2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام عزيزززم  شما آزمايش ها و عكس و ... رو كجا انجام داديد ؟ همون يزد؟

سلام خانمی نه گلم راستش من چندسال اول همش میرفتم شیراز برای درمان و قبلش عکس رنگی و ازمایشامو همه گرفته بودم همون شیراز و تقریبا همه مدارک اماده بود برای میکرو

فقط شوهرم ازمایششو تکرار کرد دوباره

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزم اصلا براي چي اين سونو رو انجام دادي ؟ يعني سونوي آنومالي معمولي رو انجام نداده بودي ؟ من اصلا ...

چرا همه سونو هام ان تی انومالی غربالگری نرمال بود. 

دکترم برام سونو نوشت بررسی انومالی های دیررس

زیادی حساسه همه چی مینویسه

اکو قلبم قبلا رفتم

خلاصه که کاش پام میشکست نمیرفتمو اینجوری دچار استرس نمیشدم

خدا کمکم کنه فقط همین

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم نگران نباش مطمئنم هيچ مشكلي نيست و ني ني نازت رو به سلامت در آغوش ميگيري خانمي .

خدا کنه 

فقط دیگه توکل کردم به خدا

خواهش میکنم دعام کنین

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
خاکستری جان اگر خیلی دوست داری هر وقت امکانش بود بگو همسرت بره بیمارستان وبگه خلاصه پرونده وریز حساب ...

ممنونم عزیزدلم انقد راهمون دوووره که اصلا یه فکرم نرسیده این کارا😆ولی رفتین اونطرف حتما اینکارو میکنم گلم.ممنون از پیشنهادت💚ان شاالله مامان شدنتو جشن بگیریم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ببین خب بتا روزب روز بالاترم.میره. تاالان باید بالای 100000رفته باشه حتما گلم..ولی از ی لحاظ قبل عید ...

افرین دقیقا برم و قلبشو ببینم عیدمو با خوشحالی میگذرونم اما میترسم معلوم نشه و از اونور حالم خراب شه😑حالا سر دو راهی ام که ۵-۶ روز دیگه برم یا بذارم همون بعد عید.اکثرا بهم گفتن بعد عید برو

اما خودم خیلی هیجان دارم برای دیدن قلب کوچولوش😍

ان شاالله قسمت همه منتظرا شه

مرررسی خاکستری  چقدر کامل و جامع با حوصله برام توضیح دادی  مررسی از مهربونی و حوصله ات&n ...

فداتشم گلم.کاری نکردم.بازم سوالی داشتی بپرس حتما اگه بدونم میگم.اشکال نداره خانمی ان شاالله مثبت میشی و تموم این انتظارا یادت میره.من زود ازدواج کردم و بعد ۱ سال فهمیدم شوهرم مشکل داره کلا ۴ سال میرفتم دکتر و هی به شوهرم دارو میدادن و چون خودم سنم پایین بود در مقابل میکرو کردن مقاومت میکردم😄همش میگفتم دوست دارم طبیعی مامان شم.اما اخر سر دلو زدم به دریا و گفتم این راهیه که دیر یا زود باید برم.خودم و شوهرمم عاشق بچه بودیم اما همیشه هر مرکزی میرفتیم همه میگفتن بچه ای.دیوونه ای.برو عشق و حال کن

اما بنظرم کسی که واقعا بچه دوست داره و توانایی مالی داره نباید وقتشو تلف کنه یا ناامید شه

من ۱۲ تا تخمک داشتم که از این تعداد ۵ تاش جنین شد اما دکتر گفت کیفیتشون خیلی خوبه.دوتاشو انتقال دادم و سه تای دیگه فریز دارم گلم 

چرا همه سونو هام ان تی انومالی غربالگری نرمال بود.  دکترم برام سونو نوشت بررسی انومالی های دیر ...

عزيزم نگران نباش ولي خدا وكيلي قبول دارم اين غربالگريها خيلي استرس آور شده ولي مطمئنم كه شما هيچ مشكلي نداري .

عزيزم نگران نباش ولي خدا وكيلي قبول دارم اين غربالگريها خيلي استرس آور شده ولي مطمئنم كه شما هيچ مشك ...

خدا کنه . مرسی از دلگرمیتون. بخدا اگه همه چی خوب باشه و نرمال باشه هزار تا نذر کردم ادا کنم. خدا خودش کمکم کنه. اگه یادتون افتاد بازم دعا کنین خیلی احتیاج دارم خدا پسرمو سالم بزار بغلم

چشم عزيزم قابل باشم دعاگو هستم ، ان شا الله كه پسرت رو به سلامت در آغوش ميگيري عزيزم .

به امید خدا . ممنونم ازتون ❤

سلام بچه ها فردا لیله الرغائب التماس دعای فراوان دارم برای حال دلم دعا کنید دچار دلشوره و اضطراب شدم چند وقته برا حالم دعا کنید خیلی🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

التماس دعا فردا انشالله میخام روزه بگیرم اگه قابل باشم همتونو دعا میکنم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام خانمی نه گلم راستش من چندسال اول همش میرفتم شیراز برای درمان و قبلش عکس رنگی و ازمایشامو همه گر ...

پس آزمايش هاي قبل رو قبول مي كنن ؟ميتونم بپرسم چه آزمايشاي رو يزد ميخوان؟

خداااااااايا شكرت🙏🏻
فداتشم گلم.کاری نکردم.بازم سوالی داشتی بپرس حتما اگه بدونم میگم.اشکال نداره خانمی ان شاالله مثبت میش ...

مرررسی  خاکستری جوووون 

خداروشکر که انتظار ۴ ساله ات به اتمام رسید این دوران رو هم خیلی مواظب خودت باش 

مرررسی از دعای خوبت 

انشالله تو سال جدید همه دوست گل گروه مامان میشن و خستگی زحماتشون در میره

عزیزم بعد پانکچر فقط رحمت یه کم مایع داشت ولی هایپر نبودی درسته؟؟؟ رژیم رعایت کردی؟؟ 

واقعا بعد از ده سال هنوز مونده؟ مال من کامل بالای جای بخیه سفته،یه جای کوچیک نیست،خیلی زیاده،از این ...

عزيزم واسه من جاي برش سفته ،وقتي لمسش مي كنم كاملا سفته و از بين نميره مگر اينكه جراحي بشه و برش دارن

خداااااااايا شكرت🙏🏻