2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
دیروز زنگ زدم گفتن که سه ماه دیگه برم،گفت باید سه ماه از عمل بگذره،سه ماه زود نیست واسه انتقال مجدد؟ ...

عزیزم گفتن بعد سه ماه بری..... 

تازه بعد یه ماه میری سونو میشی و احتمالا بازم حداقل آزهای هورمونی بدی و.... 

خلاصه رفتن تا انتقال خودش کم کم یکی دو ماه زمان میبره..... 

بعد سه ماه برو بعد مستقیم با خود دکتر صحبت کن و نظرتم بگو..... 

ازش بخواه هر کاری لازمه انجام بده تا دیگه همچین اتفاقی نیفته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین اگه متروکسات داشتی حتما شش ماه باید فاصله بندازی تا اثر دارو بره (من داشتم ) اگه نداشتی سه ماه ...

من عمل کردم،چون جنین قلب داشت و بزرگ بود خطرناک بود و نمیشد با دارو کنترل کرد،واسه همین اورژانسی عمل کردن،خودم هم احساس میکنم بیشتر صبر کنم بهتره،شایدم برم دکتر رو ببینم شاید یه چیزی گفت آروم تر شدم،خیلی ذهنم درگیره و پر از چرا و ترس از انتقال بعدی و استرس شدم،شاید برم ببینم کاری میخواد قبلش انجام بدم یا نه،البته همه ی اینا به شرط اینکه همسرم راضی شه میگه اصلا حرفش رو نزن،میگه بچه میخوایم چیکار؟میبینه من با هر دفعه انتقال بهم میریزم و منفی میشه حالم بد میشه و این دفعه هم خطر از بیخ گوشم گذشت میترسه،ولی میدونم چقدر بچه دوست داره،ذوقی که موقع گرفتن جواب آزمایش مثبت داشت از یادم نمیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@تورک_آنا ‍  خانوما میگم خدایی نکرده اگه لوله هیدرو سالپنکس باشه عکس رنگی نشون میده درمانش چیه

عزیزم تا جایی که من میدونم یا میبندن یا درش میارن لوله هیدرو رو..... 

بازم باید دکترت نظر بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان روزتون بخیر  من خرداد ماه امسال یکبار آی وی اف کردم و متاسفانه جواب نگرفتم ولی ...

سلام به روی ماهت..... 

خیلی خیلی خیلی ملا که عزیزم بدو به آز بده و زودیم به دکترت اطلاع بده..... 

عزیزم من خودم خیلی دیرتر فهمیدم بارداری طبیعی مو یعنی وقتی فهمیدم که 6 هفته و 2-3 روزه بودم..... 

من تقریبا میشه گفت بعد بیست روز تاخیر فهمیدم من چون قرص میخوردم انتظار پریودی نداشتم و با علائم شک کردم..... 

فکر کنم شمام هفته بعد بری دیگه قلب تشکیل شده باشه.... 

عزیزم گفتن بعد سه ماه بری.....  تازه بعد یه ماه میری سونو میشی و احتمالا بازم حداقل آزهای هورم ...

آزمایش های هورمونی رو چرا باید تکرار کنم آنا جان؟من همه آزمایش های ایمنی و انعقادی و هورمونی رو انجام داده بودم،آخه بهم گفتن سه ماه دیگه روز دوم یا سوم سیکل اونجا باشم گفتم شاید بخواد سیکل انتقال رو شروع کنه

خودم هم ترجیح میدم برم یه بار با خود دکتر صحبت کنم،اگه نیاز هست قبلش دارویی مصرف کنم یا کاری انجام بدم بهم بگن،نمیخوام مشکلی پیش بیاد،دیگه ایشالله دفعه بعد میخوام مثبت شم و بمونه برام ایشالله 

میشه اسم منم بنویسد امسال انتظارم تموم بشه التماس دعا

عزیزم من لیست رو تحویل دوستمون دادم اتفاقا بیشتر از سی نفرم شده بود..... 

انشالله لیست بعدی..... 

سلام دوستان روزتون بخیر  من خرداد ماه امسال یکبار آی وی اف کردم و متاسفانه جواب نگرفتم ولی ...

سلام عزیزم

مبارکه.خداروشکر

اولین کار ازمایشه .ازمایش بده ببر دکتر ،بهت میگه چندم بری سونو

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من ۲تادیگه جنین فریز دارم اگه نشد اونارو انتقال میدم اما بعداون دیگه ادم ادامه دادن نیستم من فرزنداو ...

میفهمت به خدا..... 

ببین اینجا همه یه جورایی منتظرن....

با تنهایی دارن این انتظار تلخ رو میگذرونن یا کنار عزیزشون..... 

مطمئنم تو هم به زودي مامان باباتو خوشحال میکنی..... 

عزیزم وقتی میبینی مامان بابات آنقدر شادی تو براشون مهمه پس سعی کن با کوچکترین چیزی شاد باشی..... 

عزیزم داشتن همچین پدر و مادری خودش نعمت بزرگیه..... 

خدا تو شکر کن...... 

برا تک تک داشته هات شکرگذار باش...... 

شکر نعمت نعمتت افزون کند عزیزم...... 

مرسی عزیز دلم❤❤ به امام رضا گفتم که هوای انا جون و بچه هاشو داشته باش که با تاپیکش باعث دوستی کلی خ ...

فدات بشم عزیزم..... 

عزیزم خدا شاهده من دلم به همین دلهای مهربونتون قرصه..... 

سلام به روی ماهت.....  خیلی خیلی خیلی ملا که عزیزم بدو به آز بده و زودیم به دکترت اطلاع بده... ...

آنا جانم کلا انرژی مثبتی عزیزم درسته خیلی اینجا فعالیت نداشتم ولی تک و توک خوندمتون و دوست داشتم به اولین کسایی که می گفتم شماها باشید حتما امروز میرم یه آزمایش میدم دکترمم ظهر به بعد میان مطب حتما باهاشون تماس میگیرم 

واقعیتش منم وقتی عقب افتاد به روی خودم نیاوردم اول گفتم برای کار و فعالیت بیش از حد که عقب افتاده بعد پیش خودم گفتم یائسه شدم   

میفهمت به خدا.....  ببین اینجا همه یه جورایی منتظرن.... با تنهایی دارن این انتظار تلخ رو میگذ ...

شکرگذار بودم وهستم اما من ذخیره تخمدانم خیلی اومده پایین دیگه اگه این  بار پانکچرشم میشم زیر۱.....عذاب وجدان دارم ک این همه ادم منتظر منن و منم چیزی براشون ندارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
آنا جانم کلا انرژی مثبتی عزیزم درسته خیلی اینجا فعالیت نداشتم ولی تک و توک خوندمتون و دوست داشتم به ...

عزیزم معجزه شیرین خدا گوارای وجودت😍😘😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

امروز از خواب پاشدم،گفتم به به میبینم که امروز بیحال نیستم مث روزای دیگه... یکم وسایل جمع کردم ...حالت تهوع و کسلی برگشت🙁😣😑 الان حال ندارم پاشم😕خودمو چشم کردم😁😁😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘