2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
قربونت برم ما هم بالاخره یه کلممون باشما یکی شد😂  قیسی😍

خخخخخخخخخ.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

35 روز خوردی 

دمت گرم حساب کردی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این دردا تا کی ادامه داره

من که پنجشنبه بودم....هنوز درد دارم.سرگیجه....افت یکدفعه فشار.....دلپیچه.....ورم کل بدن....پام توکفشم نمیره.چشام ورم کردتاحدی کهچیزی نمیدیدم....معده م سنگ شده مثل شکم مارمولک هاشده...ورم کرده اومده جلو ازشکمم زده جلوتر....نفس تنگی خیلی وحشتناک....

هنوز توبستر هستم.امروز اولین روزی بود که توانستم غذا بخورم.داره یه هفته میشه دیگه...

میگن باپری،خوب میشه آدم....

حالا ناامیدنکنم بچه ها ر ازپانکچر

آناجان🙏🙏🙏🙏🙏من ر از گروه نندازی بیرون🙏🙏🙏🙏🙏🙏

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
انا برای منم انقدر میشد بعد خورد به زمانی که دکتر رفت مرخصی و زنگ زدم مطب کیشانی گفت ادامه بده پردنی ...

زیاد بودنش برا بارداری فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی شاید تو سرماخوردگیت بی تاثیر نبوده.... 

بچه ها این ورم شکم و دردها تا چ حد عادی و در چ صورت خطرناکه و باید به دکتر مراجعه کرد؟؟؟؟

به من که دکتر وبیمارستان گفتن پاشم برم بیمارستان😱😱😱😱😱😱😱😵😵😵

ولی من نرفتم و دارم تحمل میکنم....

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من که پنجشنبه بودم....هنوز درد دارم.سرگیجه....افت یکدفعه فشار.....دلپیچه.....ورم کل بدن....پام توکفش ...

😭😭😭 الهی بمیرم برات . پس منم فعلا فعلا باید درد بکشم و صدام در نیاد 😔 من علاوه براینها تنگی نفسم دارم .تو هم داری ؟؟

چجوری بشیم خطرناکه . 

چند روز😂😂بچه ها زودتر  رفتن ازمایش جواب گرفتن البته من لک بینیم ادامه داره اخه من موندم با 2ت ...

عزیزم نگران نباش ولی استراحت رو زیاد کن..... 

زنگم بزن شاید پروژسترونت رو بیشتر کنن..... 

7 تا . متاسفانه گفته ۹۰ بزن . ۴۵ بزنم اشکال نداره ؟؟

من یه جا خوندم اگه شکم نداری ۴۵ بزن. من هپارینرو ۹۰ زدم درد زیادی داشت انگار تو عضله رفت... از اون به بعد همه رو بغیر ستروتاید  و گونال ۴۵ زدم. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلامممممم ب همه دوستان گلم روز همگی مبارک😍😍😍😘😘😘 دختر من ۱ اسفند بدنیا اومد و الحمدالله ب لطف ...

خداروشکر بهار جون مبااااارکه 

اسم نی نی نازتو چی گذاشتین ؟؟؟😁😁😁😁

خداجونم شکرت       
😭😭😭 الهی بمیرم برات . پس منم فعلا فعلا باید درد بکشم و صدام در نیاد 😔 من علاوه براینها تنگی نفسم ...

از یکشنبه نفس تنگی م شروع شده وحشتناک...

من بنظرم مرزخطر ر تو خونه رد دارم میکنم.روزپانکچرهم مرخصم نمیکردن....به زور در رفتم😰😰😰😰

عاااااااااقاااااا ناملداااااااا نمیگید دل منم کشته بخواد    هی هی کشته کشته راه انداختید ...

وای جیگر تو 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نگرانم من تقریبا یک ماه بیشتر از تو خوردم، بد نیست تاثیر بدی رو تخمک نداره؟! 

نگران نکن خودتو..... 

فکر نکنم تاثیر بد بذاره.... 

تازه یادمه خیلیا دو ماه داشتن.....