2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام دوستام ميشه كمكم كنيد. من تو سيكل انتقالم ديروز ١٣ سيكلم بود و ضخامت آندومترم ١٠ بود ولي سه خطي ...

عزیزدلم من اطلاعی ندارم فقط بهم گفتن ۹-۹ بود ضخامتم !

انشاالله هرچی به مصلحتت هست پیش بیاد گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شانس ما نرسيديم بهش ديگه. حالا همسرم ميگه تا بعد عيد همين داروها رو استفاده كنه بعد اگه بهتر نشده بو ...

صلاحتون بده انشالله خیر

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
***** بچه ها یه سوال خیلی خیلی مهم دارم.من اینجا موندم تا روز ازمایشم و خیالم راحت شه بابت همه چی.ا ...

نه باشیم برف بهتره آروم بده همسرت خیو ساعت توقف که خسته کسی آره تو مرکز ما بودن  مراقبت کردم چیزیشونم نشد ولی مراقب باش عزیزم حالا نمیشه تا روز سونو بمونی بذار خیالت راحت بشه نمیدونم سونو دادی یا نه

من دیروز روز 8بود بیبی منفی بود تو کلا خیلی جلو  بودی دوقلو بارداری؟

همه ک مث هم نیستن عزیزم 

من ته دلم مطمئن بودم باردارم بیبی زدم وگرنه خیلی زوده روز ۸

دو قلو داشتم رعایت نکردم یکیش سقط شد

گلصحرا جون اونو که با ماشین میام و میرم ولی خیلی بینش راه رفتم این هفته تا ۵ سرکارم بعدش هم تا ۱۰ شب ...

نگران نباش انشالله چیزی نیس 

سلام به روی ماه مامان خوشگل مون🌹🌼💐🌻🌺عزیز دلم ممنون بابت دعاتون...بله واقعاااا دیگه فقط از خدا م ...

عزيز دلم واقعا اصلا نميدونم چي بگم ، شايد من اگر به جاي شما بودم وسط راه كم مياوردم ولي خدا رو شكر كه روحيه اينقدر خوبي داري آتريسا جونم ، از خداي بزرگ ميخوام كه ان شا الله همه مشكلاتت يك به يك حل بشن و براي سلامتيت هم هيچ مشكلي بوجود نياد دوست عزيزم . 🌷🌷🌷🌸🌸🌸

نه باشیم برف بهتره آروم بده همسرت خیو ساعت توقف که خسته کسی آره تو مرکز ما بودن  مراقبت کردم چی ...

عزیزم من تازه ازمایشم مثبت شده و فکرکنم هنوز خیلی مونده تا سونو قلب و اینجا توی شهر غریب داره سخت میگذره برامون.خیلی دلتنگ خونه و خونوادم شدم.من و مامانم و شوهرم اینجاییم الان سه هفته س

همشم تو خونه بودم دیگه دارم افسرده میشم😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستام ميشه كمكم كنيد. من تو سيكل انتقالم ديروز ١٣ سيكلم بود و ضخامت آندومترم ١٠ بود ولي سه خطي ...

عزيزم ضخامت آندومترت كه خيلي خوبه ولي من هم شنيدم كه ميگن ٣ خطي باشه خيلي مهم تره ، من خودم ضخامت آندومترم بد بالا ميرفت و آخر هم به ٧.٥ رسيد ولي چون ٣ خطي بود برام انتقال دادن و خدا رو شكر باردار هم شدم ، شما هم بسپار به خدا ان شا الله هر چي صلاحت هست همون ميشه .

***** بچه ها یه سوال خیلی خیلی مهم دارم.من اینجا موندم تا روز ازمایشم و خیالم راحت شه بابت همه چی.ا ...

عزيزم بالاخره مجبوري برگردي خونتون. اگر آروم رانندگي كنيد و وسطش استراحت داشته باشيد ان شا الله كه هيچ مشكلي پيش نمياد .

عزیزم من تازه ازمایشم مثبت شده و فکرکنم هنوز خیلی مونده تا سونو قلب و اینجا توی شهر غریب داره سخت می ...

عزیزم هیچی نمیشه بگو آروم بره دراز بکش عقب ماشین یه ساعت یه بارپیاده شید استراحت کنید

سلام خانوما خوب هستین 

الهی همتون مادر بشین برا منم دعا کنید مادد بشم 

من بعد عید وارد سیکل میکرو میشم

فقط ضخامت اندومترم پایین ۴ بود این ماخ 

چکار کنم چی بخورم بره بالا 

لطفا تجربه هاتون بعم بگین 

خیر ببینید

من مامان شدم🥲
همه ک مث هم نیستن عزیزم  من ته دلم مطمئن بودم باردارم بیبی زدم وگرنه خیلی زوده روز ۸ دو قلو د ...

ایشالا این بچه تو صحبح و سالم بغلش بگیری😍😍

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر