2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آره مهشيد جون حق داري خيلي سخته روحيه ي آدم طوفاني به هم ميريزه ولي باور كن چن قدم جلويي ميدوني ...

مرسی عزیزم،تمام سعی خودم رو میکنم،ایشالله عید بعدی سه نفر یا چهار نفر باشیم

ممنون از روحیه ای که بهم میدین

خیلی سخت و بد گذشت ولی راهی نیست جز قبول کردنش

آره منم هی دارم با این نگاه که جنین سالم بوده و ایشالله دفعه بعد جای درست لانه گزینی میکنه خودم رو آروم میکنم

نه بابا پول لازمن رضای خدا کجا بود؟یه بار اون موقع که میرفتم رویان کارم طول کشید خیلی فرصت نداش ...

میبینی این رسم زمونه ست

هیچ چیز بی نقص نیست تمام قشنگی دنیا به همین تضادهاست که مقایسه کنی و کنار همه ی گرفتاری های که برات به وجود آمده بفهمی چقدر خوشبختی که مجبور به انجام اینکار نیستی.

من خودم رو میگم (خدایا شکرت که بزرگترین مشکلم نداشتن بچه ست)

اون رو هم خودت ببین اگه صلاحه بده اگه میخواد به زندگیم گند بزنه ، آرامش قلبی و دین و ایمان و عشق و علاقه م رو نسبت به زنده بودنم بگیره اصلا نده.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم استرس و ناراحتی ت کم نبوده که دو روزه فراموش کنی واقعا زمان همه چی رو درست میکنه به نظرم کمت ...

مرسی عزیزم،آره زمان میبره تا فراموش کنم

ایشالله خدا کمکم میکنه که دفعه بعد نتیجه بگیرم

منم تمام تلاش خودم رو میکنم که روحیه م رو بدست بیارم و پاشم و ادامه بدم

سلام بچه ها یادتونه گفتم روز ۱۳ انتقالم بتام ۱۱۶ بود دو روز بعدش شد ۶۴،

دو روز بعدش بازم تکرار کردم گفتن شده ۹۷!

خیلی ترسیدم زنگ زدم مرکز گفتن داروهاتو ادامه بده بازم دو روز دیگه تکرار کن، ولی من به آزمایشگاه شک کردم همون روز (پنجشنبه شب که روز ۱۷ انتقالم بود) رفتم یه آزمایشگاه دیگه آز دادم بتا ۴۷۰ بود! کلی ذوق کردم داروهامم ادامه دادم تا امروز صبح یعنی دو روز و نیم بعد از اون آز دادم بتا اومده ۶۸۱، 

زنگ زدم مرکز میگه بازم داروهاتو ادامه بده بتات بد نیست! گفتن الان تو سونو هم چیزی معلوم نیست بازم دو روز دیگه تکرار کن!

تا الان ۵ بار آز دادم😭

بچهها من میترسم خارج از رحم باشه یعنی چی میشه ای خدا دیگه نا ندارم😭

الحمدالله❤
پریود شما قبلش منظم بود؟ واسه من منظم نبود

من بیشتر از دو ساله که فقط با دارو میشم.. اگه به خودم باشه تا ۳ ماهم شده که نشم... اما قبل از اقدام یعنی ۲ سال پیش سیکلام ۳۵ تا ۳۷ روزه بود. 

دیفرلین رو که زدم روز ۱۳ سیکل پریود شدم.. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سونو رو چندم سيكل گفتن بري پري جون؟

میشه روز ۳۳ سیکلم... البته گفتن اولین روز بعد از تعطیلات بیا.. روز ۱۷ فروردین. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
افرین.افرین😁..امشبو دست ب کارشو😜انشاءلله ک نتیجش خوووبه و ی نی نی گوگولی میشه

نفس جان به شب نکشیده با عجله آزی جان😅😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها یادتونه گفتم روز ۱۳ انتقالم بتام ۱۱۶ بود دو روز بعدش شد ۶۴، دو روز بعدش بازم تکرار کردم ...

انشاله باردار باشی صحیح و سالم......چقدر خبر خوبی دادی😍😍😍🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرحم دردمون بچه است وقتی اومد حالمون خوب میشه😀 خوب بعداز مرخصی یه ساعتایی نیستم این طفل معصوم بد ع ...

ای جااااان ای جااااان به نظرم مرخصی بگیر کل نه ماهتو بمون پیش بچه کیف کن بابا اینهمه مدت منتظرشون بودیم😍

واسه من که دوتان گیس و گیس کشی میکنن تو خونه خواااهر😂😆😅

آقا من هم اکنون تو مطب دکتر نشستم منتظر ببینم روز انتقالم کیه زده به سرم زودم خوب میشم😂

انشاله باردار باشی صحیح و سالم......چقدر خبر خوبی دادی😍😍😍🤗

قربونت برم عزیزم ممنون😘

من که همش یا خوشحالم یا میخوره تو ذوقم شروع میکنم زار زدن😓،

میگم بعد از ۲روز و نیم از ۴۷۰ رسیده ۶۸۱ بنظرتون کسی بوده بتاش با این سرعت بره بالا و مشکلی نداشته باشه؟

الحمدالله❤
چند هفته ای عزیزم، اون چیه در اثر چی بوجود میاد😥

هفته پنجمم نمیدونم دکتر سونو گفت به رحمت فشار اومده خودمم نمیدونم فردا باید ببرم دکی نشون بدم

خدا برایم کافی است
قربونت برم عزیزم ممنون😘 من که همش یا خوشحالم یا میخوره تو ذوقم شروع میکنم زار زدن😓، میگم بعد از ...

1500 ک بشه دیگه سونو میدی خیالت راحت میشه ولی بعد دو روز باید دو برابر بشه صبرکن و توکلت بر خدا 

1500 ک بشه دیگه سونو میدی خیالت راحت میشه ولی بعد دو روز باید دو برابر بشه صبرکن و توکلت بر خدا  ...

آره ممنون عزیزم توکل به خدا خودش به خیر بگذرونه...

خودم که هیچی فکر کنم آزمایشگاهها هم قاطی کردن از دست بتاهای من!

الحمدالله❤