2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
بچه ها کسی هست . 😢  شنبه پانکچر کردم اما امشب از شدت درد ببخشید اسهال شدم باید چیکار کنم کسی ...

درد و داری عزیزم حتی هایپر هم نشده باشی تا یک هفته طبیعیه اما وضعیت اسهال و نمیدونم .

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
سلام خانوما خوب هستین  الهی همتون مادر بشین برا منم دعا کنید مادد بشم  من بعد عید وارد س ...

سلام عزيزم ، پياده روي سريع و خوردن گوجه فرنگي خام و لوبيا سبز و همينطور خوردن نشاسته در آب و نوشيدن آب و مايعات فراوان براي بالا رفتن ضخامت آندومتر موثر هست .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورک آنای عزیز و بقیه دوستان خوبین 

یه سوال داشتم بچه ها رویان همیشه به من فولیک اسید یه میلی میداد این سری که رفتم پیش دکتر طرازی گفتم فولیک اسیدم تموم شده و برام تو دفترچه بنویسه امروز رفتم از داروخونه گرفتم دیدم فولیک اسید ۵ میلی هستش رو دستورشم نوشته شبی یه عدد 

میگم فولیک اسید ۵ میلی برای چی تجویز میشه ؟؟ بخورم ؟ ضرر نداشته باشه ؟؟؟

خداجونم شکرت       
نمیدونم،ماکه خیلی امیدوار بودیم تازه قصد داشتیم اگه مثبت شد بقیه جنینارو اهدا کنیم

انشالله که خدا به دل مهربونت نگاه کنه و برات معجزه کنه من هیچوقت نتونستم با قضیه اهدا جنین کنار بیام. 

مبارکت باشه دوستم بهتون خوش بگذره و انشالله همش به مهمونی و عروسی باشید😘

🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒

مشکلات دست از سرم برنمیداره......نمیزاره لااقل یه مراسمی خوش باشم بزورم که شده😪 

باور میکنی به خودم هم نقاب شادی میزنم انقدر فشار مشکلات از راه رسیده زیاده میزنه کنار نقابو....😔

الحمداله ....بازم ناشکر نیستم......اما امروز گفتم خوش باشما  نشد که بشه😓 

یخچال فریزرم از کار افتاده😣😣

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم من تازه ازمایشم مثبت شده و فکرکنم هنوز خیلی مونده تا سونو قلب و اینجا توی شهر غریب داره سخت می ...

دختر.....

به به بهترین ها کنارتن..شکر کن .....من فقط دوری این دو تا بهم فشار میاره😉..

افسرده چی.......برید یزد گردی😎

بعدم دیگه چرا بمونی برو  سر زندگیت......

راستی یکی مثل شما و بقیه دوستان که میرید شهر دیگه با عرض پوزش😶شوهراتون شغل آزاد دارن؟؟منو سوال یهویی😁

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مبارکههههه ان شالله به سلامتی و راحتی این 9 ماه رو بگذرونی و نی نی و بقل کنی عزیزم شما با چند با ...

مرسی عزیزدلم من ی بار انتقال قبلش دوبار ای یو ای کردم نشد مشکلم تخمدان پلی کیستیک بود وتنبلی شدید من همراه با سیکل ای وی اف دکتر سنتی رفتم برای گرمی رحم وشناخت طبعم بنظرم بی تاثیر نبوده بادکش شکم وزیر شکمم انجام دادم

***** بچه ها یه سوال خیلی خیلی مهم دارم.من اینجا موندم تا روز ازمایشم و خیالم راحت شه بابت همه چی.ا ...

پیشنهاد من با ماشین شخصیه.یا هواپیما......

انشاله کمتر از یکساعت توقف کنه شوهرت...نشاسته بریز تو اب بخور هر توقفی که جاشون سفت سفت بشه....

مرسی عزیزدلم من ی بار انتقال قبلش دوبار ای یو ای کردم نشد مشکلم تخمدان پلی کیستیک بود وتنبلی شدید من ...

خواهر جان برای گرم کردن رحم چکار کردی؟

خواهر جان برای گرم کردن رحم چکار کردی؟

عزیزم بادکش شکم انجام دادم ی روز درمیون خودت انجام بدی قشنگ تاثیرشو میبینی مثلا رحمم خشک بود ولی با این کار کلی رطوبت گرفت...چیزای گرم میخوردم سردی کلا نخوردم ی ماه قبل انتقال چایی قهوه نسکافه شیرینی شکلات کیک هرچیز مصنوعی ممنوع تا قبل انتقال

سلام مامانا.از همه ی اونایی که بهم لطف داشتن تبریک گفتن و دعا کردن اما نتونستم پیامشونو جواب بدم ممن ...

عزیزم هیچ وقت مانع واکنش طبیعی بدنت نشو..... 

من دقیق نمیدونم علتش چیه ولی به هر حال غیر ارادیه..... 

آب زیاد بخور..... 

تحرکت یه کوچولو بیشتر باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فداتشم من تازه وارد سايتم نمي دونم چجوري صدات بزنم😅

عزیزم اینطوری..... 

یه ات ساین بذار بدون فاصله بعدش اسم کاربری..... 

@barana83  

درست باشه اینطوری آبی میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com