2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم امروز آزمایش دادم و ساعت شش عصر جوابش حاضر میشه،روز یازده انتقالم بی بی زدم و منفی شد،یجورایی جوابو میدونم مگر اینکه خدا معجزه کنه برام،ولی اگه مثبت بشه احتمالا از خوشحالی تو کل شهر داد بزنم،آخ اگه بشه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
منم امروز آزمایش دادم و ساعت شش عصر جوابش حاضر میشه،روز یازده انتقالم بی بی زدم و منفی شد،یجورایی جو ...

انشالله که مثبته حتما عزیزممم

روز یازده برای بی بی خیلیییی زودههه

خاکستری بااون بتای تپل بی بی ش فقط هاله داشت

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
منم امروز آزمایش دادم و ساعت شش عصر جوابش حاضر میشه،روز یازده انتقالم بی بی زدم و منفی شد،یجورایی جو ...

دختر روز یازده انتقال زود نیست برای ازمایش؟!من تازه روز چهارده رفتم بعد با خودم میگفتم کاش صبر کرده بودم تا روزی که دکتر گفته.دکتر ما روز ۱۵ ازمایش مینویسه.عزیزم ممکنه نی نیات دیر لانه‌گزینی کرده باشن و بتات یکم پایین باشه.استرس نگیریا.کاش‌صبر میکردی تا ۱۳ لااقل

ان شاالله که مثبتی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم.ممنون فداتشم.ان شاالله قسمت خودت عزیزم اصلا نگران علائم نباش.باور کن بدن با بدن فرق داره ...

خاکستری جان دوباره صمیمانه بهت تبریک میگم،دست راستت رو سر ما

انشالله که مثبته حتما عزیزممم روز یازده برای بی بی خیلیییی زودههه خاکستری بااون بتای تپل بی بی ش ف ...

آخه بعضی از بچه های اینجا گفتن از روز هشتم و نهم بی بی زدن و مثبت شده

دختر روز یازده انتقال زود نیست برای ازمایش؟!من تازه روز چهارده رفتم بعد با خودم میگفتم کاش صبر کرده ...

چی بگم عزیزم،،هرچی خدا بخواد

سلام دوستاي مهربونم، رفتم آزمايش دادم گفت عصر آماده ميشه😊

خدایی جون من میاد بالا حتی برای جواب دوستای اینجا...هوووووو تا عصر...کلا نسبت به تیتر بتا فوبی دارم......

راستی منو صدا کنی موقع گرفتن جواب تپلت😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
دختر روز یازده انتقال زود نیست برای ازمایش؟!من تازه روز چهارده رفتم بعد با خودم میگفتم کاش صبر کرده ...

تازه من از بعد انتقال عفونتم گرفتم،خلاصه زیاد دلم روشن نیست،ولی از خدا میخوام بخاطر دل شوهرم که انقد ذوق داره واسه بچه ناامیدم نکنه

چی بگم عزیزم،،هرچی خدا بخواد

هوا جون😁من اسمتو اینجور انتخاب کردم با اجازت..اخه نمیتونم بخونم چیزی که اسمته

انشاله خدا دلتو شاد کنه عزیزم

منو خبر کن حتما

امروز سرم شلوغه کلا هر خبری از بچه ها شد خبرم کنید😘

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انشالله که مثبته حتما عزیزممم روز یازده برای بی بی خیلیییی زودههه خاکستری بااون بتای تپل بی بی ش ف ...

بخدا برای من با اون بتا اول یه هاله ی خیلی کمرنگ انداخت.که من گفتم این بی بی چک خرابه!میخواستم بندازم دور.گذاشتم یعد ۵ دقیقه تازه خطش معلوم شد😐حالا عکسشو میفرستم.این بعد ۵-۶ دقیقه س البته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خدایی جون من میاد بالا حتی برای جواب دوستای اینجا...هوووووو تا عصر...کلا نسبت به تیتر بتا فوبی دارم. ...

فداتشم من تازه وارد سايتم نمي دونم چجوري صدات بزنم😅

خداااااااايا شكرت🙏🏻
تازه من از بعد انتقال عفونتم گرفتم،خلاصه زیاد دلم روشن نیست،ولی از خدا میخوام بخاطر دل شوهرم که انقد ...

ان شالله به حق فاطمه زهرا كه جوابت مثبته عزيزززززم و بتات تپل 🙏🏻

خداااااااايا شكرت🙏🏻

عزیزم بازم بهت تبریک میگم باورت نمیشه اینقدر خوشحال میشم کسی مثبت میشه انگار خودم مثبت شدم