2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
اره رفتم، فردا وقت دکتر دارم که جواب غربالگری رو نشونش بدم، دکتر سونوگرافی نوشته که حتما واژینال انج ...

خدا حفظش کنه انشالله عروسیش و مادر شدنشو ببینی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ذخیرت پايينه که هر بار دو تا جنین داری با مشکل از اسپرمه؟؟؟؟ از نظر آندومتریوز چی چک شدی؟؟؟&n ...

ذخیرم پارسال ۱.۲۴ بود تخمدونام خیلی بد قلقن آندومتریوز ندارم اف اس اچم ۸ خیلی وقتا ضخامت آندومترم پایینه  سال پیش آزمایشام نرمال بودن فقط استرادیول را پایین زده بودن اینبار داروهام خیلی قوی بودن فقط ی جنین گرید یک تشکیل شد و زمانهایی ک فولیکول بالغ داشم با وجود تزریق اچ سی جی بازم تخمدونام تخمک آزاد نمیکردن اسپرم شوهرم نرماله 

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر ناراحتی م از اینه که جنین فریز ندارم من بیست وسوم بهمن پانکچر شدم دوازده تاتخمک خوب داشتم ولی ...

عزیزم چاره ای جز قبول خواست خدا نداریم. انشالله که بعد عید با انرژی بهتر دوباره شروع میکنی و حتما جواب میگیری. نمیدونم چرا قبل عید اینهمه منفی داشتیم و حالمون گرفته شد. انشالله بعد عید همه اینها جبران میشه

ذخیرم پارسال ۱.۲۴ بود تخمدونام خیلی بد قلقن آندومتریوز ندارم اف اس اچم ۸ خیلی وقتا ضخامت آندومترم پا ...

شرایطت بد نیست آخه.... 

من دو بار تعداد تخمکام کم بودن..... 

اما بار سوم بعد لاپرا و درمان آندومتریوز ده تا تخمک عالی داشتم...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شرایطت بد نیست آخه....  من دو بار تعداد تخمکام کم بودن.....  اما بار سوم بعد لاپرا و درم ...

آنا چون پس ب نظرت چ کنم ۶ بار پانکچر کم نیست

ای جووووونم.... گل دخترت مبارکت باشه عزیزم🌻 منم امروز نوبتم بود ، بعد دیگه دیدم گفتن زوده و فلان ا ...

ممنونم عزیزم، والا یه ذره شکمم جلو اومده، حالت تهوعمم خیلی کمتر شده ولی بازم گاهی سراغم میاد هر موقع دلش بخواد، صورتمم یه کوچولو انگار ورم کرده، من 12هفته و 2روز بودم، سونو ام همین سن رو تایید کرد، دخترمم خیلی حرف گوش کن بود، دکتر بهش میگفت بچرخ یا تکون نخور، گوش میداد😁 دیگه زود کارم تموم شد

آنا چون پس ب نظرت چ کنم ۶ بار پانکچر کم نیست

عزیزم چرا زیادم هست..... 

منظورم اینه شاید یه مانعی این وسط هست..... 

مثلا برا من آندومتریوز مانع بزرگی بود ظاهرا چون هم بعدش تونستم مامان بشم هم کیفیت تخمکام بالا رفت..... 

نمیگم حتما آندومتریوز داری توصیم اینه به جای اینکه پشت سر هم پانکچر کنی دنبال این باش ببینی چی میتونه مانع داشتن تخمک‌های خوب بشه برات..... 

مشابه اووبوست زیاد هستا به نظرم جایگزین کن. مثلا اووژن

مرسی عزیزم.

والا اووژن بیشتر ویتامینِ 

من مولتی ویتامین خفن آمریکایی دارم میخورم

ابووست سه تا ترکیب داره که تو مکمل های دیگه نیست یا اگر باشه مقدارش کمِ

گیر افتادیم به خدا با این اوضاع داغون دارویی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
شکر خداکنیم  عزیزدلم  من بعد از گرفتن آز دوم خونمو مرتب کردم بهترین لباسم رو پوشیدم و یه ...

افرین عزیزمممممم😘😘😘😘

منم انشالله قرار شد چندماه همسرم رو تقویت کنیم تاببینیم خدا چی میخاد♥️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم چاره ای جز قبول خواست خدا نداریم. انشالله که بعد عید با انرژی بهتر دوباره شروع میکنی و حتما جو ...

انشالله عزیزم🌹

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم ذخیرت پايينه که هر بار دو تا جنین داری با مشکل از اسپرمه؟؟؟؟ از نظر آندومتریوز چی چک شدی؟؟؟&n ...

چجوری آندومتریوز را تشخیص میدن من کلا سه یا ۴ تخمک تو هر سیکل دارم ک یا دو یا ۳ تای اونا جنین میشه اینبار اووبوست وفرتیل اید وومن هم خورده بودم ولی تاثبر نداشت