2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
فقط میگم خوشحالم با دست پر که چه عرض کنم با شکم پر 😍😍😍😍برمیگردی ولات....خدا همراهت...الهی شکر سخ ...

ممنونم عزیزدلم منم خیلی خوشحالم که دست پر یا به قول شما شکم پر دارم برمیگردم و خدا دستمو گرفت.هیچوقت یادم نمیره چه هدیه ی قشنگی گذاشت تو دلم روز مادر.برای تک تک منتظرا همچین حس خوبیو ارزو میکنم.بابت دعوتت ممنون خانمی.خیلی ماهی.اما من شیراز نمیام😘💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام خوبید خانوما من میخوام برای ای وی اف برک بیمارستان مهدیه یا محب یاس توروخدا راهنماییم کنید کدوم بیمارستان و کدوم دکتر بهتره چون همسرم اصلا همکاری نمی کنه میخوام انتخابم درست باشه بیمارستان مهدیه بهم نزدیکه اما شنیدم بخش جنین شناسیش ضعیفه لطفا هر اطلاعاتی دارید بهم بدید ممنونم

پسرم دنیامه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو 8روز 4تا عمل داشتم با عمل پانکچرم خیلی عذاب کشیدم خیلی درد داشتم اخرسرهم بستری شدم بیمارستان د ...

وای خدایا.چقد عذاب کشیدی عزیزدلم.امیدوارم خدا دستاتو بگیره و پس فردا دلتو شاد کنه که همه ی سختیا یادت بره💚😘مادرای فداکار💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزای دلم من امروز رفتم ازمایشمو تکرار کردم بتا سه هزار و خورده ای بود.دکتر گفت عالیه.ولی خودم ته د ...

کار خوبی میکنی تا سونوی قلب صبر میکنی.... هر چقدر اولاش مراعات و ملاحظه لازمه این دکترا زرت و زرت میفرستن سونو.... همینکه ساک رو‌ دیدی خدا رو شکر دیگه تن به سونو نده

***** بچه ها یه سوال خیلی خیلی مهم دارم.من اینجا موندم تا روز ازمایشم و خیالم راحت شه بابت همه چی.ا ...

عزیزم با ماشین خودتون برین فکر کنم بهتره.... 

همون مدلی که گفتی..... 

فقط فکر کنم صندلی جلو بشینی بهتر باشه بخواب نش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من چندین جا اینجوری خونده بودم.... و چون تجربه قبلی تلخ بود گفتم بذار یه امتحانی بکنم

از کِی میخوردی؟یهو دوزشو عوض کنیم اتفاقی نمی افته که؟از وقتی‌فهمیدی مثبتی تا تشکیل قلب خوردی؟!اصلا چرا بعضی دکترا ۵ میدن بعضیا ۱؟!

عزیزم نمیخام ناامیدت کنم ولی مدیکور منو زیاد گول زده ..مثبت کاذب تو کارش هس..اگه میتونی ی مارک دیگه ...

اره خودمم همش میگم اگر هر چیزی بود دیگ تو خون معلوم میکرد امروز روز ۱۳ 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
کار خوبی میکنی تا سونوی قلب صبر میکنی.... هر چقدر اولاش مراعات و ملاحظه لازمه این دکترا زرت و زرت می ...

ممنون عزیزدلم .اره همین تصمیمو گرفتم خودمم.به دوستم گفتم گفت به منم همینو‌ گفته اما نرو تا سونو قلب

اخه کم فشار میدن که هی زرت و زرت بریم سونو😐😑

من به دکتر‌گفتم اقای دکتر توروخدا من با میکرو باردار شدم فشار نده.خنده ش میگرفت😂من حتی سونو قلبو هم گفتم ۸ هفته برم.دکتره گفت دو هفته دیگه باید بری برای قلب.من الان ۴ هفته هستم😐تازه میخوره به تعطیلات و مسافرت دکترا 

عزیزم با ماشین خودتون برین فکر کنم بهتره....  همون مدلی که گفتی.....  فقط فکر کنم صندلی ...

ممنونم آنای‌مهربونم.چشم

سلام خانوما خوب هستین  الهی همتون مادر بشین برا منم دعا کنید مادد بشم  من بعد عید وارد س ...

عزیزم مطمئنم دوستانی که مشکل ضخامت داشتن بهتر میتونن کمکت کنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنای عزیز و بقیه دوستان خوبین  یه سوال داشتم بچه ها رویان همیشه به من فولیک اسید یه میلی ...

عزیزم والا مشکلی نداشته باشی هم معمولا برا بارداری همین دز تجویز میشه، تقریبا 3 ماه قبل بارداری فکر کنم همین دز تجویز میشه ولی برا مشکل انعقادی و جهش تو mthfr فکر کنم حتما این دز تجویز میشه..... 

من که یه سال بیشتر این دز رو داشتم..... 

انشالله که خدا به دل مهربونت نگاه کنه و برات معجزه کنه من هیچوقت نتونستم با قضیه اهدا جنین کنار بیام ...

من فکر میکردم فقط این منم که با این قضیه نتونستم کنار بیام..... 

عزیزم والا مشکلی نداشته باشی هم معمولا برا بارداری همین دز تجویز میشه، تقریبا 3 ماه قبل بارداری فکر ...

خداروشکر پس میخورم 

دوباره برام آزمایش ایمنی انعقادی نوشت 

ولی اگه یادتون باشه چنتا فاکتور انعقادی رو قبلا به اختیار خودم دادم که رویان اهمیتی نداد وقتی به دکتر طرازی نشون دادم گفت یه کم غلظت داری هپارین داشتی یا نه ؟؟ 

شاید بخاطر همین بهم فولیک اسید۵ داد 

مرسی آناجون 

خداجونم شکرت       
🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒 مشکلات دست از سرم برنمیداره......نمیزاره لااقل یه مراسمی خوش باشم بزورم که ش ...

فدای سرتتتتتت.... 

درسته الان باید دو دستی مواظب لوازم خونه مون باشیم اما بازم فدای سرت....