2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
سلام همگی .ببخشید من بعده دوسال تلاش برا بارداری هفته ی پیش لاپراسکپی شدم دکترم تشخیص دادن تو هردو ل ...

عزیزم هیدروسالپنکس خفیف و قوی نداره

وقتی لوله عفونی باشه به درد نمیخوره

ممکن از اینکه خبر تلخ بهت میدم ناراحت بشی و شوکه بشی اما چون خودم درگیر این مسئله هستم بهت میگم 

حتما اول لوله هات رو ببند و بعد انتقال بده

چون احتمال این که با اون لوله ها رحم آلوده نشه خیلی کمِ و لانه گزینی صورت نمیگیره.

دکترت کیه؟

میدونی متاسفانه کسایی که هیدرو میشن تخمک هاشون هم کم میشه پس وقت مثل طلاست برات.

البته زمان زیادی باید ازش بگذره اما تاثیر میزاره.

Amhو سن ت چقدره؟

کجا میری برای درمان؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

OTE=83544772]سلام به همه 🔴🔴🔴🔴با بیمارستان تماس گرفتم گفتن از ۴تا فقط ۲تاش مطابق با سن جنین پیش رفتن و دو تای ...[/QUOTE]

دیشب بایکی از دوستان که پانکچر همزمان داشتیم صحبت کردم.گفت جنین شناس بهشون گفته که چهارتاجنینت ،سه روزه شده،دوازده تاسیزده  جنین ت هم عقب ترن اماآهسته تردارن رشدمیکنن.

من هم شاخ درآوردم اما حالا که شماهم داری میگی،پس حتما بر اکثر پانکچر ها همینطوره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد چی بود ؟ باردار بودی؟ آخ برای من ۴۷ بود بعد شد ۳۲ امروز ۳۸ فکر کنم ! درد کمر دارم با پهلو از پنن ...

برای من ۱۶۹ بود بعد شد حدود ۶۰۰ بعد ۱۰۰۰ بعد شد زیر هزار. دکتر گفت یا خارج از رحمی یا جنین ضعیف بوده خودش سقط میشه ولی باید بری پیش سونوگراف منم رفتم گفت خارج رحمی نیست و منتظر باش تا دفع بشه. خداروشکر به کورتاژ نرسید. 

بعد چی بود ؟ باردار بودی؟ آخ برای من ۴۷ بود بعد شد ۳۲ امروز ۳۸ فکر کنم ! درد کمر دارم با پهلو از پنن ...

عزیزم خارج رحمی یه بتا خیلی بالا رو نشون میده و دردناک که قابل تحمل نیست

صنم براش این اتفاق افتاد که زود فهمید خدا رو شکر.

میتونی ازش بپرسی.

اما تو که الان باردار نیستی راحت برو یه مرکز سونو معتبر

١٤٩٠ بزنگ ببين چ داروخانه هايي دارن 

دوست جان مکمل رو ۱۴۹۰ نمیگه🙁

عزیزم چی میخواد بشه شوخی میکنی دیگه نه؟! اصلا نگران نباش این همه خانم باردار بودن که با شرایط سخت ...

اگه بدونی من چقد استرس وارد کردم به مامان بیچاره و شوهرم.انقد غر زدم سرشون که پشیمونشون کردم از برگشتن😐ولی واقعا دست خودم نبود.شکمم همش تکون تکون میخورد.از شانس بدم باد و طوفان شدیدی راه افتاده بود دو سه جا اومدم پیاده شم یکم راه برم انقد هوا سرد بود و باد شدید نزدیک بود باد منو ببره😂که دیگه پشیمون شدم از راه رفتن و دیگه بعدش پیاده نشدم.اما تنها نگرانیم تکونای ماشین بود و تاخیر شیافم که با حرفای شما خیالم خیلی راحت تر شد

وای انگاری مسیر کِش اومده بخدا.همش میگم برسم خونه دیگه عمرا پامو بذارم بیرون😂قربون نی نیم برم مطمئنم قوی تر از این حرفاس.فقط یکم مامانش لوس و ترسوئه😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
غصه نخور عزیزم.... الان که لانه گزینی کردن جاشون امنه. تو فقط به کمرت فشار نیار مثلا دو لا راست شدن ...

نه عشقم اصلا دولا راست نمیشم.مامانم نمیذاره یه لیوان هم جابجا کنم.از‌اون نظرا واقعا مواظبم.فقط نگرانیم تکونای ماشین بود.یعنی انگار‌همش رو ویبره بودیم😂انقد فحششون دادم با این جاده ساختنشون😂

چه‌وضعشه اخه

وای همینقد که اومدیم مونده هنوز.گفتم امروز استراحت میکنیم فردا میریم.دعا کنین به سلامتی برسیم شهرمون و نی نیم حالش خوب خوب باشه بچه ها😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیز دلم من عید با ماشین خودمون رفتم.....  برا منم اولاش بود....  نهایت دو سه هفته جلوتر ...

دقیقا شرایط منم همین بود.بخدا داشت باد منو میبرد دیگه سریع سوار شدم.پشیمون شدم از پیاده روی.خلاصه که خدا خیرتون بده که بهم دلداری میدین و انقد دل ادمو اروم میکنین...خدا شما رو برای جوجه هات حفظ کنه

مرسی عزیزم با ماشین شخصی از جاده فیروزکوه و پردیس  و اشتباه نکنم بزرگراه یاسینی

آهان پس با ماشین خودتون میایین..... 

فکر کردم میخوایی با مترو ای اتوبوسی بیایی..... 

پس ببینم میتونم برات لوکیشن بذارم..... 

عزیزم با مپ  «داروخانه دکتر سعادت» رو سرچ کن لوکیشن دستت میاد.... 

نزدیک داروخونه بانک انصار هست مطب همون جاست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم دقیقا همین مشکل و دارم هفته دیگه با طرازی نوبت دارم خودش میگه که لازم دارم یا نه؟ یا حتما ...

عزیزم خانوم دکتر خودش اشراف داره اما خواستی مشاوره هم میتونی بگیری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم دقیقا همین مشکل و دارم هفته دیگه با طرازی نوبت دارم خودش میگه که لازم دارم یا نه؟ یا حتما ...

عزیزم هزینشم دقیق نمیدونم اما نیلو حدوای یه تومنی فکر کنم بشن.....

سلااااام بچه ها من ازمایشم رو دادم جوابش دوونیم ظهر اماده میشه خیلی خیلی التماس دعا♥️♥️♥️😘

انشالله که صفحات بعد خبر خوشی ازت میبینم.... 

خود لیزر برای شیردهی ضرر نداره فقط به خاطر تغییرات هورمونی تو اون دوران ممکنه خیلی نتیجه دلخواه رو ن ...

پس منم بذارم برا بعد.... 

من که این همه صبر کردم حاضر نیستم جگرگوشم لطمه ببینه..... 

ممنون از اطلاعاتی که دادی..... 

بچه ها بتام ۲ بود ممنونم از همتون که برام دعاکردین

😐😐😐 چرا اینجوری میشه پس

از صبح منتظره انرژی مثبتم کلی دعا میکنم واسه بچه ها😶

خدایا بازم شکرت

الهی که زودی جاش با معجزه خدا واست پر بشه عزیزم🙏

با این اوضاع من میترسم هفته بعد برم آزمایش😔