2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
منم منفی

واقعا سخت😭😭😭

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزيزم شما بعدش حداقل دوبار باردار شدي من اگه باردار ميشدم مي گفتم صبر مي كنم ببينم كي ميشه ولي هيچ خ ...

چ میگی دختر 😉سنم 35 شد در این راه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم، ان شاءالله به زودی بهترینها برات اتفاق بیفته.

ممنونم گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

Anahidd جان و Hawre جان حسی که دارید درک میکنم خیلی دلم شکست با دیدن با جواب منفی شدنهاتون 😔 

از درگاه خدا براتون ارامش و صبر میخوام 😔🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
چند روز بعد پانکچر میشه حموم کرد. مردم از بی حمومی

عزیزم برو راحت دوش بگیر فقط به خودت فشار نیاری !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اگه زنگ بزنم دعوام مي كنن چرا زود رفتي آخه شما كجا شنيدي كه سه هفته بعد انتقال برن واسه آزمايش😕

خداییش منم سه هفته رو نشنیدم، حالا شما داروهاتو قطع نکن خدایی نکرده خطرناک نباشه عزیزم، بازم زنگ بزن سوال کن ببین چی میگن 

الحمدالله❤
خداییش منم سه هفته رو نشنیدم، حالا شما داروهاتو قطع نکن خدایی نکرده خطرناک نباشه عزیزم، بازم زنگ بزن ...

واسه چي خطرناك باشه؟

داروهام مثل بقيه بوده شياف پروژسترون،پردنيزول، استراديول،انوكسان،اسپيرين

خداااااااايا شكرت🙏🏻

سلام الان دیدم چقد منفی داریم واقعا دلم گرفت انقد که نمیتونم بهتون پیام بدم خیلی سخته خیلی 

خداجونم خودت به هممون آرامش و صبر بده 😭😭😭😭😢😢😢😢

خداجونم شکرت       

سلام انا جون . خوبی ؟ بچه های گلت خوبن ؟ منم خیلی وقته نيومدم تاپيک. گفتم ازت بپرسم . شما چند وقت قبل زايمانت آمپول انوکساپارين و آسپرین قطع کردی ؟ چون ما مشکل ایمنی و انعقادي داشتیم زمانش مهمه .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
متاسفم که جوابت منفی بود، واقعا درکت میکنم منم دیروز جواب آزم منفی شد. ان شاءالله خدا دلت رو آروم کن ...

مرسی عزیزم،فعلا مغزم قفل کرده نمیدونم مرحله بعدو میخوام چی کار کنم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
چرا منفي شدين دخترا😭😭😭😭

نمیدونم،ماکه خیلی امیدوار بودیم تازه قصد داشتیم اگه مثبت شد بقیه جنینارو اهدا کنیم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
والا اگه به مركز باشه كه اونا گفتن تا سه هفته بعد آزمايش بده ولي من ديدم همه جا دارن ميگن روز ١٤ انت ...

خوب برای اینکه هرکی بدنش با بقیه فرق داره یکی روز چهارده میره بتاش هزاره یکی دیگه پنجاه دوتاشونم باردارن 

پس بهنره همون زمان که مرکز گفته دوباره آز بدی یک هفته هم صبوری کن

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان