2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
من ک هیچ این ماهم طبیعی اقدام کردم ولی متاسفانه امروز پریود شدم . دیگه انتقالم میره ب بعد از عید . و ...

خب وقتی به پریود نزدیک میشی ضخامت بیشتر میشه نمیشه وسط سیکل انتقال ندن و دیرتر انتقال بدن؟

آخه اونروز به ما گفتن حتی اگه منفی بودین خودتون سرخود داروهاتون رو قطع نکنید خطرناکه (شاید منظورش ای ...

سري قبلي هم روز١٤ كه رفتم آز و منفي شد داروها رو ديگه استفاده نكردم و چندروز بعدش پريود شدم و بهشون اطلاع هم ندادم چندوقت بعدش هم خودشون زنگ زدن نتيجه رو خواستن

خداااااااايا شكرت🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یلدااا رفتی آز مامان خانومی

@yalda123    3

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای عزیزم چه عالی  تو ابن سینا بودی؟  سر پانکچر چند تا تخمک و بعدش جنین داشتی؟؟  پ ...

ن من پیامبران میرم ابن سینا شلوغه دوس ندارم

۱۷ تا تخمک داشتم ک ۱۵ تا جنین شد

دختر پسریشو نمیدونم والا ♥️

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
سلامت باشی عزیزدلم  بله حسابی هردوشون هم دخملن 😍😍 ممنونم عزیزم

خدا حفظشون کنه عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها کسی هست . 😢  شنبه پانکچر کردم اما امشب از شدت درد ببخشید اسهال شدم باید چیکار کنم کسی ...

طبیعی یه قاصدک جان........سخته ولی چه میشه کردجزتحمل...😂😂😂😂😂😂😂😂🌸💮🌹🌺🌻🌼🌷🌱💐

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من ک هیچ این ماهم طبیعی اقدام کردم ولی متاسفانه امروز پریود شدم . دیگه انتقالم میره ب بعد از عید . و ...

اومدم منشنت کنم که پستت رو دیدم..خدا بزرگه عزیزم انشالله که ضخامتت میره بالا و انتقالت با موفقیت پیش میره

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

سلام من امروز ده انتقالم بود بی بی گذاشتم منفی شد خیلی ناراحتم کمر درد خیلی شدیدم گرفتم فقط ی جنین گرید۱ سه روزه داشتم واقعا مستاصل شدم  

خستم خیلی،،،خدایا فرجی
عزیزم من تازه ازمایشم مثبت شده و فکرکنم هنوز خیلی مونده تا سونو قلب و اینجا توی شهر غریب داره سخت می ...

باهواپیمابرم برنگردکه دکترمم منع کرد...گفت به خاطر خلع هوا یا همچین چیزاییی....پروازخوب نیست ....گفت هروسیله ای غیرهواپیما در الویت هستن.

بعد گفت صندلی جلوی ماشین بشین ....به هیچ وجه صندلی عقب نرو..🐲🐲🐲🐲🐲چون تکون ماشین توصندلی عقب زیاده.....پس صندلی جلوبشین وصندلی ربده عقب وراحت باش و آروآروم برگردین.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم بادکش شکم انجام دادم ی روز درمیون خودت انجام بدی قشنگ تاثیرشو میبینی مثلا رحمم خشک بود ولی با ...

عزیزم من روز هشت انتقالمه از موئد پریود مم گذشته ولی اصلا لک لانه گزینی ندیدم شما دیدی لک😢

سلام دوستای گلم امیدوارم حال همتون خوب باشه 

ان شالله هرکسی توراهی داره به سلامت بغلش بیاد 

هرکسی انتقال داده به زودی نتیجه زحمتاش روببین 

هرکی هم منتظر انتقال شرایطش محیا شه واسه انتقال 

***** بچه ها یه سوال خیلی خیلی مهم دارم.من اینجا موندم تا روز ازمایشم و خیالم راحت شه بابت همه چی.ا ...

مامان خانم شما یزد مونده بودی و انقد برا ویتامین دی خوردن استرس گرفته بودی🤨😂😂 به شوهرت میگفتی بره از کلینیک بپرسه دیگه😁

من که وقتی مرخص شدم سوار ماشین شدم رفتم خونه! البته حدود ۳_۴ ساعت راهه، حالا با هرچی میری مراقب خودت باش به این فکر کن داری با نی نی ها میری😍 ان شاالله که صحیح و سلامت برسید😘 برا ماهم دعا کن...

الحمدالله❤
بخدا برای من با اون بتا اول یه هاله ی خیلی کمرنگ انداخت.که من گفتم این بی بی چک خرابه!میخواستم بنداز ...

خاکستری جان خیلی برات خوشحال شدم عزیزم یه جورایی اشکم در اومد

ببخشید من به گروه کم سر میزنم خبرا دیر میرسه