2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
دیشب جاریم پیام داده انشاءلله مادربشی روز مادرو بهت تبریک بگیم  نمیدونم دعای خیر کرده یا ترحم& ...

اون طفلی ها هم به حساب خودشون دارن توجه شون رو به ما نشون میدن.... برای ما هضمش سخته. نیت اونا بد نیست

مریمی پشت من باش😉 چند چندی عزیزم😆 گل صحرا دو روز تمام گریه میکرد که چرا جنینش پسره؟  😄 من ...

حرفم اینه این دختر متوجه نمیشه ما زنا خدا هرجنسیشو بده طلب اون جنس دیگشو میکنیم....

پس نفهمیده  گریه کرده😂

حرف تو رویا گلی متیییین

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جان و باقی دوستان عزیزم. یه خووهشی ازتون داشتم.من شوهرم امروز آزمایش فریز اسپرم داشت.متاسف ...

عزیزم خوردنی هیچی نمیتونم بگم ولی تا آز کمپرس یخ یادتون نره.... 

یه ربع از رو لباس زیر کیسه یخ بذاره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جان  دکتر به من گفته بود دومین پریود بعد از پانکچر برم واسه انتقال  ولی الان ...

عزیزم آز دادی؟؟؟؟ 

نه هیچی نخور بذار طبیعی بیاد.... 

دیرتر بری موردی نداره.... 

انشالله قبلش طبیعی باردار میشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون مریم جان .فقط سوال آخر مرکز گفت دوباره شنبه برم آزمایش بدم دارولام قطع نکنم گفت درد شدید داشتی ...

قربونت برم نترس

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
واییییییییی کشته گفتی و کردی کباب همکار و دوست مشهدیمون وقتی میام مشهد میگه کشته و فالوده بیار برا ...

نه... به همون میوه های خشک شده میگیم کشته.... تو آب که خیس میخوره دیگه بهش چیزی نمیگیم، زود میخوریمش🤣

مشهد که فالوده نداره🤔

نه... به همون میوه های خشک شده میگیم کشته.... تو آب که خیس میخوره دیگه بهش چیزی نمیگیم، زود میخوریمش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣ناراحت ميشن اگه چيزي بهشون بگيد😅

خداااااااايا شكرت🙏🏻
نه... به همون میوه های خشک شده میگیم کشته.... تو آب که خیس میخوره دیگه بهش چیزی نمیگیم، زود میخوریمش ...

میگه ما از شیراز ببریم براشون....

چرا قنادی رضا شهر برو(فرخی )چیزی شبیه ماکارونی میده بنام فالوده

سلام دوستای گلم 

روزتون مبارک 🌹🌹🌹🌹😍

کسی بین شما امپول انوکسان استفاده کرده .من بعد هایپری دکتر برام تزریق کرد دیشب اولیشو زدم وحشتناک درد داشت . سر سوزنش چقدر کلفته . همه برندهاش همینجوریه . 😟 دیشب اول همسرمو دعوا کردم بد زدی بعد دیدم خیلی خیلی ضخیمه سریشر. 

چکار کنم دردم کمتر شه باید تا ۷ شب بزنم

انشاله روزی همتون بچه های سالم و تندرست بشه......

بچه ها

پسرم الان از مدرسه اومد یه جعبه کادو دستش بود  رفته مغازه برام خرید میگه ظهر رفتم دیدم الان رفتم خریدم😭😭😭😭😭

با پول تو جیبیاش 

خدا روزیتون کنه بچه ایشاله.....