2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام عزیزم من اینطوری بودم بعد انتقالم شروع کردم به خونه تکونی خرید رفتم کار خونمو خودم کردم اشپزی ه ...

عزیزم تبریک میگم لکه بینی داشتی دردات چه جوری بود من درد پریودی دارم تادیروز پهلوم خیلی درد میکرد الان میزنه به پاهام من لکه بینی دارم از دیروز

سلام آنا جون من بعد از لاپرا الان ی دوره ال دی خوردم بلافاصله هم بسته دوم و شروع کردم ی هفتست لکه بینی دارم به پادمهر گفتم میگه ایرادی نداره الان دو سه روزه تخمدان سمت راستم درد میکنه نکنه هنوز ی مشکلی هست و من خبر ندارم 😭😭😭چیکار کنم خیلی میترسم

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من هایپر شدیدم . انتقال چند ماه دیگس  پنج شنبه تا غروب بستری بودم ی مرحله رفتم اتاق عمل ...

قاصدک جان چطوره حالت؟رفتی بیمارستان؟الآن بهتری؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
چجوری آندومتریوز را تشخیص میدن من کلا سه یا ۴ تخمک تو هر سیکل دارم ک یا دو یا ۳ تای اونا جنین میشه ا ...

پریودی دردناک داری؟؟؟؟ 

برا من کلینیک آندومتریوز تشخیص دادن..... 

یه ویزیتی اونجا بشی بد نیست عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها سلام از دیروز که نه انتقالم بود درد ولکه بینی دارم چی کارکنم کدومتون اینجوری بودید یعنی دارم ...

خیلیا عزیزم اینطوری بودن..... 

احتمالا برا لانه گزینی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پریودی دردناک داری؟؟؟؟  برا من کلینیک آندومتریوز تشخیص دادن.....  یه ویزیتی اونجا بشی بد ...

من پریودم كمه و كمي درد دارم  سونو خیلی شدم بنظرت اگه آندومتریوز میداشتم مشخص نمیشد؟ يا تو دوره پانکچر نمیفهمیدن

خدایا منم مثل حضرت زکریا دلم بچه میخواد میشه بهم بدی تا گرمای وجودشو احساس کنم 
کی آزمایش داری خانومی؟ لک بینی قطع شد؟ شیاف اضافه کردی؟

اره خداروشکر قطع شد من دوتا شیاف پروژسترون بود یدونه آمپول هم اضافه کردم خوب شدم، البته تا سه روز سه تا شیاف و آمپول زدم الان دو روزه دو تا شیاف و آمپول مصرف میکنم فردا میرم آزمایش