2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
😂😂😂😂😂 عه فک کردم دارم دعا میکنم پس انشالله اسهال بشی زود رد شه بره😂🙈 چه موجود حال بهم زنی ه ...

خخخخخخخخخ.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یه پست بود آنا میزاشت رشده جنین رو تو روزایه مختلف می‌گفت نداریدش شماها؟ می‌خوام ببینم فندوق ...

مراحل رشد جنین بعد از انتقال:

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه :

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد
2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد.
3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه :

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂 من هنوز بعد ۳۱ سال نتونستم کودک درونمو اون گوشه موشه ها جاساز کنم.... هی فرت و فرت میزنه بی ...

آزادش بذار.... 

بذاره بتازونه.... 

نه... به همون میوه های خشک شده میگیم کشته.... تو آب که خیس میخوره دیگه بهش چیزی نمیگیم، زود میخوریمش ...

البته اینی که من گفتم خیسه ها یعنی خشک نیست..... 

به خشکه میگیم  «اریک قاخی» .... 

انشاله روزی همتون بچه های سالم و تندرست بشه...... بچه ها پسرم الان از مدرسه اومد یه جعبه کادو دستش ...

واي مريم جون ياد خودم و برادرم افتادم كه هميشه با هم ميرفتيم كادوي روز مادر ميخريديم ، يك بار رفته بوديم يك گلدان ديفين باخيا خريده بوديم كه كلا ٣ برگ بيشتر نداشت و  يك برگش هم در حال زرد شدن بود مادرم از دست گل فروش ناراحت شد كه چرا ما بچه بوديم گلدان خوبي بهمون نداده و چون آشنا هم بود رفت بهش گفت ولي همون گلدان يك گلدان پرباري شد كه چند تا ازش قلمه زديم و به چند نفر داديم . 😍😍😍

سلام دوستای گلم  روزتون مبارک 🌹🌹🌹🌹😍 کسی بین شما امپول انوکسان استفاده کرده .من بعد هایپر ...

عزیزم من دو سری نه ماه تموم زدم.... 

بعد زایمانامم 6 هفته باز زدم..... 

عزیزم ببین به مارمس میتونه مرتبط باشه..... 

برا من زهراوی خیلی اذیت می‌کرد..... 

انشاله روزی همتون بچه های سالم و تندرست بشه...... بچه ها پسرم الان از مدرسه اومد یه جعبه کادو دستش ...

الهی قربونش بشم..... 

یعنی دخمل و پسر منم یه روز با کادو میان خونه؟؟؟؟؟ 

قربون دستهای خوشگلشون بشم..... 

انشالله همه مون این روزای خوشگلتو ببینیم..... 

سلامممممم ب همه دوستان گلم روز همگی مبارک😍😍😍😘😘😘 دختر من ۱ اسفند بدنیا اومد و الحمدالله ب لطف ...

عزیزم قدم دختر گلت مبارک..... 

خیلی خیلی خوشحالم که هر دو تون خوبین.... 

انشالله زیباترین مناظر این پرنسس ناز هست.... 

روزتم مبارک عزیزم..... 

من اصلابه درجه نگاه نمی کنم.زیادقرطی نیستم😂😂😂😂😂😂😂😂😂باهردرجه ای میزنم که فقط زده باشم ها😣😣 ...

کار درستی میکنی عزیزم. فک کن من نقاله به یه دست  و دست دیگه امپول😂😂😂😂

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
این شدیه دعای خوب😂😂😂😂😂😂👏👏👏👏👏👏👏👏👏 خداهمه بنده هاش ر ازیبوست نجات بده😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

خوش باشین عزیزان..... 

متاسفانه مال منم امادس .انوکسان ۴۰۰۰ البرز دارو

جالبه من از البرز دارو بیشتر خوشم میومد چون کمتر اذیتم می کرد....