2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
انشالله به زودی میای از خاطرات کچلی واسمون تعریف میکنی😂 بخدا اسکلی هستم. فعلا نه مشغول بکار شدم نه ...

عزیزم اون روز خیلی نزدیکه که به مراد دلت برسی اما نذار با شادیت دلی چرکین بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جان ممنون از اینکه هستی

در مورد سرم ivig هم باید بزنم

واقعا تا امروز منتظر ضربان قلبش بودم خدا رو هزار مرتبه شکر

انشاءالله قسمت همه منتظرا...

چشم حتما توصیه هاتو رو انجام میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان ممنون از اینکه هستی در مورد سرم ivig هم باید بزنم واقعا تا امروز منتظر ضربان قلبش بودم خدا ...

عزیزم فکر کنم برا سرم گفتی 28 روزت گذشته درسته؟

بزنی انشالله همه چی به نحو احسن پیش میره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من بیشتر از دو ساله که فقط با دارو میشم.. اگه به خودم باشه تا ۳ ماهم شده که نشم... اما قبل از اقدام ...

چه جالب پس منم حتما میشم تو این هفته ولی میترسم تا روزی که پاک بشم دیگه جایی باز نباشه که بخوام انجام بدم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چه جالب پس منم حتما میشم تو این هفته ولی میترسم تا روزی که پاک بشم دیگه جایی باز نباشه که بخوام انجا ...

چون گفتی حالتاشو داری پس به زودی میشه. فک کنم به تعطیلات عید بخوری..‌ من پارسال همینجوری شدم روز ۸ فروردین به سختی یه جا پیداکردم انجام میدادن.کلا دکترای خوب همه تعطیل کرده بودن تا ۱۴..  رفته بودم تعطیلات شمال اونجا مجبوری انجام دادم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
چون گفتی حالتاشو داری پس به زودی میشه. فک کنم به تعطیلات عید بخوری..‌ من پارسال همینجوری شدم روز ۸ ف ...

آره اینجایی که دارم میرم گفتن هفته دیگه کار نمیکنن تعطیلن واسه همین میخوام فردا برم الانم اینقدر جوشونده خوردم که اگه قراره بشم تا فردا بشم ولی بیشتر حالتام از بین رفت اینقدر استرس دارم با اینکه دوبار انجام دادم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
میدونی منم همیشه خودمو چشم میزنم.....  زورم به خودم میرسه.....  خخخخخخخ.....

من هم هميشه همينطوري هستم هميشه هم يك بلايي سرم مياد ، دخترم رو هم هميشه من يا باباش چش ميكنيم ، امروز صبح من دو ساعت رفتم بيرون دخترم موند پيش همسرم اومدم خونه باباش گفت مهرسا اينقدر دختر خوبي بود اصلا اذيت نكرد ، چشمت روز بد نبينه يك ساعت بعدش دخترم خيلي بي دليل اين قدر گريه كرد كه باباش مجبور شد ببرتش بيرون تا آروم بشه ، به همسرم گفتم نگاه كن ما خودمون بچه رو چش نكنيم هيچ كس چشمش نميزنه والله . 😍😍😍

مرسي عزيزم، از روز يازده به بعد چه جوري بايد بخوري؟ مگه كلا پشت سر هم نيست استفادش؟

نه خب اصلش اینجوریه که یه بسته تموم میشه یه هفته استراحت میدی بعد دوباره شروع می کنی ولی دکتر گفت پشت سر هم بخور تا ۱۱ فروردین. تا الانم ۱۰ تا خوردم فکر کنم

بعد ۱۱ چند روز طول میکشه پری بیاد. گفت حتی اگه ۲-۳ روز بعدش پری بشی باز ۱۷ فرورذین میشه روز چهارمت که واسه سونو خوبه دیر نیست

کسی مث من بوده ک بتاش بره بالا؟بخدا دارم میمیرم

عزیزم توکلت بخدا باشه ، هرچی که خدا بخواد همون میشه ،ان شاالله که بالا میره ،بله خیلیا بودن بتاشون دیر بالا میره

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
انشالله به زودی میای از خاطرات کچلی واسمون تعریف میکنی😂 بخدا اسکلی هستم. فعلا نه مشغول بکار شدم نه ...

عزیییزم من مطمئنم مامان میشیم هممون،هرچند واقعا به نظرم جز افتخارات نیست به هر حال همه میتونن به یه نحوی مادر بشن مهم اینه بتونیم یه آدم درست تحویل جامعه بدیم

اصلا همینجوری اوسکل وار بریم جلو خیلی بیشتر حال میده😂😂😂