2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046944 بازدید | 684566 پست
اخه همش میگم شاید اگه زودتر برمیگشتم بهتر بود.شاید اگه سریعا بعد انتقال برمیگشتم بهتر بود.دیگه تکونا ...

خاکستری جون😘😘😘😘😘😘

هرچیزی که برات آرامش و اطمینان میاره انجام بده،درکت میکنم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاکستری جون😘😘😘😘😘😘 هرچیزی که برات آرامش و اطمینان میاره انجام بده،درکت میکنم

دعا کنین برای نی نیم که قوی بمونه و خدا تا اخرش دستامو محکم بگیره.میدونم استرس برای بچم ضرر داره اما واقعا شرایطم سخته.حالا سعی میکنم ذهنمو مشغول‌کنم و استراحت کنم.التماس دعا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلامت باشي عزيزم ، خانمي من روز ٢١ سيكلم انتقال دادم ، اگر ضخامت آندومترت خيلي بالا نره يا خيلي پايي ...

آره فعلا قراره فردا برم آزمايش پروژسترون بدم و برم سونو ببينه سه خطي شده يا نه. توروخدا الان ماماني واسم دعا كن عزيزم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام مامانا خوبین؟ بچه ها ما صبح ساعتای ده حرکت کردیم تا ساعت ۵  انقد اروم اروم میومدیم ولی ج ...

دختر این حرفا چیه چرا الکی به خودت استرس میدی؟جای بچه سفت شده دیگه. اصلا نگران نباش. من مسافرت های دنیا رو از ماه اول تا اخر رفتم هیچی هم نشد اصلا نگران نباش. یه باز میخواستن از تو هواپیما پیاده ام کنن پرواز رو نگه داشته بودن من پیاده نشدم😂😂

آزي جون بينهايت ازت سپاسگذارم خيلي محبت كردي، ولي گفتم كه اگر قابل باشم تنها كاري كه ميتونم واسه عزي ...

مرسی از لطفت عزیزم چه لطفی بهتر و مهم تر این. نه عزیزم نگران نباش ممکنه بی نظمی قاعدگی بده ولی قطع پری نه. خیالت راحت راحت باشه برای اون خانمی هم که گفتی پرسیدم میگه اینقدر تو شرایط این شکلی پارامترهای متفاوتی هست که اصلا نمیشه چنین چیزی رو به یک داروی خاص نسبت داد

دختر این حرفا چیه چرا الکی به خودت استرس میدی؟جای بچه سفت شده دیگه. اصلا نگران نباش. من مسافرت های د ...

جدی میگی ازی جون؟یعنی حاده های داغون هم مشکلی نیست؟من میگم‌پرواز‌ دیگه حداقل ۱/۵ ساعت طول میکشید.وای هنوز انقد راه مونده😑شوهرم میگه اگه‌میخوای تا با قطار بفرستمت.ولی میترسم بدتر باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دعا کنین برای نی نیم که قوی بمونه و خدا تا اخرش دستامو محکم بگیره.میدونم استرس برای بچم ضرر داره اما ...

عاقا جان چهارتا پست بالا و پایین رو بخون ملت پیاده میرن کربلا خونه تکونی کردن هیچ مشکلی هم ندارن خداروشکر 😂😂تو نگران چی هستی😂😂😂

جدی میگی ازی جون؟یعنی حاده های داغون هم مشکلی نیست؟من میگم‌پرواز‌ دیگه حداقل ۱/۵ ساعت طول میکشید.وای ...

به خدا من مسافرت همه جورشو رفتم البته بدن با بدن فرق داره و البته رو با رو 😂😂😍چون من خیلی پررو بودم😂😂ولی جدی  نگران نباش فقط به خودت فشار نیار کم کم بیایین تو راه استراحت کن مشکلی پیش نمیاد چند ساعت دیگه تا مقصد مونده؟

به خدا من مسافرت همه جورشو رفتم البته بدن با بدن فرق داره و البته رو با رو 😂😂😍چون من خیلی پررو بو ...

ممنون عزیزم.فقط لگنم یکم وقتی راه میرم درد میکنه وگرنه هیچ مشکلی ندارم خداروشکر

تخمدانم هم فکرکنم بخاطر سرما بود که تیر میکشید

تقریبا همینقد که اومدیم مونده.در  واقع ۹ ساعت راهه که ما چون داریم با سرعت پایین میایم دو برابر شده😐😑

فکرکنم اندازه ی همین امروز طول بکشه.خیلی خسته کننده ست ولی همش میگم خداکنه به خیر بگذره دیگه تا ماه ۹ تکون نمیخورم بخدا

اینم مجبور بودم واقعااا.از هرکی پرسیدم گفت ماشین شخصی بهتره

عزیزم لک لانه گزینی داشتی چندروز طول کشید چه رنگی بود

عزیزم نمیدونم لک بود یا نه فقط روزای ۸ تا ۱۰ چون من همش شیاف داشتم وقتی میرفتم دستشویی خودمو خشک‌میکردم رنگ شیافی که میچسبید به دستمال قهوه ای کمرنگ بود.که من اونو گذاشتم رو حساب لانه گزینی.ولی خب خیلیا لک نداشتن کلا