2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم صبر کن آنا جان چند صفحه عقبن یکی یکی سوال هارو جواب میدن تا به شما برسن وگرنه فرقی نداره واسش ...

متوجه نشدم.شرمنده.چون خیلی حالم بده پشت هم پیام دادم.توروخدا برام دعا کنید.خیلی داغونم.دیگه تحمل ندارم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
متوجه نشدم.شرمنده.چون خیلی حالم بده پشت هم پیام دادم.توروخدا برام دعا کنید.خیلی داغونم.دیگه تحمل ندا ...

عزیزم منم تو شرایطه شما هستم روز نهمه انتقالمه و هیچ علامتی ندارم

دعا میکنم خدا خودش دستمونو بگیره🙏

😭😭😭😭😭واقعا دلم می‌شکنه اینطوری‌ جواب پیام همه رو میدید جز من

عزیزم ناراحت نباش آناجون همه سوالا رو جواب میدن به ترتیب 

با وجود دو تا بچه خب سخته دیگه شاید اگه خودمون جاش بودیم وقت نمیکردیم یه سر کوچولو به تاپیک بزنیم چه برسه به اینکه بخوایم به این همه سوال جواب بدیم 

😙😙😙

خداجونم شکرت       
سلام دوستای گلم خیلی خوشحالم ممنون از همتون که واسم دعا کردید مرسی از دوستایی که بهم پیام دادن برات ...

خدا روشکر عزیزم خیلی خیلی مبارکت..بسلامتی بغلش کنی..ماشاءالله بتات خوووب تپله.بوی دوقلویی میا😍.به به روزمون باخبرای خوب شروع شد.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
کار خاصی کردین طبیعی باردار شدین؟ ان شاالله بازم قبل انتقال طبیعی باردار شید.منم همسرم ضعیفه و در حد ...

نه والا کار خاصی که نه وقتی دکتر گفت بافت اندومتر مناسب انتقال نیست برو خونه کنسله بکم گریه کردم و پس فرداش یه بار اقدام داشتیم همین. یهو گرفت و باردار شدم ولی بعد ساک رشد نکرد دکتر گفت جنین ضعیف بوده. حالا توکل به خدا ببینیم چی میشه

چیشده عزیزم ؟؟؟ توکلت به خدا 

من ابان ماه میکرو کردم که ناموفق بود.الان باز میکرو کردم .دیروز روز ۱۱انتقالم بود بی بی چک زدم اول صبح منفی شد.تا تونستم گریه کردم و ناامید شدم خودم و همسرم.دوتا بلاست انتقال دادن.خیلی ناراحتم نمی‌دونم چرا خدا صدای دل منو نمیشنوه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم ناراحت نباش آناجون همه سوالا رو جواب میدن به ترتیب  با وجود دو تا بچه خب سخته دیگه شاید ...

آره خب حق دارن.من متوجه نشدم که دارن به ترتیب جواب میدن

عزیزم ظاهرا الان اولین تزریق رو تایید نمیکنن مگر اینکه سابقه سقط و بتای + داشته باشی.....  وگر ...

چه خوب😀😀😀ممنون آناجون ان شالله که با موفقیت انجام بشه🙏

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

خوبان خداوند

دوستان عزیز جمعه ۱۷ اسفند

اول ماه رجب هست ولادت با سعادت امام محمد باقر(ع) است

در این ماه بسیار ولادت داریم.

ماه خوبی است برا چله برداشتن و حاجت روایی

یعنی از اول ماه رجب چله بردارین بسیار خوب است

هر چله ای که میخواهید و میتوانید بردارید.

چله  سوره مبارکه یس

چله حدیث شریف حدیث کسا

چله زیارت عاشورا

چله سوره مبارکه حشر

چله سوره مبارکه احزاب یا طه یا مریم (برای ازدواج بسیار خوب هستند )

چله دعای شریف معراج

چله دعای شریف نادعلی

و هر چله دیگری که بنا به حاجتتان  مناسبه...

یک پیشنهاد عالی 👇👇👇

میتوانید ختم فوق العاده مجرب 14هزار ذکر شریف

" یا جواد الائمه ادرکنی " بردارین

از ۱۷ اسفند تا ۲۶ اسفند که ولادت با سعادت امام جواد الائمه  (ع)

است تمام کنید.

در این ده روز ان شاءالله روز ولادتشان بهترین عیدی را  به شما عطا میفرمایند.

میدانید که برای حاجتهای مادی و دنیوی(شغل و مسکن و قرض و ازدواج و ....) توسل به امام جواد الائمه  (ع) خیلی کارگشاست.و بسیار مجرب است ؟!

دقت بفرمائین

ختم 14هزار ذکر شریف یا جواد الائمه ادرکنی "چله" نیست.

مهم نیست روزی چند مرتبه

فقط آن تعدادش مهم است که 14هزار تا شود.

سعی کنید کم و زیادش نکنید.

ختمها رو طبق دستور خاصی که گفته شده است قرائت فرمائید. حتما حکمتی دارند.

ولی میتوانید تقسیم کنید در این ده روز،

یعنی روزی هزار و چهارصد مرتبه بگوئید  (یعنی روزی ۱۴ دور تسبیح)

تا روز ولادت با سعادت  امام جواد (ع) ختمتان تمام شود.

این پیام را اگر تمایل داشتین برای دوستانتان  نشر دهید شاید بسیاری از خوبان خداوند اطلاع ندارند اول ماه  رجب چه زمانی است و این ختم رو شاید خیلی از خوبان خداوند اطلاع ندارند و ندانند.

لازم به ذکر است این ختم بسیار مجرب است و تجربه شده است ان شاءالله که به حق میوه دل امام رضا (ع) امام جواد الائمه (ع) حاجت دلتان با حکمت خداوند یکی باشد تا دلتان شاد شود و امام جواد الائمه (ع)  روز ولادت با سعادتشان با دستان مبارکشان عیدیتان را عطا فرمایند اگر این توفیق الهی نصیبتان شد و این ختم مجرب را انجام دادین  این  بنده حقیر را از دعای خیرتان محروم نفرمائید که بسیار محتاج دعای خیر شما هستم.

زیارت کربلا نصیبتان ان‌شاءالله

التماس دعای فرج و خیر

یا علی مدد 🌹🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹