2777
2789

بچها من شنبه با فائقی نوبت عمل بلفارو دارم خیلی استرس دارم😭😭😭😭

کسی اینجا تجربه داره خودتون یا اطرافیان 

راجع به خود عمل نه، راجع به رد بخیه بعدش برا چشمای آسیایی که گوشه داخلی چشمم برش میخوره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پماد ترمیمی خوب میگیری رد بخیه ها خیلی کم میمونه 

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...
من همسایمون اصفهان عمل کرد رد بخیه نموند ولی یه چشمش بزرگتر از چشم دیگش شدولی یکی دیگه ک عمل کرد خیل ...

کسی رو میشناسین با فائقی عمل کرده باشه؟

آخه دکتر با دکتر فرق داره بخیه هاشون

شما کسی رو میشناسین با فائقی نیا مشهد عمل کرده باشه؟

نه عزیزم

از یه سنی به بعد غمها دیگه برای نرسیدن و نداشتن نیست..!! بلکه برای اینه که اون زمانی که واقعا میخواستی،نرسیدی و نداشتی و حالا که رسیدی و داری، میبینی چقدر غم انگیزه که دیگه هیچ مزه ای نمیده...
نه عزیزم

ای وای

من خودم با یسریا صحبت کردم میگن خیلی عالیه و راضین با یسریا تو مطب صحبت کردم که اونا هنوز یکی دو هفته بود عمل کرده بودن با چند نفرم تو اینستا صحبت کردم یکی میگفت خوبه یکی میگفت رد بخیه مونده سفید

الان من موندم حرف کی درسته

شما پیش کی عمل کردین؟ رد بخیه مونده؟

من از تهران رفتم کرج دکتر شریعت الان خودش انجام نمیده گفت فقط ی نفر و قبول دارم اسمش و نوشتم پنج سال دیگه برم پیش اون چون دکتر خودم و خیاب قبول دارم ولی نگران نباش دیگه انقد دکترا از این جراحی ها کردن که دست شون عادت کرده،نه ترس داره نه جاش میمونه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
من از تهران رفتم کرج دکتر شریعت الان خودش انجام نمیده گفت فقط ی نفر و قبول دارم اسمش و نوشتم پنج سال ...

من از خود عمل نمیترسم حتی اگه خیلی درد داشته باشه از جای بعدش میترسم بمونه آخه میگن برای بعضیا خیلی میمونه برای بعضیا کمتر تو همین سایت یکی عمل کرده بود با هیمن دکتر میگفت جاش خیلی بد مونده ولی اکثرا راضین

ای وایمن خودم با یسریا صحبت کردم میگن خیلی عالیه و راضین با یسریا تو مطب صحبت کردم که اونا هنوز یکی ...

رد بخیه میمونه ولی خیلی ظریف