2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم. والا اووژن بیشتر ویتامینِ  من مولتی ویتامین خفن آمریکایی دارم میخورم ابووست سه ت ...

خدایا چقدر بده این داروهای خوب تو ایران پیدا نمیشه😢😢😢 من خریده بودم، الان چند تا دونه ازش مونده، اگر بیشتر بود حتما برات میاوردم

پریودی دردناک داری؟؟؟؟  برا من کلینیک آندومتریوز تشخیص دادن.....  یه ویزیتی اونجا بشی بد ...

لاپراسکوپی برای همه خوبه آیا؟ 😁

خراش ک میدم این سری بنظرت دیگه چیکارا کنم؟ 😄😄

داروخانه دکتر علوی.کرج

۰۲۶۳۳۳۰۴۴۸۵

من ازاین داروخانه کپسول اوووبوست میخریدم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
لاپراسکوپی برای همه خوبه آیا؟ 😁 خراش ک میدم این سری بنظرت دیگه چیکارا کنم؟ 😄😄

پی آرپی هم کن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دوست جان مکمل رو ۱۴۹۰ نمیگه🙁

داروخانه دکتر علوی.کرج

۰۲۶۳۳۳۰۴۴۸۵

من از اینجا کپسول اووبوست میگرفتم.زنگ بزنین ببینین دارن ؟

سلام آنا جون من بعد از لاپرا الان ی دوره ال دی خوردم بلافاصله هم بسته دوم و شروع کردم ی هفتست لکه بی ...

عزیزم یعنی پریودی و درد داری؟؟؟؟ 

منم بعد لاپرا دو تا پریودی درد داشتم و به دکتر میگفتم میگفت نرمال به خاطر التهاب جای بافت‌های برداشته شده هست..... 

من خودمو بستم به پنیرک پریود سومم کاملا نامحسوس پر یو د شدم جوری که از خیس شدن لباس زیرم فهمیدم شروع شده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com