2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ان شالله بسلامتي و دل خوش😃 اميدوارم از اون مثبت تپلا بشي🙏🏻🌹

انشاءلله عزیزم بادعای خیر شمادوستای مهربونم..منم ایندفعه نتیجه بگیرم🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم خوبم کاملا عادی😁شیرازانتقال دادم..دوتا جوجه🐤🐣

ای جاااانم به سلامتی،منم فردا برم ببینم چندتاشو میذارن برام😂دیروز به شوهرم میگم آخه چه کاریه ۶ صبح هم اون طفل معصومارو بی خواب میکنن هم ننشونو ۴ صبح بیدارمیکنن😂😬

ای جاااانم به سلامتی،منم فردا برم ببینم چندتاشو میذارن برام😂دیروز به شوهرم میگم آخه چه کاریه ۶ صبح ...

ان شالله كه به دلتون ٩ماه بچسبن و به سلامتي بغل بگيريشون🙏🏻🌹

منم هر سري ساعت ٦ صبح بوده ولي با بيهوشي بودم

خداااااااايا شكرت🙏🏻
ان شالله كه به دلتون ٩ماه بچسبن و به سلامتي بغل بگيريشون🙏🏻🌹 منم هر سري ساعت ٦ صبح بوده ولي با بي ...

مرسی عزیز دلم،واااای انتقال با بیهوشی؟چرا؟کجا انجام دادی؟من دیگه نمیخوام بیهوشی حافظم پوکیده همینجوری😑از یبوست بعدشم میترسم

مرسی عزیز دلم،واااای انتقال با بیهوشی؟چرا؟کجا انجام دادی؟من دیگه نمیخوام بیهوشی حافظم پوکیده همینجور ...

من بوشهر انجام دادم و اصلا هم راضي نبودم ، اره منم همينجورم ولي من به دليل تنگي بيش از حد دهانه رحم اصلا نمي تونم تحمل كنم

خداااااااايا شكرت🙏🏻
منم طبیعی انتقال دادم😂😂😂منم حساب کنید عاقااااااا😂😂

آزی جون اگه اشتباه نکنم شما یه پسر داشتی و طبیعی بوده درسته؟؟ 

برای دومی به مشکل خوردی؟؟

کی پانکچر شدی و چند تا تخمک و جنین برات درست شد؟؟

منم کارام تموم بود ولی خورد به ۱۰ اسفند دیگه دکتر گفت ریسکه پانکچر رو بزاریم قبل عید

من بوشهر انجام دادم و اصلا هم راضي نبودم ، اره منم همينجورم ولي من به دليل تنگي بيش از حد دهانه رحم ...

عزیزم ان شاءالله ایندفعه بدون دردسر مامان شی،پس صلاحت اینجوری بوده با بیهوشی پیش بری حتما بهترین ها در انتظارته

عزیزم ان شاءالله ایندفعه بدون دردسر مامان شی،پس صلاحت اینجوری بوده با بیهوشی پیش بری حتما بهترین ها ...

فداي شما 😘ان شالله واسه همه ي در انتظارها🙏🏻🌹❤️

خداااااااايا شكرت🙏🏻
مرررسی خاکستری  چقدر کامل و جامع با حوصله برام توضیح دادی  مررسی از مهربونی و حوصله ات&n ...

عزيزم نگران نباش ، ان شا الله كارهاي شما هم خيلي زود انجام ميشه ، چند ساعت پيش داشتم فكر ميكردم من تير ماه ٩٥ پانكچر انجام دادم ، تا تير ٩٨ كه ٣ سال ميشه يك انتقال منجر به سقط داشتم بعد يك انتقال مثبت كه خدا دخترم رو بهم عطا كرد بعد خدا رو شكر خدا لطفش رو شامل حالم كرد و طبيعي باردار شدم و ان شا الله تا اون موقع پسرم هم در آغوشمه ، ان شا الله شما و همه دوستان عزيزم هم توي اين مدت به اين كوتاهي اين همه اتفاقات خوب براتون بيفته و وقتي با خودتون روزها رو مرور ميكنيد فقط لبخند بياد روي لباتون .

سلام خانوما و تورک عزیزم من قبلا زیاد پست گذاشتم یه مدت نبودم . منم انتقال دادم منفی شد و بعد به لطف خدا طبیعی باردار شدم . الان هفته ۲۸ بارداری ام و پر از نگرانی 

توروخدا کسی تجربه ای داره خواهش میکنم  کمکم کنه.. رفتم سونوگرافی . گفتن برا انومالی های دیررس هست و غربالگری سوم که شوکه شدم اصلا نمیدونستم همچنین چیزیو. بعد سونو که کرد گفت قطر بطن مغز سمت چپ جنین .عددش باید تا ۱۰ باشه برا من ۹/۱  بود. دارم دق میکنم . کسی اطلاعی داره توروخدا کمک کنین .تمام سونو و ازمایشاتم تا الان نرمال بوده. گفتن دو هفته بعد بررسی شه دوباره. دارم دیوونه میشم

گفتم شاید کسی اینجا اطلاعی داشته باشه یکم ارومم کنه 

ببخشید زیاد شد .

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار