2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
😔😔 خدارو شکر انرژی دوباره شروع کردنو داری عزیزم بعده تعطیلات دوباره شروع میکنی سال بعد ان شاالله ...

امیددار باش عزیزم انشالله که شما مثبتی وبزودی خبرای خوب میاری برامون 😘😘😘اصلا به چیزای بد فکرنکن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
سلام به همه 🔴🔴🔴🔴با بیمارستان تماس گرفتم گفتن از ۴تا فقط ۲تاش مطابق با سن جنین پیش رفتن و دو تای ...

عزیز دلم کاملا بهت حق میدم..... 

با توجه به شرایط حساس دوست داری شانست بالاتر بره اما میدونی که خدا بخواد شانست هزار برابره..... 

انشالله که با زودی از این همت تکاپو خلاص میشی و روزای شیرین بارداریو میشمری..... 

خدا میدونه خیلی دوست دارم خودت میزبان دردونت باشی و از خدا میخوام اگه قراره خودت میزبانش باشی تورو بندازه تو اون مسیر..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❌❌❌❌دوستان کسی جواب سوال من و نمیدونست ؟ تو این شرایط نبوده ؟😥😥😥😥

عزیزم یکی از دوستان میگفت تو پنج روز بتاش دو برابر شده..... 

میگفت همه میگفتن بارداریش مشکل داره اما فکر کنم به هفته بیست به بالام رسیده بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم شرایطم مثل شماست دو روز اول خیلی ناراحت نا امید بودم ولی زمان آرومترت میکنه  غیر تسلیم و رض ...

سه چهار ماه صبرم نمیاااااد اگه عید این وسط نبود همین ماه میرفتم😂 قربونت برم دعامیکنم انشالله زودتر تکلیفت مشخص بشه و همه چی به خوبی پیش بره

عزیزم یکی از دوستان میگفت تو پنج روز بتاش دو برابر شده.....  میگفت همه میگفتن بارداریش مشکل دا ...

باردار که نیستم نگران خارج رحمی و .. هستم میترسم لوله ام و سر این نریان از دست بدن آخ بالا رفتن بتا که بی دلیل نیست مرکز جواب درست نمیده میترسم اقدام سرخود کنم نمیدونم چه کنم ؟

سه چهار ماه صبرم نمیاااااد اگه عید این وسط نبود همین ماه میرفتم😂 قربونت برم دعامیکنم انشالله زودتر ...

عزیزم هر جور آرامش داری همون کار و بکن ولی چون ما باید دوباره دارو مصرف کنیم پانکچر بشیم یکم به تخمدانهات تنفس بده بزار بدنت رفرش بشه ❤❤ ممنونم عزیزم کاش برای منم از روز اول منفی بود تا الان سه بار آزمایش دادم باز بلاتکلیفم 

بچه ها بتام ۲ بود ممنونم از همتون که برام دعاکردین

عزیزم متاسفم..... 

واقعا نمیدونم چی بگم..... 

فقط از خدا میخوام خودش برات جبران کنه.... 

عزیزم هر جور آرامش داری همون کار و بکن ولی چون ما باید دوباره دارو مصرف کنیم پانکچر بشیم یکم به تخمد ...

از خدا میخام کمکت کنه عزیزم

خوشحالم امضات رو دوباره عوض کردی

انا جان هیچ مشکلی واسه بچه پیش نمیاد منظوره دوستمون این بود چون تو شیردهی تغییرات هورمونی داریم ممکن ...

نه منظورم این بود شاید نیاز به بی حسی و.... پیش بیاد یا از شانس دارویی چیزی لازم باشه پشت بندش بخورم همون بهتر صبر کنم وگرنه متوجه توضیحاتتون شدم عزیزم..... 

من پیام ت رو برای رفتن دیر دیدم پیشنهادم هواپیما بود  حالا که دیگه بیشتر راه رو رفتی  آ ...

عزیزم اخه بعضیا میگفتن فشار هوا توی هواپیما تنظیم نیست و لحظه ی فرود و پرواز انگار یهو فشار وارد میشه به ادم.منم گفتم با هواپیما خیلی بهتره یکی دو ساعته میرسیدیم دیگه

اما شنیدم بعضیا گفتن دکتر ما پرواز رو منع کرده سه ماه اول.منم گقتم خدای نکرده چیزی میشه و بعد آدم پشیمون میشه.هواپیماها هم قربونشون برم هیچیشون استاندارد نیست.هوا هم اصلا خوب نبود

.به هرحال خودم و بچمو سپردم به همون خدایی که صدامو شنید و دستمو گرفت.ان شاالله تا اخرش باهامه و بچم هیچیش نمیشه💚از شما هم ممنونم گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بیشتر ناراحتی م از اینه که جنین فریز ندارم من بیست وسوم بهمن پانکچر شدم دوازده تاتخمک خوب داشتم ولی ...

عزیز دلم من خودمم هر دفعه مجبور شدم از اول شروع کنم چون فریز نداشتم.... 

فقط بار سوم دو تا فریز موند برام که شکر خدا بهشون نیازی نشد..... 

میدونم سخته اما چاره چیه..... 

مرسی عزیزم، میدونی کدوم قسمتو باید بگردم؟

صفحه اول عزیزم..... 

تو این صفحه مراحل درمانی دوستان هست..... 

اسمش رو سرچ کن ببین ثبت کردم..... 

بله تهرانم کجاست ؟

جاشو نمیدونم اما سونوی دکتر نصر معروفه..... 

زود برو که اگه خارج رحمی بود سریع تشخیص بده.... 

سلام دوستان و انا مهربون  من چند بار سیکل انتقالم کنسل شد که هربار بعداز قطع داروها (پرد -ا اس ...

عزیزم یه دکتری برو ولی فکر نکنم جای نگرانی باشه..... 

پرد رو کم کردی بعد قطع کردی؟؟؟؟