2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
مامانی عزیزم انشالله.....  یادت باشه من اولین نفر بودم که تبریک گفتم......

😭😭خدا از دهنت بشنوههههههه

ممنونمممممم عشق جانننن♥️♥️♥️

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
دعاااااااااااااااا كنيد برااااام لطفا🙏🏻

حتما حتماااا انشالله فردا شما مایه خوشحالی هممون میشی عزیزممم

اما از اول از همه دلت خودت شاد میشه به حق حضرت زهرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آز دادی؟؟؟؟  نه هیچی نخور بذار طبیعی بیاد....  دیرتر بری موردی نداره....  ان ...

نه ازمایش  ندادم 

سه روز که گذشته بود تست زدم باردار نبودم 

حالا باز فردا میزنم 

ممنون گلم 😘

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام دوستای گلم  روزتون مبارک 🌹🌹🌹🌹😍 کسی بین شما امپول انوکسان استفاده کرده .من بعد هایپر ...

برا من پویش دارو بود. نامرد خیلی سرسوزنش کلفت بود. تو بازو که اصلا نمیشد بزنم . 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
حتما حتماااا انشالله فردا شما مایه خوشحالی هممون میشی عزیزممم اما از اول از همه دلت خودت شاد میشه ب ...

مرسي گلم😍 ان شالله با دعاهاي خيرِ شما😘😘😘😘😘😘😘

خداااااااايا شكرت🙏🏻

سلامممممم ب همه دوستان گلم

روز همگی مبارک😍😍😍😘😘😘

دختر من ۱ اسفند بدنیا اومد و الحمدالله ب لطف خدای مهربونم و دعای دوستان گلم حالش خوبه و منم حالم خوبه ❤❤

از اینکه بیادم بودید تشکر میکنم و ایشالا ب حق خانوم فاطمه زهرا همگیتون مادر بشین 🙏🙏

عزیزانم من سر فرصت میام تاپیک ،راستی اونایی ک مادرشدن بهتون تبریک میگم ،انتقالی ها الهی ک چند روز دیکه خوش خبر باشید😍

سلام دوستای گلم  روزتون مبارک 🌹🌹🌹🌹😍 کسی بین شما امپول انوکسان استفاده کرده .من بعد هایپر ...

ببین انوکسان یه سوزشی داره.منم دارم میزنم....اما تزریق ر طول بده.سریع مایع ر تزریق نکن.بایدتوکل بخداتحمل کنی😂😂😂

اون طور که احساس کردم....حس م میگه یه چک هم خوابوندی دم گوش همسر محترم😂😂😂😂😂

من خودم تزریق میکنم و دردش رهم نوش جان میکنم😂😂😂😂😂😁😁😁😁

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلامممممم ب همه دوستان گلم روز همگی مبارک😍😍😍😘😘😘 دختر من ۱ اسفند بدنیا اومد و الحمدالله ب لطف ...

دریا دل جان مبارکهههههه

حالا تپل مپل هست.راضی ای ازش که به موقع ش بدنیا اومد😂😂😂😂😂😂

خدابرا تون حفظش کنه،زیرسایه پدر مادر بزرگ شه....نامدارباشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلامممممم ب همه دوستان گلم روز همگی مبارک😍😍😍😘😘😘 دختر من ۱ اسفند بدنیا اومد و الحمدالله ب لطف ...

مبااااااااااركه عزيززززم😍 قدمش پرخير و بركت باشه الهي 😍😘🙏🏻 

خداحفظش كنه😍😍😍

خداااااااايا شكرت🙏🏻

عزیزم قدم نو رسیدت گل بارون🌹🌹🌹🌹🌹🌹

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

خيلى خيلى مباركتون باشه🎉🎊قدمش پر از خوشى و بهترينها در انتظارش باشه😘💕🌸

میذاشتید یه دفعه ده ش می یومدی خبر میدادید وبچه های گروه رهم کاچی خورون دعوت می کردی😁😂😂😂😂

نه ازمایش  ندادم  سه روز که گذشته بود تست زدم باردار نبودم  حالا باز فردا میزنم&nbs ...

تست چراااا من حالم از بی بی بهم میخوره واقعا

برو آزمایش بده عروسک جان قشنگم

قدمش مبارکککککک عزیزممم♥️♥️♥️

روزت هم مبارک مامان خانوم🌹

نه... به همون میوه های خشک شده میگیم کشته.... تو آب که خیس میخوره دیگه بهش چیزی نمیگیم، زود میخوریمش ...

ایول دارین که خیس خوردش ر زودمیخورین نمیذارین براش اسم بذارن😂😂😂😂😂😂ترکیدم از خنده دختر

ولی خواهشایه باربعدخیس خوردن سریع هپلی هپوش نکنین طفلکیا ر ....بذارین مراسم اسم گذاری برپاشه بعد زودی بخورینش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂