2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
واقعا نمیدونم من فقط خوشحالم باردار شدم دوتا انتقال داده بودم بلاست

مطمئنا دو تاشم گرفته عزيزم خدا برات نگهداره

اتفاقا يكي از دوستامم سه تا بلاست انتقال داد ماه پيش دوتاش گرفته 

خدايا شكرت

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اناجون یعنی طبق این پست شما واقعا سیکل بلند بعنی سیکلی که اولش مهار باشه تخمدان استراحت کنه بعد ...

عزیزم دقیق نمیشه گفت چون برا تعیین نوع سیکل فاکتورهای زیادی موثرن که من خيلياشو نمیدونم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دقیق نمیشه گفت چون برا تعیین نوع سیکل فاکتورهای زیادی موثرن که من خيلياشو نمیدونم..... 

انا خانم چرا جواب من رو نمیدید؟به راهنماییتون نیاز دارم واقعا که چند باره سوال میکنم.😔😔😔😔

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام انا جوون  میشه آزمایشهای منو تفسیر کنی  دیدم ژن mthfr c677t من جهش یافته است، برای ...

عزیزم اولی واضح بود و ظاهرا هموزیگوت موتان بود..... 

دومی خوانا نبود..... 

عزیزم برا منم هتروزیگوت موتان بود و با کنترلش باردار شدم..... 

عزیزم نگران نباش راه‌حل داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من امروز روز ۲۲ میکرو هستم رفتم مرکز حضوری گفتن الان سونو خارج رحمی و نشون نمیده و...اوم ...

عزیز دلم گفتم که سونوی نصر حتما برو کارش خیلی دقیقه.... 

خدای نکرده دیرتر بری برات شاید خوب نباشه.... 

عزیز دلم گفتم که سونوی نصر حتما برو کارش خیلی دقیقه....  خدای نکرده دیرتر بری برات شاید خوب نب ...

میتونم بپرسم چرا جواب منو نمیدین؟ خواهش میکنم.منم یه زن دلشکسته و منتظرم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام به همه مامانای  عزیز  تبریک میگم به مامانی هایی جواب ازمایششون مثبت شده و ایشالله تا ...

خدایا شکرتتتتتت.....

خوشحالم که خیالت راحت شده.... 

به سلامتی بغلش کنین انشالله.... 

سلام به همه دوستان خوبم جواب از های ایمنی انعقادی من اومد و متاسفانه مشکل انعقادی داشتم. راست ...

عزیزم منم وقتي جواب آزهاي تکمیلیم اومد و مشکل داشتم خوشحال شدم چون بهتر از بلاتکلیفی بدون علت بودن بود.... 

انشالله که با رودی با حل مشکلت مامانی.... 

عزیزم منم وقتي جواب آزهاي تکمیلیم اومد و مشکل داشتم خوشحال شدم چون بهتر از بلاتکلیفی بدون علت بودن ب ...

😭😭😭😭😭واقعا دلم می‌شکنه اینطوری‌ جواب پیام همه رو میدید جز من

انا خانم چرا جواب من رو نمیدید؟به راهنماییتون نیاز دارم واقعا که چند باره سوال میکنم.😔😔😔😔

عزيزم آنا جون بترتيب ميخونن و جواب ميدن فكر كنم 20 صفحه عقبترن 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
اناجون تا صفحه ۱۰۴۰ که این منتظر رحمت رو ندیدم  میتونی راهنمایی کنی پیداش کنیم @تورک_آنا &n ...

عزیزم ببینم میتونم براش پیغام بدم...... 

@منتظر_رحمت  

عزیزم اگه این پست رو میبینی به دوستمون کمکی بکن.... 

عزیزم اولی واضح بود و ظاهرا هموزیگوت موتان بود.....  دومی خوانا نبود.....  عزیزم برا منم ...

میشه بیشتر برام توضیح بدی

چه مشکلی ایجاد میکنه؟؟ چطور تو بارداری های قبلی ام مشکلی نداشتم و هموزیگوت جهشی هستم

آیا همه ivf ها قبل عمل باید این آزمایش رو بدن؟؟ 

آیا غیر از مشکل سقط آسیب های دیگر به جنین مثل اوتیسم و سندروم داون و و ... هم ریسکش بالا میره؟؟ 

کجا توضیحات کامل می تونم پیدا کنم