2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

هرکی این دو سه صفحه اخر تاپیک رو بخونه میفهمه من از صبح از جام تکون نخوردم رومبل دراز کشیدم و تلپ شدم تو نی نی سایت

🤪😅

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه خم شدم ،تا شدم ولی نشکستم ،فکر میکردم امروز عیدیم و از حضرت زهرا میگیرم فکر میکردم بهار زندگیم ...

عزیزم

نمیشه با هیچ کلام تسکین کرد این درد رو.......

اما از خدا میخوام امید هیچ دوستیم رو نا امید نکنه.....

از خدا میخوام اول به شماها بچه بده که بچه ندارید بعد به من بده.....

از خدا میخوام دل همسرت رو شاد کنه با دیدن شادی تو.......

از خدا میخوام نگاهی بندازه در این مورد به هممون.....

گندم جونم از خدا میخوام این روزای پر غم رو سریع بگذرونه برات و آرامش بهت بده در کنار اون همه درد و فکر.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
هرکی این دو سه صفحه اخر تاپیک رو بخونه میفهمه من از صبح از جام تکون نخوردم رومبل دراز کشیدم و تلپ شد ...

واله از دست این دختر (خاکستری ) روانی شدیم بیشتر .خودمون روانی بودیم الان بیشتر شد درجش😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
همیشه خم شدم ،تا شدم ولی نشکستم ،فکر میکردم امروز عیدیم و از حضرت زهرا میگیرم فکر میکردم بهار زندگیم ...

توروخدا این حرف ها رو نزن ادم جیگرش اتیش میگیره به خدا اشکام امونم نمیده چیزی بنویسم همون دیروز که گفتی بی بی زدی کمرنگ  شده فهمیدم چی شده دیگه زبونم به دلداری نچرخید تموم روزای ماه پیش خودم دوباره از جلوی چشمام رد میشد و اشکام سرازیر میشد شوهرم گفت به خدا این نی نی سایت برات سمه چرا اینکار رو با خودت میکنی. گفتم شماها نه میتونین دقیقا ما رو درک کنید نه دلداریتون صد در صد اروممون کنه نه که بد باشید نه فقط تو این شرایط کسی دقیقا درک میکنه که چه اتفاقی افتاده که قبلا تو موقعیتش قرار گرفته باشه.  گندم جانم با تمام وجودم درکت میکنم بهت قول میدم که اروم میشی و این روزای سخت بالاخره تموم میشه. ما هنوز به اخرش نرسیدیم هنوز قسمت شیرین ماجرا مونده. 

آره عزیزم.... دلت خوش باشه به حکمت و کرم خدا.... هیچوقت بد بنده شو نمیخواد.... به اندازه تک تک لحظه ...

ممنونم ازت عزیزم🌹🌹

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم نمیشه با هیچ کلام تسکین کرد این درد رو....... اما از خدا میخوام امید هیچ دوستیم رو نا امید ن ...

ممنون مریم جان .فقط سوال آخر مرکز گفت دوباره شنبه برم آزمایش بدم دارولام قطع نکنم گفت درد شدید داشتی برو بیمارستان ممکنه خارج رحم باشه ؟ میترسم لوله امم از دست بدم 

ممنون مریم جان .فقط سوال آخر مرکز گفت دوباره شنبه برم آزمایش بدم دارولام قطع نکنم گفت درد شدید داشتی ...

حتما سونو کن عزیزم. منم اول دکتر گفت باید لوله ها رو چک کنم. البته با ازمایشم حدس زد گفت چون روند رشدش طبیعی نبوده من به خارج رحمی شک دارم که خداروشکر نبود. برای شما هم قطعا نیست ولی برای احتیاط حتما سونو برو. 

@خاکستری   جانننننن شارژم تموم شددددد حال ندارم برم برنم شار ژ بیادیگه جواب مثبتت رو بیار ...

عشقم سلام رفتم ازمایش دادم یه ساعت دیگه آماده میشه جوابش💚التماس دعا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم ممنون ولی جواب و گرفتم شد ۳۲ متاسفانه اومد پایین انشالله بقیه دوستان نتیجه بگیرن

وای نه.باورم نمیشه.اخه چرااااا

چی بگم که دلت اروم شه خواهر.‌.‌😔😔😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنون مریم جان .فقط سوال آخر مرکز گفت دوباره شنبه برم آزمایش بدم دارولام قطع نکنم گفت درد شدید داشتی ...

ماها که حتی یک بچه هم. نداریم و خونه سوت و کور، خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی سخته و کمر شکن

ماها که حتی یک بچه هم. نداریم و خونه سوت و کور، خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی سخته و کمر شکن

خسته ام درد دارم به خدا هنوز جای آمپولام خوب نشده هنوز جای سرم پانکچرم کبوده .نمیدونم چجوری بگم چقدر زخمم عمیقِ نمیخوام زیاد حرف بزنم که دوستان دیگه انرژی منفی بگیرن .انشالله خدا برای اونها معجزه کنه برای من که نکرد

ممنون عزیزم. هر چی صلاحه. ولی واقعا اگر شرایطش نیست و قراره سقط بشه ،از اول  نشه بهتره. راست ...

راستش بی بی چک زدم بچه ها مثبت شد🙈یعنی خط پررنگ نشد اما هاله ش مشخصه

دعا کنین بتا هم خوب باشه مهربونا

برای تو هم بهترینها رو آرزو میکنم دوستم

خاکستری جان انشالله فردا با خبر بتای تپل میای دلمون شاد میکنی انشالله فردا روز مادر و بهت تبریک میگی ...

دورت بگردم گندمک😔ممنونم ازت.خدا دلتو خیلی زوووود شاد کنه