2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست
کار درستی میکنی عزیزم. فک کن من نقاله به یه دست  و دست دیگه امپول😂😂😂😂

واقعا؟؟؟؟؟؟

من اولین آمپولی الونوا بود...قیافش هم عجیب غریب بود.ازداروخونه که گرفتم.همونجاتوماشینمون زیرچادرم زدم سریع به شکم والسلام😂😂😂😂😂😂

یه طوری تعریف کردم یاد تمساح افتادمحس تمساحیت بهم دست داد😂😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که پنجشنبه بودم....هنوز درد دارم.سرگیجه....افت یکدفعه فشار.....دلپیچه.....ورم کل بدن....پام توکفش ...

عزیزم..... 

انشالله این روزا جاشونو به شیرین زبونیا خواهن داد.... 

چند تا تخمک داشتی؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تست چراااا من حالم از بی بی بهم میخوره واقعا برو آزمایش بده عروسک جان قشنگم

😘

دوبار فقط نزدیکی داشتم🙈 

به خودم میگم .  ۹ سال تلاش کردیم نشد یعین الان با دوبار شده 

😂

هر چی خدا بخواد 

حالا نیومد میرم ازمایش میدم 😘

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
من این چند روز ه از استرس قبل پانکچر و بعدشم درد پانکچر و بی اشتهایی ۴ کیلو کم کردم شدم ۵۱ کیلو . ۴۵ ...

پس عزیزم زاویه رو کمتر کن 90 نزن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم.....  انشالله این روزا جاشونو به شیرین زبونیا خواهن داد....  چند تا تخمک داشتی؟؟؟& ...

تلفنی جواب نمیدن.بایدحضوری بریم تا جواب بدن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
انا به نظرت چرا هیچ چیزی باب میلم پیش نرفت  این از این که یک ماه باعث شد بیشتر بخورم، سرماخورد ...

شاید چون ترس اینو داشتی که باب میلت پیش نره.... 

نمیدونم عزیزم..... 

واقعا؟؟؟؟؟؟ من اولین آمپولی الونوا بود...قیافش هم عجیب غریب بود.ازداروخونه که گرفتم.همونجاتوماشینم ...

وای خیلی باحالی.. پس حرفه ای هستی؟ نه شوخی کردم منم الان حرفه ای شدما. اما یه بار اون اوایل هپارینو  ۹۰زدم درد داشت البته خوابیده زدم و شکمم تو حالت خوابیده صافه. اما دیگه ترس برم داشته یه خرده با زاویه میزنم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلامممممم ب همه دوستان گلم روز همگی مبارک😍😍😍😘😘😘 دختر من ۱ اسفند بدنیا اومد و الحمدالله ب لطف ...

بهار جون قدم.نورسیده مبارک..انشاءلله گل دخترت زیر سایه پدر ومادر بزرگ.بشه و همیشه دلش شاد وتنش سالم.باشه...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تا هفته ٥-٦ بود موندن من رعايت نكردم كار كردم دولا راْست شدم كار خونه كردم يكيش ك كوچيكتر بود دفع شد ...

الهی بگردم.چشم مواظبم خانمی.خدا همون یه دونه فسقلتو حفظ کنه و به سلامتی بغلش بگیری

عزیزم تو برای دیدن ساک و قلب با هم رفتی؟چند هفته بعد ازمایش؟من اخرین پریودم ۷ بهمن بوده.و انتقالم ۲۴ بهمن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
واي مريم جون ياد خودم و برادرم افتادم كه هميشه با هم ميرفتيم كادوي روز مادر ميخريديم ، يك بار رفته ب ...

الهی..... 

هر چی باشه هدیه دو تا فرشته بوده..... 

پر برکت بوده.... 

من برا زایمان پسرم که رفتم اولین بار بود از دخترم دور بودم.... 

یه حالی داشتم.... 

همش دلم تو خونه بود.... 

فداش بشم صبح کلی خوشگل کرده بود که میخوام برم مامانمو ببینم. باباش که رفته بوده گل بخره فرشته منم یه شاخه گل مریم گرفته بوده دستش که میخوام برا مامانم گل ببرم ولی نذاشته بودن بیاد بالا..... 

همسرم فیلمشو گرفته بود آورد واسم چشام پر اشک شد.... 

انقدر خوشگل گل رو گرفته بود دستش..... 

انشالله روزی تک تک دوستای منتظر و مامانامون..... 

شاید چون ترس اینو داشتی که باب میلت پیش نره....  نمیدونم عزیزم.....

الان چیکار کنم،؟!!!! انا وحشتناک یک ماهیه بهم ریختم، 

واقعأ یه ترس خیلی وحشتناک درونمه، اصلا نمیتونم خودم خودمو اروم کنم، من موندم و اون جنین های فریز، که نمیدونم چیکار کنم، سرماخوردگی گفتم که عاديه شاید همه سرما بخورن، پردنیزلون میگن خیلی ضرر داره، من به خاطز شرایط دوماه خوردم،اون ویتامین دی که گفتم مهم نیست، 

چ مارکی خوبه ؟؟؟

من مارکهای مختلف زدم..... 

اما با البرز دارو راحت‌تر بودم..... 

[QUOTE=83257922]وای خیلی باحالی.. پس حرفه ای هستی؟ نه شوخی کرح

این دومین پانکچرمه.قبلا یه پانکچر وسه انتقال منفی و دو سه تا آیوآی منفی هم داشتم.دیگه مثل نقل و نبات از این آمپول ها داشتم.....

انقدرزدم که دیگه توقید وبندقوانین نشون نیستم....فله ای کارمیکنند😂😂😂😂😂😂😂😂