2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
😘 دوبار فقط نزدیکی داشتم🙈  به خودم میگم .  ۹ سال تلاش کردیم نشد یعین الان با دوبار شده ...

عزيزم چرا كه نشه من ٦ سال اقدام منظم داشتم ولي باردار نشدم ولي اين بار من كلا بعد از زايمانم توي ٨ ماه شايد جمعا ٦ الي ٧ بار بيشتر اقدام نداشتم و همون ماه كه باردار شدم دو بار اقدام اون هم آخرهاي ماه داشتم كه بعدش هم بلافاصله رفتم حمام ، پس خدا بخواد كار نشد نداره ، ان شا الله كه شما هم بارداري .

سلامممممم ب همه دوستان گلم روز همگی مبارک😍😍😍😘😘😘 دختر من ۱ اسفند بدنیا اومد و الحمدالله ب لطف ...

مباركههههههه

ب سلامتييييييي

دختر خانم خوش اومدن

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من بعد ۷شب هنوز به انوکساپارین زدن عادت نکردم😪، دیشب جاش یه مقدار کبود شده امشبم خیییلی سوخت از جاش خون هم اومد اشکال نداره؟ آمپوله با خون بیرون نیومده؟

میگم بالا و پایین ناف هم میشه زد یا فقط چپ و راست؟🙈 من یک شب چپ زدم یک شب راست دیگه جا نداره!

الحمدالله❤
سلام بچه ها من بعد ۷شب هنوز به انوکساپارین زدن عادت نکردم😪، دیشب جاش یه مقدار کبود شده امشبم خیییلی ...

عادي عزيزم واسه منم بعضي موقع همينطور ميشه من چپ و راست و زيرش كنارهم زدم نمي دونم چرا بالا رو دوست ندارم بزنم😅

خداااااااايا شكرت🙏🏻
عادي عزيزم واسه منم بعضي موقع همينطور ميشه من چپ و راست و زيرش كنارهم زدم نمي دونم چرا بالا رو دوست ...

وای راست میگی بالا یجوریه، امشب شوهرم میگف خب چرا بالا نمیزنی گفتم اینجا که معدمه😅

پایینم که حس میکنم میره تو رحمم🤨!

پس دور تا دورش میشه زد برم خودمو قانع کنم، مرسی عزیزم😘

الحمدالله❤
وای راست میگی بالا یجوریه، امشب شوهرم میگف خب چرا بالا نمیزنی گفتم اینجا که معدمه😅 پایینم که حس می ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقيقا ، من ديگه اينور و اونورم پر شده جا نداره محبور شدم پايين هم زدم 

خداااااااايا شكرت🙏🏻
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقيقا ، من ديگه اينور و اونورم پر شده جا نداره محبور شدم پايين هم زدم 

خداییش جا نباشه چاره ای نیست 😂 عزیزم شما خیلی وقته میزنید؟ ببخشید شما برا تزریق میشینید یا میخوابید؟😓

الحمدالله❤
خداییش جا نباشه چاره ای نیست 😂 عزیزم شما خیلی وقته میزنید؟ ببخشید شما برا تزریق میشینید یا میخوابید ...

من الان سيزده تا زدم كه سه تاش تو بازو زدم و ده تاش تو شكمم و اينم بگم كه خيلي تو بازو دردش خيلي بده🤕 من نشسته ميزنم عزيزم

خداااااااايا شكرت🙏🏻
من الان سيزده تا زدم كه سه تاش تو بازو زدم و ده تاش تو شكمم و اينم بگم كه خيلي تو بازو دردش خيلي بده ...

من تا حالا میخوابیدم پس رو نشسته زدن هم کار کنم، قربونت عزیزم ممنون از راهنماییت😘

الحمدالله❤
ممنونم فداتشم. دعا کن تا پس فردا همه چی خوب پیش بره اره واقعا حس عجیب غریبیه.مامانم میگفت گریه ت ...

فدای تو 

استرس رو از خودت دور کن همه چی به امید خدا خوب پیش میره 

راستی برم بگم تو گروه جلوی اسمت بنویسن مامان جون شده 😂😂😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
سلامممممم ب همه دوستان گلم روز همگی مبارک😍😍😍😘😘😘 دختر من ۱ اسفند بدنیا اومد و الحمدالله ب لطف ...

خدا رو شکر 

قدمش مبارک باشه

روز خودت هم مبارک مامان خانم

انشالله فارغ التحصیلی و عروس شدنش رو ببینی عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی