2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ازروز دوازده انتقالم بی بی چک مثبت شد😍

مبارکههههه ان شالله به سلامتی و راحتی این 9 ماه رو بگذرونی و نی نی و بقل کنی

عزیزم شما با چند بار انتقال باردار شدی؟ اگه دوست داری بگو مشکل هم چی بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزيزم درست ميگي ولي حالِ دلم عجيب خرابه ، بغض ،گلوم رو گرفته ان شالله بقيه ي دوستان جوابشون مثبت ...

معلومه عزیزم مگه ادم سنگه؟اینهمه زحمت میکشیم برو و بیا هورمون بگیر و استرس بکش معلومه که دلمون میگیره،بغض داریم،گریه میکنیم. والا منم با هرکی منفی میشه گریه میکنم و دلم میگیره. اما چاره چیه!باید قوی باشیم و دوباره یا علی بگیم و شروع کنیم. 

سلام بچه ها خوبین؟ من امروز برای امیرجنتی وقت گرفته بودم همسرم بره ولی کلا ساعت 9 تا 10 بیشتر نبوده ...

ابن سینا رفتی؟

همسرم امروز پیش جنتی ویزیت شد خیلی خوش اخلاق بود و با اینکه مورفولوژی همسر من ۱ بود میگفت عالیه 

منم همسرم اولین بار پیش ابادپور رفت بعدش بعد از گرفتن نتایج با نظر دوستان و سرچ ، به نتیجه رسیدم جنتی بهتره و پیش اون رفت ویتامین ای و یکسری قرص تقویتی ویتامینه داده 

اگه حساسی حتما یه بار دیگه پیش جنتی واسه ویزیت ببرش

عذر ميخام از همه ي دوستاني كه ناراحتشون كردم از خداي مهربون واسه تك تكتون سلامتي ميخام و ان شالله تا سال ديگه همه ني ني هاشون تو بغلشونه و لذتش رو ميبرن 🙏🏻❤️

من برم به خونه تكونيم برسم اين دو هفته همش استراحت بوده و نتيجه هم كه هيچ جز تنبلي

خداااااااايا شكرت🙏🏻
فدات عزیزم منم خوبم 🌹 این روزاهم میگذره ولی ته دلم خالیه هیچ حسی ندارم !توکل به خودش کردم هرچی خیرب ...

نگو این حرف رو

ته دلم خالیه چیه دیگه...

شاید گشنه باشی😂

امیدوارم بهترین ها پیش روت باشه💖

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
@تورک_آنا     انا کجایی😭😭😭😭😭😭😭😭  بم گفتم به جز قرص پروفرتیل و ...

عزيزم من همسرم سه ماه كلرلا و اسپيرولينا مصرف كرد و بعد آزمايش داد 

تعداد اسپرمهاش ١ برابر و نيم بيشتر نسبت به قبل  شد خودم هم با اينكه مشكلى نداشتم مصرف كردم اما نمى دونم رو خودم چه قدر تاثير داشت اما بعد از قطع چند ماه بعد دوباره شرايط همسرم مثل قبل شد 

منظورم اينه زمانى استفاده كنين كه حتما بعدش نمونه براى ميكرو بخواين بدين تو اين حالت حتما تاثير مثبت داره

بچه ها جوابش آماده شده و بتام صفر بود😔 اميدوارم بقيه بچه ها جوابشون مثبت باشه

عزیزم متاسفم😔... خدا به دلت آرامش بده ان شاالله زود زود برگردی خبر بارداریتو بدی عزیزم

الحمدالله❤
عزیزم انشاالله این یدونه جنینت برکتش خیلی خیلی زیاده و به زودی مامان میشه

الهی آمین

ممنون از دعای قشنگت

بله به یه دونه و صد تا نیست به خواست خداست

یکم اولا نگران میشدم اما الان میگم خودش میدونه به کی چی بده و زمانش کی باشه...

به نظرم دخالت تو کار خدا کفرِ نعمتِ 

ضرب المثل خوبی داریم : شکر نعمت ، نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

من تمام تلاشم رو میکنم که بعدا پیش وجدان خودم پشیمون نشم بقیه ش توکل و ایمان و امیدِ به خداست.

الحمدالله که همه اطرافیان و خودم سالم و سلامت هستیم حالا یه بچه فسقلی هم بیاد بیشتر خوشحال میشیم (انشالله)

عزیزم ان شاء الله همین جنینت میشه چراغ خونت،درمورد پروژسترون هم بله برای انتقال فریزم پروژسترون رو د ...

مرسی مامان خانم آینده

حالا درباره فریز و کارهای قبل انتقال باید ازتون یاد بگیرم

اولین باره که فریز میکنم.