ضخامت 8/2بود ماه قبل..اینماه 7ونیم بود..اره فک.کنم براشما هم خوب بوده

گؤزه ل تانریم سنی چوخ سئویر ایستیر سن دن دیرلی بی جواهیر یارادا.....  اوماریم چوخ یاخیندا بو ج ...

نه دییم والا گینه ده الله بیلیر

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
😱

😣😣

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
انا جون اصلا این استرادیوله تاثیرش بعد انتقال و  تو بارداری چیه؟؟؟

عزیزم دقیق نمیدونم ولی خوب همین بالا رفتن استروژن خودش از علائم بارداریه.... 

چون برا ماها هورمونل مصنوعی تولید میشن اوایل بسته به شرایط لازم میشه..... 

بعضیام کلا ندارن..... 

احتمالا اونا طبیعی به اندازه نیاز دارن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه دییم والا گینه ده الله بیلیر

فقط دئنه شوکورررررر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرررسی عزیزم  ممنون از دعای خوبت برام دعا کن بعد عید برای پانکچر میرم عزیزم شما اولی گرفت و ا ...

ان شاءالله بهترین ها منتظرته😍

آره عزیزم.بار اول مثبت شدم اما بتا افت کرد. آزمایش هارو ک دادم.. انعقادی جهش داشتم که ب۶ و ب۱۲ تا دوماه استفاده کردم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام 23دی ازمایش تیروئید داشتم تی اس هاش 7/17 نشون داد و تی پی او 83 بعدش هر روز صبح ناشتا لووتیروکسین میخوردم نزدیک چهل تا خوردم دوباره 18 اسفند همون آزمایشگاه رفتم تکرار کردم تی اس هاش شد 0.37 و تی پی او 10 شد رنج آزمایشگاه بین 0.35 تا پنج و خورده ای از کم کار رسیده به پرکار به نظرتون اشتباه نشده؟ اگه کسی میدونه لطفا جواب میده فردا 7 صبح میخوام ازمایش بدم بعدشم حرکت کنم بیام تهران

من خیلی تعجب کردم.....پرولاکتین بالا و دارو بهت ندادن قبل از انتقال🤗

وسط خونه تکونی ازمایشا رو اورد قاطی کردم😑 ولی خیلی نگران همسرمم میترسم خطرناک باشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم پس باید با دکترش مشورت کنین چون رو کیفیت اسپرم تاثیر میذاره فکر کنم..... 

وای بخدا الان فقط نگران همسرمم ، اخه تو اینترنت خوندم علت اصلیش بخاطر غده هیپوفیز که خوش خیم ،دیگه دست و دلم بکار نمیره منتظرم عید تموم بشه بره دکتر 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘