2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست

سلام انا جوون 

میشه آزمایشهای منو تفسیر کنی 

دیدم ژن mthfr c677t من جهش یافته است، برای بارداری های قبلی این تست رو نداده بودم 

آیا قابل درمان هست؟؟ خیلی عوارض بد مثل اوتیسم و سندروم داون و ... دیدم تو اینترنت نوشته 

خیلی نگران شدم

چ جالب به چالش کشیدی فکر مضطرب منو آزی جون کلافه ام من خیلی ترسوام،تاب و تحمل داروها رو ندارم شما ...

این داروها رو برای همه مینویسن اگه قرار بود اینقدر ضرر داشته باشه که کلا جمعش میکردن اما اگه بخوای به عوارض توجه کنی حتی استامینوفن ساده هم روی یه سری ممکنه عوارض داشته باشه. اما اصلا نگران نباش عزیزم به دکترت اعتماد کن من مطمئنم همه چی برات عالی پیش میره. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز روز ۲۲ میکرو هستم رفتم مرکز حضوری گفتن الان سونو خارج رحمی و نشون نمیده و...اومدم خونه بی بی گذاشتم پررنگ تر شده خیلی نگرانم لوله هام و از دست ندم 😔😔 ببخشید جز اینجا کسی نیست کمک کنه دکتر و ماماها هم دلشون نمیسوزه .نمیدونم چیکار کنم .

سلام دوستان من امروز روز ۲۲ میکرو هستم رفتم مرکز حضوری گفتن الان سونو خارج رحمی و نشون نمیده و...اوم ...

سونو معمولی شدی شما؟ شاید یکی از نینی ها اونجا داره رشد میکنه دقیقا سرجاش تو رحم

...
اناجون یعنی طبق این پست شما واقعا سیکل بلند بعنی سیکلی که اولش مهار باشه تخمدان استراحت کنه بعد ...

سلام گلم، الان یه ذره بیکار بودم داشتم فضولی میکردم تو پیاما گفتم جواب بدم،آخه معمولا تنبلیم میاد😁

راستش من جزییاتشو به خاطر نمیارم،من سیکل اولم کوتاه بود، یعنی با تایید دکتر از روز ۲ یا ۳ پریودی دارو گرفتم و تو همون دوره انتقال دادم،ذخیرمم فوق العاده پایین بود یعنی ۰/۰۳ و ۴ تا تخمک داشتم که یکیش ۲۰ بود و بقیه به ترتیب حول و حوش ۱۷ و ۱۵ و ۱۳ که سه تاش جنین شد و هر سه تا رو انتقال دادن که منفی شد

سری بعد سیکلمو بلند کردن که یه دوره ۲۰ روزه سینافکت تو بازو زدم و ال دی هم داشتم بعد از پریودی هم داروهای تحریکو دادن که این سری هم ۴ تا تخمک شد ولی همش حدود ۱۷_۱۸ بود، یعنی کاملا یک دست شده بودن و هر ۴ تاشونم بلاست شدن، به نظرم اگه هدف سیکل بلند و داروهایی مثل ال دی و سینافکت کنترل کردن عملکرد تخمدان و یکنواخت کردن اندازه فولیکول ها باشه خیلی خوبه و واسه من که ذخیرمم خیلی پایین بود جواب داد

سونو معمولی شدی شما؟ شاید یکی از نینی ها اونجا داره رشد میکنه دقیقا سرجاش تو رحم

نه سونو نکرد اصلا ...آخ مگه میشه ؟روز ۱۵ انتقال رفتم آز گفتن ۴۷/۵ روز ۱۷ رفتم شد ۳۲ اومد پائین باز روز ۲۱ دیروز رفتم گفت شده۳۷ گفتن سه شنبه برم دوبازه آزمایش بدم به خدا دستم داغون شد کلافه شدم .اگر جنین تو جای خودش بود که یه ذره بالا نمیرفت بتا .نگران لوله هامم دم عیدی نرم اطاق عمل و ... 

سلام گلم، الان یه ذره بیکار بودم داشتم فضولی میکردم تو پیاما گفتم جواب بدم،آخه معمولا تنبلیم میاد😁 ...

خیلی لطف کردی که پاسخ دادی، خدا انشالله ب زودی ذلتو شاد کنه، یعنی شما میگی کیفیت جنینات بهتر بود وقتی قبل از شروع سیکل، مهارکننده داشتی؟ مهار کننده باعث نشد پریت ب هم بریزه بعدها؟

...
نه سونو نکرد اصلا ...آخ مگه میشه ؟روز ۱۵ انتقال رفتم آز گفتن ۴۷/۵ روز ۱۷ رفتم شد ۳۲ اومد پائین باز ر ...

نگران نباش عزیزم 

خیلی وقت ها رشد متوقف میشه و بتا پایین میاد چون تو سونو خارج رحمی مشاهده نشده 

چند تا جنین انتقال داده بودی؟

سلام بر همه مامانا🙌🙌🙌 شاهکاری جدید از بنده📛📛📛📛 دیروز  رفتم پاساژ گردی تو راه تصادف هم ...

واییییی عاشقتم😄انشالله محکم گرفته 😙😙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
نه سونو نکرد اصلا ...آخ مگه میشه ؟روز ۱۵ انتقال رفتم آز گفتن ۴۷/۵ روز ۱۷ رفتم شد ۳۲ اومد پائین باز ر ...

گندمک نگران نباش اگه خارج رحمی بود الان بتات خیلی بالا میرفت نه فقط هف تا،، در ضمن خارج رحمی رو اول دارو میدن با دارو دفع میشه کی گفته عمل، به دکترت اطلاع دادی شرایط بتات رو؟ اطلاع بده ببین چه راهکاری داره

...
من تازه دو روزه پریود شدم. خوب و نرماله. یکسالی میشد خونریزی  پریودم خیلی کم شده بود ولی این با ...

مرسی دوست خوش خبر 

الهی خدا ب زودی دلتو ‌شاد کنه

یعنی تازه بعد از دیفریلین، بهترم شدی؟

...
گندمک نگران نباش اگه خارج رحمی بود الان بتات خیلی بالا میرفت نه فقط هف تا،، در ضمن خارج رحمی رو اول ...

گفتم بهشون گفت دارو هارو ادامه بده سه شنبه برو آزمایش مجدد بده .... 

سلام به همه مامانای  عزیز 

تبریک میگم به مامانی هایی جواب ازمایششون مثبت شده و ایشالله تا اخر ۹ ماه رو بسلامتی بگذرونن 😍😍😍

وبه مامانی هایی که جواب از شون منفی شدن  میگم که شما همچنان مامان هستین چون از اول که تو این مسیر بودین تا الان حس مادرانه رو به جرات میشه گفت قویتر از  بقیه خانوم هایی که براحتی مادر شدن  دارید  و خواهی داشت  تا به حقیقت برسه  به امید روز موفقیت😍😍😍

وحرف اخر اینکه امروز جواب سلفری و الفا پروتیین نینی اومد خدا روشکر  سالم بود  و نینی هم خانم حنا  هستش