2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
باردار که نیستم نگران خارج رحمی و .. هستم میترسم لوله ام و سر این نریان از دست بدن آخ بالا رفتن بتا ...

عزیزم نیدونم بتات پایین اومده..... 

اما اینکه فنی دوباره بالا رفته اینو گفتم..... 

خلاصه حتما برو سونو.... 

تکلیفت مشخص میشه اگه معجزه هم شده باشه فبها..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اخه بعضیا میگفتن فشار هوا توی هواپیما تنظیم نیست و لحظه ی فرود و پرواز انگار یهو فشار وارد میش ...

والا دکتر منم تاکید داشت با هواپیما نرم..... 

خلاصه نگران نباش وروجکت حالش توپ توپه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم من خودمم هر دفعه مجبور شدم از اول شروع کنم چون فریز نداشتم....  فقط بار سوم دو تا فری ...

آنا جان

بافریزهای باقیموندتون چیکارکردین؟ آیامیشه اهداکردباتوجه ه حداقل دوسال فریز بودنشون؟ بر خودم میپرسم یه وقت فکرنکنیدرمورد بر فریزاتون برنامه ریختم😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آنا جان بافریزهای باقیموندتون چیکارکردین؟ آیامیشه اهداکردباتوجه ه حداقل دوسال فریز بودنشون؟ بر خودم ...

عزیزم ده سالم بگذره میشه..... 

خیالت راحت..... 

سلام بر خواهرای عزیزم. به تمامی کسانی که جدیدا مامان شدن و من اطلاع نداشتم و تبریک نگفتم تبریک میگم ...

سلام به روی ماهت

پررو چیه!!!! تو صبورترینی.... مقاوم ترین.... به جرات میگم مامان ترین مامان دنیا

خیلی این مدت به فکرت بودم. اما چون میدونستم حالت ممکنه خوب نباشه منشن نکردم که هر وقت دلت خواست بیای

هر روز پیاما رو‌ تند تند چک میکردم هی میگفتم خدایا ثمین پیام نداده!

چقدر خوشحالم که برگشتی😘

خدا بنده های امیدوارشو خیلی دوست داره

از صمیم قلب برات آرزوی معجزه دارم

دعا کنین برای نی نیم که قوی بمونه و خدا تا اخرش دستامو محکم بگیره.میدونم استرس برای بچم ضرر داره اما ...

هیچییییییش نمیشه گلم مطمئن مطمئن باش، حرفهاش هانا یادت نیست میگفت بعد انتقال زنها با دوچرخه برمیگردن و زندگی کاملا کاملا عادی، بچه سالم باشه میمونه، اگه بچه خودش مریض و دور از جون مشکلی داشنه باشه که بخواد با چند تا تکون بیفته که خود بچه مشکل داره، 

سلام به همه 🔴🔴🔴🔴با بیمارستان تماس گرفتم گفتن از ۴تا فقط ۲تاش مطابق با سن جنین پیش رفتن و دو تای ...

گلم اون دوتایی که رشدشون کم بوده یعنی ضعیفن توومحیط رحم هم رشد نمیکنن، چون من تجربه اش رو دارم، تصمیم درستی بوده که گذاشتن تو دستگاه، چون فویترینشو میخوام برات انتقال بدن، هر وقت مشکلی پیش میاد من خودم سرمو بالا میکنم میگم خدا میدونم شاهد هستی بعد کمی دلم اروم میگیره، و کامل حس میکنم خدا کنارمه و حسش میکنم، ایشالله این روزها زوووذ برای هممون بگذره، ولی خیلی خیلی شرایط بدتر از ما هست، و نباید ناشکری کنم، البته تمام این حرفها مخاطب اولش خودم هستم