2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
برای آز دادنت کی باید بری؟ دیوه باید خوشحال باشی عزیزدلم اکثرا اینطوریه بعدش نشون میده

من امروز روز ۱۲ روز ۱۴ باید برم 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ای جانننننننننننننم بتات هنوز تو ادرار بالا نرفته اما مامان شدنت مبارککککککککککک خوشحال باش ک مامان ...

یعنی واقعا میش اخ سری قبل که باردار شدم روز ۱۲ انتقال مثبت شد واس همین خیلی ناراحتم یعنی واقعا امکانش هست 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر عزیزم.....  خدا براتون حفظشون کنه.....  پس انشالله حسابی سرتون شلوغ میشه.....& ...

سلامت باشی عزیزدلم 

بله حسابی هردوشون هم دخملن 😍😍

ممنونم عزیزم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
یعنی واقعا میش اخ سری قبل که باردار شدم روز ۱۲ انتقال مثبت شد واس همین خیلی ناراحتم یعنی واقعا امکان ...

چرا که نه خداروشکررررر کن ک هاله میندازه شاید هنوز بتات تو ادرارت کامل بالا نرفته تا روز آز فقط خوشحالی کن نه ک فاز منفی برداری فندقاتم غصه بخورن 

من كه بي بي چك زدم اصلا هيچي نشون نداد😞

مدیکور زدی گلم؟

تازه تا روز 14ان شاء الله میره بالا تو خون نشون میده😍😍

خداکنه تورو خدا دعا کنین برام 😢به خدا گیج گیجم چرا اخ وقتی خشک میش هاله میندازه

نمي دونم چرا اينهمه دلم قرص بود حالا بازم تا عصر ولي وقتي بي بي هيچي نشون نده 😔

ای بابا از دست شماها ک اینقدر عجولید الکی ناراحت نشو باران بزار تا عصر ببین چی میشه ساعت چند جوابش میاد؟ 

خداکنه تورو خدا دعا کنین برام 😢به خدا گیج گیجم چرا اخ وقتی خشک میش هاله میندازه

احتمال زیاد مقدار بتا کمه تو ادرار تا تشخیص بده بی بی خشک میشه باز تو خوبه خشک میشه بچهایی بودن ک فردا صبحش هاله انداخته حتما عزیزم لایق باشم دعاگوتم

احتمال زیاد مقدار بتا کمه تو ادرار تا تشخیص بده بی بی خشک میشه باز تو خوبه خشک میشه بچهایی بودن ک فر ...

ممنون گلم