2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بتاي اولم روز فكر كنم ١٣ شد ١٢٠١ بتا دوم روز ١٥ ٣٧٣٠ من خودم ترسيدم ك چرا بتام انقد بالا بود هواسم ...

ممنونم عزیزدلم.چشم پس زودتر نمیرم.دعا کن فردا همه چی خوب باشه و بتام نرمال رفته باشه بالا

اگه بتونم صبر کنم حتما تا تشکیل قلب نمیرم سونو

بازم ممنون بابت راهنماییت😘خدا گل پسرتو حفظ کنه برات خانمی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها،  من یه مشاوره میخوام،من ۳ ساله بدون علت باردار نشدم، البته ۶ ماه پیش طبیعی باردار ...

در ارتباط با ای یو ای یا ای وی اف باید بگم که من اگه سنم کمتر بود ۳ بار ای یو ای میکردم. بار اول  که منفی شد دکتر گفت دوباره ای یو ای کن . اما من خودم پیشنهاد ای وی افو دادم. به نظر من زمان مهمه. البته شما که طبیعی شدی احتمالا و ان شالله به ای یو ای جواب دادی

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
آز دوم رو نمیدی دیگه؟ تومرکز به ماگفتن اگه اولی منفی هم بود باز دومی رو بدین

والا اگه به مركز باشه كه اونا گفتن تا سه هفته بعد آزمايش بده ولي من ديدم همه جا دارن ميگن روز ١٤ انتقال آزمايش بدين و تو نت گردي هامم ديدم همه ١٤ آز ميدن و وقتي منفي هستش ديگه تكرار واسه چيه؟؟

خداااااااايا شكرت🙏🏻
سلام بچه ها،  من یه مشاوره میخوام،من ۳ ساله بدون علت باردار نشدم، البته ۶ ماه پیش طبیعی باردار ...

فقط ای وی اف عزیزم فقط وقتتو تلف نکن با اعصاب خودت بازی نکن آی یو آی جوابدهی نداره

ینی منظورت اینه مثلا ۲.۵میلیون شد ۳.۵ درسته مبخوام‌حجامت هم ببرمش چون طبق گفته های ناجی اسپرم خیلی ...

آره عزيزم يه ذره حتى بيشتر 

به نظرم بخوره همسرت من مطمينم تاثير داره منم از ناجى اسپرم خوندم و به خاطر حرفاش خواستم امتحان كنم كه به نظرم بى تاثير نيست

سلام دوستان، متاسفانه من آزمایشم منفی شد    و دو ماه دیگه ، دوباره باید از اول شروع کنم. ک ...

واقعا نمیدونم چی باید گفت تو این مواقع.. ان شالله بعد عید با اولین انتقال جواب میگیری و جبران این دلشکستگی میشه. همت کن که سحر نزدیک است

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
بچه ها بنظرتون من هنوز قرص ها رو ادامه بدم و دوباره برم آز؟؟؟

عزیزم مرکزی که من انجام دادم گفتن وقتی آز دادین زنگ بزنید چه منفی و چه مثبت خودتون داروهاتون رو قطع نکنید، شمام فردا زنگ بزنید حتما بپرسین

الحمدالله❤