بنظرتون خوشش میاد ازم؟ یه پسرس یه ساله دوسته معمولیم
پارسال اولای دوستیمون پیشنهاد داد رل بزنیم من قبول نکردم چون تازه با اکسم کات کرده بودم
بعد یه مدت باهم دوست بودیم بعد من یه دفعه به مدت شیش ماه انفالو ریموش کردم دیگه حرف نزدیم تا اینکه مهر ماه بهم پیام داد باز شروع کردیم حرف زدن
همون موقع که پیام داد چندروز بعدش باهم حرف زدیم بعد گفت که از رل زدن و اینا خوشش نمیاد و این حرفا بخاطر اکسش اینارو گفت ولی داشتم میرفتم خونمون برگشت گفت خوشم اومد ازت و بیا بیشتر ارتباط داشته باشیمو اینا یه همچین چیزایی
بعد دیشب دوباره رفتیم بیرون ساعت 4 قرار داشتیم من پنج رفتم تا شیش منتظرش بودم نیومد بعد اسنپ گرفتم برگردم تو اسنپ بودم گفت یه کار براش پیش اومده بود گفتم اوکی برگشتم پیشش بعد خیلیی خوب بود رفتیم تو یه کوچه خلوت داشتیم حرف میزدیم چون سگ داشت کافه اینا نمیتونستیم بریم بعد من همینجوری داشتم حرف میزدم هیم کرم میریختم مثلا موهاشو میکشیدم لپاشو میکشیدیم اینا بعد یهو اومد سمتم بغلم کرد محکم یجام بم گفت همجوره خوشگلی بعدم با ماشین رفیقش رفتیم دور دور دوتا از دوستای پسرشم بودن بعد هی نگام میکرد و یکمم حرف زدیم اینا بعدم که داشتیم برمیگشتیم من یه سوالی پرسیدم که زیاد خوشش نیومد یچیزیم بد برداشت کرد بعد کلی معذرت خواهی کردم بعد ازش پرسیدم ناراحتی گفت نه بخدا اوکیم بعد باز بغلم کرد سرمم بوس کرد
بعد چند دفعه از ماشین پیاده شدیم من میخواستیم سوار شم میومد درو باز میکرد
ولی به دوستاش میگفت ما دوست معمولیم حس میکنم منتظره یه موقعیتیه بیاد بهم بگه ازم خوشش میاد نظر شما چیه؟بنظرتون واقعا ازم خوشش میاد؟
عکسم خواستید میزارم از چتامون