2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
ببخشید ناراحتت کردم انشالله تو مادر  روز مادر باشی ❤خواستم متن و پاک کنم نشد نمیخوام بچه ها انر ...

گندمک دوست عزیزم

من و خیلی ها اوضاع شون مثل توِ

میدونم ناراحتی ، باش حق داری

اما کم نیار به خدا که این امتحان راحترین شِ 

هر کی یه شرایطی داره

یکی زخم زبون میشنوه

یکی دیگه بودجه نداره

یکی اوضاع روحی ش خراب شده

یکی دیگه تخمک و اسپرم نداره

اما اینا همه امتحان الهیِ 

اگه بچه میخوای باید مبارزه کنی تا مادر صبوری بشی

خدا دلت رو آروم کنه دوست عزیز

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی قربونش بشم.....  یعنی دخمل و پسر منم یه روز با کادو میان خونه؟؟؟؟؟  قربون دستهای خو ...

آره حتما...انشاله دوتاشون دست بوست میشن...

اوایل نقاشی میکشید و کاردستی....از سالی که پول تو جیبی میگیره میره خرید......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

و اما دوستای گلممممممم..... 

گفتم اول پستارو بخونم بعد سر فرصت رو تونو تبریک بگم...... 

دوستای گلم این عطشی که تو وجودمونه چه کسایی که مامان شدن چه دوست دارن مامان بشن بدونین ما مامان ترین مامانا هستیم و این روز خیلی وقته روز ما بوده و خواهد بود..... 

پس روز مادر تمام مادرای منتظر حال و آینده مبارکککککککک.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزدلم.اره واقعا گاهی وقتا ناامیدی میومد سراغم‌اما ته دلم امید عجیبی داشتم به خدای خودم منم ...

فدات شم واقعا حرف دل خيلي از ماهاس با خدا تو خلوتامون😞

خداااااااايا شكرت🙏🏻
 من آروینو تشویق میکنم....الان بار دومشه....ظرف میخره .....ممکنه باب میلم نباشه اما با تمام عشق ...

حالا گل فروشه هم بنده خدا آدم بدي نيست هنوز هم توي همون محل گل فروشي داره ، همون موقع هم به مامانم گفته بود اين گلدون مشكلي نداره و رشدش خوب ميشه ولي خوب مامانم چون ظاهرش رو ديده بود به ما هم چيزي نگفت ولي رفته بود به گل فروشه گفته بود و حرف گل فروشه هم درست بود و گلدون بسيار پرباري بود .

😘 دوبار فقط نزدیکی داشتم🙈  به خودم میگم .  ۹ سال تلاش کردیم نشد یعین الان با دوبار شده ...

چراکه نهههه وقتی خدابخواد معجزه کنه میشه حتی خیلیا باجلوگیری باردار میشن😍😘انشالله شماهم باجواب مثبت میای و خوشحالمون میکنی عزیزم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
خانما به شدت روح و روانم بهم ریخته خیلی وحشتناک و عجیب، اصلا نمیتونم خودمو جمع و جور کنم

عزيز دلم يك مسافرتي جايي برو دو تايي با همسرت حسابي با هم خوش بگذرونيد و لذت ببريد ، مطمئن باش اينطوري حال دلت خيلي بهتر ميشه .

[QUOTE=83257922]وای خیلی باحالی.. پس حرفه ای هستی؟ نه شوخی کرح این دومین پانکچرمه.قبلا یه پانکچر وس ...

ان شالله آخرین پانکچرته و با اولین انتقال جواب میگیری

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عاااااااااقاااااا ناملداااااااا نمیگید دل منم کشته بخواد    هی هی کشته کشته راه انداختید ...

ای جااااااان.... تو رو خدا ببخشید

اصلا اینقدر بد مزه است که نمیدونی.... اه اه.... پیف پیف😄