2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047013 بازدید | 684567 پست
***** بچه ها یه سوال خیلی خیلی مهم دارم.من اینجا موندم تا روز ازمایشم و خیالم راحت شه بابت همه چی.ا ...

اینکه مجبوری بری شکی توش نیست. چاره ای نیست. صندلی جلو ماشین بشین پشتی صندلی رو کمی ببر عقب. هر یک ساعت هم پیاده شو چند قدم راه برو و ده دقیقه روی صندلی عقب به پشت دراز بکش.

قطار که خیلی تکون داره. هواپیما هم تمام مسیر صندلیش ۹۰ درجه پدر کمر آدم در میاد. اینقدر جا تنگه نمیشه پشتی صندلی رو خوابوند

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷سلام بچه ها انشالللللله همه ازمایشای امروز مثبت با بتاهای عالی و بالا  ب ...

عزیزم برو تو نی نی سایت من و تو پروفایل یه بخش به اسم امضاء.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷سلام بچه ها انشالللللله همه ازمایشای امروز مثبت با بتاهای عالی و بالا  ب ...

حواسم نبود امضاتو ندیدم پس حله..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بی بز جدید منم مث همینه

مبارکه عزیزم..... 

گوارای وجودت..... 

به سلامتی بغلش کنی..... 

واقعا سردرد علامته؟ من الانم سردردم😣

میتونه باشه عزیزم..... 

من کلا تاکید میکنم به علائم فکر نکنین اما بعضا دوستان تشنه علامتن..... 

خبر ندارن علامت بدون علامت بارداری راحت‌تری دارن..... 

تورک آنای عزیز و بقیه دوستان خوبین  یه سوال داشتم بچه ها رویان همیشه به من فولیک اسید یه میلی ...

منم اوایل ۵ میخوردم بعدش شد ۱

من یک شیطنتی کردم شنیده بودم برای تشکیل قلب خوبه ۵ خوردم. بعد سونوی قلب دکتر گفت دیگه ۱ بخور🙈 بچه ات بیش فعال نشه.... تو که دکترت گفته ۵ با خیال راحت بخور

عزيزم شما از اول پريود استراديول داشتين براي انتقال؟ روز چند سيكل انتقال دادن براتون؟

اره عزیزم از قبل انتقال داشتم 

روز ۱۵ سیکل 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
بچه ها کسی هست . 😢  شنبه پانکچر کردم اما امشب از شدت درد ببخشید اسهال شدم باید چیکار کنم کسی ...

منم بعداز پانکچرم اسهال بودم(ببخشید) برعکس خیلیا که یبوست میشن البته من هایپر نشدم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم بادکش شکم انجام دادم ی روز درمیون خودت انجام بدی قشنگ تاثیرشو میبینی مثلا رحمم خشک بود ولی با ...

عزیزم.خودت چطوری بادکش انجام میدی وچقد قبل انتقال بادکش کردی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها کسی هست . 😢  شنبه پانکچر کردم اما امشب از شدت درد ببخشید اسهال شدم باید چیکار کنم کسی ...

چن تا تخمک داشتی و چن تا چنین شد ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود