2777
2789

اگه جواب دادن لایک کنید

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه کار خیر و مثبت انجام بده . شما نمیتونی کاری کنی که اون حق الناست پاک بشه، فقط اون دنیا باید از ثوابات بدی به اون طرف خب طبیعتاً هرچی ثواب بیشتری داشته باشی بهتره میتونی بدی به طرف اگر نداشته باشی باید عذابشو بکشی، پس تا میتونی خوبی کن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

یا غفورررر میگم ب نیت طرف 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اگه جواب دادن لایک کنید

❓حق الناس هایی که احتمال داره به گردن ما مانده باشد و ما نمی دانیم چه کنیم؟

🔰 حق الناس ها به چهار دسته تقسیم می شوند:

1️⃣ حق الناس مالی

2️⃣ حق الناس جانی

3️⃣ حق الناس آبرویی

4️⃣ حق الناس اضلالی و گمراه کردنی

🔵 نسبت به حق الناس مالی باید آنچه را که به گردن دارد نسبت به آن شخص پرداخت کند و پس بدهد و اگر او را نمی شناخت باید از طرف او رد مظالم و صدقه بدهد.

☢️ نسبت به مورد دوم هم باید به آن شخص مراجعه کند و اگر به جسم او صدمه ای زده از او حلالیت بطلبد و یا دیه آن را بدهد و یا قصاص شود.

🔴 نسبت به مورد سوم هم اگر آبروی شخصی را مثلا با غیبت کردن ریخته است باید اگر به او مراجعه کند مفسده ای ندارد و دعوا نمی شود و او ناراحت نمی شود باید به او بگوید و حلالیت بطلبد و اگر مفسده دارد باید از طرف او و به نیت او استغفار کند و کارهای خوبی انجام دهد و تا جایی که می تواند از اثر این آبرویی که ریخته شده است کم کند.

⚫️ و در مورد اضلالی هم باید تلاش کند کسانی را که گمراه کرده است به راه برگرداند و کار اشتباه خود را جبران کند.

✳️ به ترتیبی که بیان شده آسان ترین نوع حق الناس؛ مالی هست و سخت ترین نوع آن حق الناس اضلالی و گمراه کردن دیگران است که از همه بد تر است و متاسفانه به این مورد در فضای مجازی با شبهاتی که هست خیلی ها را گمراه می کنند.

✅ در هر صورت شخصی که حق الناس به گردن دارد باید تمام تلاش خود را انجام دهد که آنها را رفع و حل کند و آنجایی را که نتوانست با خیرات زیادی که انجام می دهد ان شاء الله خداوند رضایت آنها را خواهد گرفت.

📚 بیانات استاد محمدی شاهرودی

پرسمان اعتقادی استادمحمدی 👇👇
♨️ @ostadmohamadi

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮

مطمئنیاز کجا بدونم چقد خوبی باید کنم😐😅

طبیعیه عزیزم، شما وقتی حق الناس انجام میدی فقط همون طرف باید حلالت کنه، چون حق الله نیست که خدا ببخشه، برای راضی شدن اون هم باید از ثوابات بدی بهش، در نتیجه هرچی ثواب بیشتری داشته باشی واست حق الناسایی که کردی بهتره، کار خیر هرچی میتونه باشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
یه کار خیر و مثبت انجام بده . شما نمیتونی کاری کنی که اون حق الناست پاک بشه، فقط اون دنیا باید از ثو ...

بعضیا قبل جهنم و قیامت و روز جزا وقتی میمیرن عذاب میشن

این طرف دوم هنوز زندس

پس این نظریه رد میشه که خوبی طرفو بده به اون یکی

تاجایی که میتونی خوبی کن یعنی نمیشه که تو کلا ۱۰۰ تومن توکارتت داشته باشی بری اونو کمک کنی به یکی اما باخودت عهد ببند نذر کن هرماه ی مقدار حتی در حد ۴۰ ۵۰ تومن کمک کنی من خودم اینکارو میکنم مثلا تو داروخانه کارت میکشم اکثرا میگم اگه کسی پول دارو نداشت از این کم کنید به کسایی که وضعیت درستی ندارن کمک کن مثلا بچه مدرسه ای دارن لوازم تحریر بخر کفش بخر براشون یا برای بچه های کار توخونه غذا درست کن ببر براشون چون بچه ها پولشون برای خودشون نمیمونه

من از وقتی این کارارو انجام دادم نمیگم خیلی اما زندگیم واقعا شرایطش بهترشده

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت